-
dodatek
ale je mnohem lehčí ten děj pochopit když si knížku přečtete doporučuju *3* -
skvělý
ja knížku čet a moc tam toho z ní nebylo ale bylo to zpracovaný prostě úžasně ikdyž mi chyběla ta akce která je psaná v knížce na konci ale jinak špice moc se těšim na sedmičku *3* -
-
Re: skvělý
...mně tam chyběl pohřeb Brumbála...a je pravda, že knížce se stejně nic nevyrovná *3*
-
-
nej
Tak tenhle dil byl asi nejlepsi :-D uz se tesim na sedmicku.... :) -
sssss
Vy picusaci dete do kundy film je pecka a uz se docela tesim a harry chcipne *1* *16* -
-
Re: sssss
Jo tak tohle může říct jenom ten kdo sotva umí číst... *13* -
Re: sssss
hmmmm, chcípne možná za 50 let,ale rozhodně ne v žádném dílu Harryho *8* -
-
Re: Re: sssss
OMG... to zase byl někdo "chytrej" kdo se potřeboval projevit no .. aspoň kdyby to nebyl anonym .. nj ale i takový lidi musej bejt *15*
-
-
-
HBP
Tento díl se mi celkem líbil, řekla bych, že byl zatím nejvtipnější. Což je trošku škoda, neboť sem se těšila na pořádnou akci a té tam moc nebylo. Jinak hlavní postavy už konečně dospěly. Hlavně Tom Felton, na tom sem upřímně mohla oči nechat a podle mě svoji roli zahrál fakt úžasně a scény s jeho trápením mi přišly dojemnější, než smrt Brumbála. Knížku sem sice nečetla, ale i tak souhlasím, že některý scény se pěkně vlekly a nebo tam nemusely být vůbec, ale to už je názor člověka :) -
-
Re: HBP
úplně s tebou souhlasím,Tom je tam vážně náááádhernej a jak brečel v koupelně mě taky dostalo*14* ale docela mě překvapil i Ron a to jeho vypracované tělo *15*
-
-
kino
No já na ten film pudu teprv do kina takže sem to ješě neviděla. *4* -
...
No jsem dneska ten film viděla a spíš mě zklamal...jak se řiká že, čím novější díl, tím temnější, tak se to nepotvrdilo. *13* Sice film pobavil a dokonce snad všichni diváci nadskočili při scéně jak Harry chtěl dát Brumbálovi tu vodu z jezera...Podle mě některý scény se moc protahujou až to je nudný a některý scény jsou zbytečný...Místo toho tam mohli zařadit víc scén se Snapem (třeba hodiny černý magie) nebo Lupinem... *3* Ale Draco byl fakt super!! *3* *14* -
SUPER!!!!!
suprovej suprovej suprovej film...ale v knizce toho napeti bylo o neco vic mno ale neva moooc supr *14* -
aaaaaaaaaa
me taky ten film zklamal ale naopak me taky hodne rozesmal jako treba kdyz ron snedl cokoladu napustenou napojem lasky nebo kdyz harry vipil napoj pro stesti -
vcera som na tom byla
vcera sem byla na harrym a sem docela zklamaná . cekala sem od oho vic . Co tam přebejvalo a co tam schazelo ? Nemusela tam byt scena jak ginny harrymu zavazovala tkanicku no to bylo trapny a taky nemusela byt 15 minutova prestavka . cekala sem od toho vic deje . misto tehlech scen tam mohl byt treba brumbaluv pohreb nebo mohl treba ron polibit hermionu . no nic moc ale uz se tesim na 7 dil . *1* *1* *3* *5* *1*