-
Dotaz xD
Zdárec, četla jsem knihu v originále a nepochopila jsem, jak vlastně bezová hůlka připadla Harrymu.Díky :) -
-
Re: Dotaz xD
zkusím se to vysvětlit, snad se mi to povede :o))
Pánem bezové hůlky se staneš když jejího pána odzbrojíš. V šestém díle na konci Draco Malfoy odzbrojil kouzlem "expeliarmus" Brumbála, který byl do té doby pánem bezové hůlky. Novým pánem hůlky se tedy stal Draco (což nikdo netušil, hůlka byla pohřbena spolu s Brumbálem, ale jejím pánem byl stále Draco). To, že jí pak Voldemort z hrobky ukradl, bylo jedno, pže i když jí měl, stejně ho neposlouchala tak jak by měla, jelikož nebyl jejím pravým pánem (on Brumbála neodzbrojil) No a pak v sídle Malfoyových v sedmém díle Harry odzbrojil Draca a novým pánem bezové hůlky se stal on. A přitom ji ani jeden neměl vůbec u sebe *4*
No, tak snad se mi to nějak povedlo a taky doufám, že jsem se nespletla *3* -
-
Re: Re: Dotaz xD
pokud se nepletu (četl jsem už dávno), tak majitele není potřeba odzbrojit ale ZABÍT. tedy by majitelem nebyl Draco ale Snape. -
-
Re: Re: Re: Dotaz xD
tady ti ještě přidávám odkaz na tu kapitolu, kde to Harry vysvětluje, tak si to přečti *3*
http://saga-stepheniemayer.blog.cz/1007/36-trhlina-v-planu-2-cast
PS: v odkazem možná budou mezery, tak si je vymaž *3* -
Re: Re: Re: Dotaz xD
Tak to se právě pleteš. Tohle si přesně myslel Voldemort, proto na konci Snapea zabil, protože si myslel, že když zabil Brumbála tak se stal pánem bezové hůlky. Jenže ve skutečnosti pravým pánem bezové hůlky byl Draco a ten Brumbála jen odzbrojil, ale nezabil. A pak když Harry v domě Malfoyových odzbrojil Draca od jeho hůlky, pánem bezové hůlky se stal Harry. Kdyby si se měl stát pánem bezové hůlky, když někoho zabiješ, tak by se Harry přece nikdy pánem bezové hůlky nestal, jelikož nikdy nikoho nezabil a když by nebyl pánem bezové hůky, nemohl by porazit Voldemorta *3* Harry to na konci, když stojí proti sobě s Voldemortem vysvětluje, tak si to znova přečti a uvidíš, že se nepletu *3*
-
-
Re: Re: Dotaz xD
aha, díky moc :)
-
-
-
♥
Já se táááák těším!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
hp7 FILM
Perfektní zpracování, tenhle film překonal všechna očekávání. Když si odmyslim, kolik si na tom všichni za navštěvovanost rejžnou, musím přiznat že stojí za to. Díky bohu že už je ke stažení, jinak na šla asi stokrát :D :D :D -
-
Re: hp7 FILM
Ahoj. Kde jsi prosím tě stáhla Relikvie smrti - film? Díky za odpověď.. -
Re: hp7 FILM
ahoj kde si ho mužu stahnout diky moc!!! *4* *4*
-
-
...
No byla jsem na tom vcera a o proti knizce je to trosku slabej odvar a nekteri sceny tam vubec nemely byt treba jak harry takcuje s hermionou *10* *4* -
-
Re: ...
ano to mě taky naštvali jak tam tancovali.hodně to uteklo od knížky.hlavně že to museli rozdělit
-
-
.
uplne posraly ten animovanej pribeh tri bratru..... -
proc si stezujete
Nechapu, na co si tady stezujete...to ze tam dali, jak Harry tancuje s Hermionou....no a?...toto byl tak strasnej zasah do knizky?? ja knizku taky cetla, vcera v 17:00 jsem videla film...samozrejme, ze je knizka hezci...ale tak je to u kazdeho filmu...me ale film rozhodne nezklamal...horsi byl 5 a 6 dil..ty se mi nelibily.... *3* -
:D
mno dneska jsme na tom byla a musím uznat že tento díl se mi líbil snad ze všech nejvíc...:D první film u kterého jsem v kině neusínala..:D -
HP7
Je to úžasnej film a nic mě na tom nezklamalo bylo to náhodou super.....já už se těším na 2 část..... *4* -
-
Re: HP7
Ahoj,prosím povíte mi někdo jak se jemnuje ten herec co hraje Billa Weasleyho? -
-
Re: Re: HP7
Domhnall Gleeson :) Tuším.
-
-
-
kino
já na něj jdu dneska -
hermiona
jo,a víte co mě tam naštvalo?? já sem si představovala že jak se ten ron vrátil tak v knížce hermiona víc zuří a mě se to tak líbilo.... ve filmu by mophla být rozzuřená kapku víc.... ale pak to zahrála dobře jak se na něho vždycky podívala když se ji snažil udobřit,to bylo dobrý:DD -
-
Re: hermiona
jak řikám.zlatá knížka.v ní to aspoň stálo za to.a hermiona zuřila tak že musel harry použít mezi ně štítové kouzlo.a to mi v tom filmu chybělo.a navíc se měli hádat ve stanu a ne venku -
To naštvání mě taky naštvalo, ale co se dá dělat. Mě tam toho chybělo hafo. Včera jsme to řešili s kámoškou a dopadlo to asi tak, že jsme našli jak věci které by tam být měli, tak chyby ve filmu :) -
asi tak v ´knizce jsem si predstavovala upe takovej vybuch vzteku a ve filmu nic nic moc a souhlasim ty pohledy byly fakt dobry :D zvlast jak hlasovali a ona takovej pohled :D :D :) *14* *14* -
-
Re: Re: hermiona
Joo přesně tak naprosto souhlasím :D Jako já si představovala ajk do něho začně bušit pěstma a nakonec jak se úplně rozječí vteky. U knížky jsem brečela smíchy *1*
-
-