-
High
Prostě úžasnej film a 2 je ješte lepší!! *3* *3* *14* -
Re: jsou uplně skvělí
jj *4* -
Re: Re: Bezvadnej filmík
JO ČAU SI TU?JESTLI JO NAPISNIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *4* *3* *1* *3* *3* *15* -
Re: Re: Re:SUPRRRRRRRRRRR
jo MŮJ JE TO TAKY OBLÍBENEJ JESTLI JSI TADY TAK PROSÍM NAPISNI *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Boží filmeček
JO JE TO SUPER FILM ALE NIKDE NEMUŽU SEHNAT PÍSNIČKY KTERÉ SE NESTAHUJOU NEMŮŽEŠ MI NAPSAT STRÁNKU??POŠŠÍÍÍÍM POŠŠÍÍÍM *14* *14* *4* *4* -
Re: engaged couple
×DD..hei pitcho nehraj si tu..!! *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: High School Musical
Měla ji nahradit nějáka Sabrina Bryan. Teď ale bylo v nějákým americkým časopise a i v našem, že nakonec Vanessa ve filmu bude, což je dobře. *14* -
Re: ,,,
gabrielu bude hrat gabriela.vanessa tam totiz bude hrat oni s nou neprerusili spolupraci jako disney to byl jenom kec kvuli tem fotkam -
Re: Trapárna
Mno jasně... bych chtěla vidět, na jakou pí*ovinu se díváš ty.. *5* Tkže sem nelez, dyš se ti to nelíbí *1* -
ČESKÉ OFICIÁLNÍ STRÁNKY
Ahoj, děláme české OFICIÁLNÍ stránku kompletně o High School Musical se vším všudy, a hledáme pomocníky. Pokud máte zájem pište na InCEn@seznam.cz nebo icq 353-101-137. -
jsou uplně skvělí
tenhle film je fakticky super-duper uplne jsem se do něj zbláznila!!myslím do toho filmu!!prostě všichni co tam hrajou jsou super kromě ashley jinak jsou všichni super a hlavně zac a vanessa *4* *14* -
web o hsm
Ahoj, děláme stránku kompletně o HSM se vším všudy, a hledáme pomocníky. Pokud máte zájem pište na InCEn@seznam.cz nebo icq 353-101-137. -
Re: ,,,
hei je to sabrina bryan...a prosim vas nemohli bys te mi poslat nejaky odkaz na jeji fotky??dekuji predem.. *14* -
,,,
nevite kdo bude hrat gabrielu v HSM 3??? *4* prosim napiste.. -
Re: Re: Re: Re: High School Musical
jako fákt? *9* ..tož ale jako to bude trapne kdyz ta ona nebude.tak jako kvuli fotkam kde je nahata tam nebude jo?..jezis marja *8* ..a newite kdo ji bude hrat??? -
hsm
ahojí..prosim nema zvas nekdo icq na vanessu*7*??prosim... *9* *15* -
...
Tohle byla největší volovina jakou jsem kdy vyděla a Troy je totální šampon!!! -
HSM
HSM je nejlepší film na světě. Vanessa a Zac jsou taky úžasní. Zaca miluju!!!! *14* *14* *4* *14* *14* -
Re: Re: Re: High School Musical
jj, HSM 3 bude, ale opravdu bez Van. Je to prý kvůli těm fotkám. Ale fakt už to nebude ono. *13* -
high school musical
High school musical je nej film !! *14*