-
Re: Re: GABRIELA
TAK COJE, JO NEBO NE????JA SEM TA GABRIELA Z FILMU JO JA SEM VanesSA Hudgems *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* VITE ZE CHODIM Z TROJOM I VE SKUTECNOSTI JE FAKT KUS -
Re: GABRIELA
AHOJ LIDI LIBI SE VAM MUJ A TOJE FILM?????????????? *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Boží filmeček
MAM HO NA DVD HAHA *1* STRASNE SE MI TEN FILM LIBI KOUKAM NA NEJ PORAD *15* *14* *14* *14* -
Re: ZAc gayfron
no se podivej na sebe tobe to asi nezakrije asi ani 2nasobek make-apuu !!!je to sqelej film !!! -
Re: Ryan
on je nejhorsi spis ne?
nej je ta gabriella a troy !
nejlepsi je 1 dil ! jak se poznali! *4* *3* -
Re: Ryan
ryan je ten nejhorsi spis ne? jen je dobrej ve 2 jinak tak stejny jak jeho setra *16* *16* -
Re: jsou uplně skvělí
alhley je eče lepší než ta blbá vanessa...ne ashley nikdo nemá... -
Re: Re: Re: :(
nj ale tža Sabrina Bryan taky zpívá hezky a myslím že líp než Vanessa ale na Ashley nemá... -
ZAc gayfron
Hoh... nej je jak pri zpivani ta buzna dela drzky... kolik si myslite tun make-upu se mu pri zpivani smazla? *1* *1* *1* -
gabca potocna
hojik mate tam nekdo icq vanesso namas icq
mam vas rada moc dobre zpivate mam vas ve mp3 hojik
*4* *4* *4* *4* *8* *8* *3* *3* *14* *14* *9* *9* -
Re: Ahojky
je hustej *14* *4* -
Ryan
Ryan je neeeejlepčejší postava z celýho filmu!!*1* ikdo na něj nemá *14* A Lucas je ještě lepčejší *15* -
HSM
Čágo všichni,
nemohli by jste mi prosím vás někdo poslat filmy HSM 1,2... byla bych Vám vděčná... kdyžrak posílejte na můj e.mail... díky moooocc mějte se všichni fajn a fanděte HSM!!!!!! *3* -
HSM
www.high-school-musical.cz -
Re: mno, boóže xP
To se mi nelíbí!!! Já jsem to viděla 13x (2 díl) a nekoukám na to, protože je to komerční - ještě v říjnu jsem vykřikovala, že Zac je ošklivej a divnej a šilhá... O týden později jsem viděla předpremiéru HSM 2 a změnila názor... Ne kvůli Zacovi, ale kvůli tomu FILMU! *5* *5* *5* -
JO JO
Fakt docela dobrej film..
Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... http://ostrava-torr.myminicity.com
*3* *3* -
No...
Na muzikál Pomáda to prostě nemá. -
hsm 1+2
todleto je prostě ten nej nej nej filmíček na světě!!!! *14* *14* *14* -
pff...
Nevidim na tomhle filmu nic zvláštného...taková podprůměrná slátanina o ničem...viděla jsem ho jednou a v pohodě mi to stačilo *9* ....co prostě dokážou "geniální" američani je "svatý" a všichni to žerou *7* *1* -
Re: mno, boóže xP
No docela s tebou souhlasim..je to taková Pomáda akorát zmodernizovaná...a nehrát tam Zac Efron tak to půlka holek nesleduje...