-
Re: Smlova
hele,neříkám,že bto není peavda,ale oficiálních stránkách vanessy je že ve 3 nebude hrát,tak newim... -
Re: mno, boóže xP
klídek,to,že ty miluješ třeba harryho pottera,neznamená,že se do něj musí zbláznit celej svět,protože TYho máš ráda.tak hsm se nám líbí,tak to respektuj,my taky respektujem že se ti líbí něco jiného. *3* jinak,můj nýázor na HSM: *14* *14* *14* -
mno, boóže xP
*5* High school musical je nudnej podprůměrnej film do kterýho se zbláznila půlka světa, jen proto, že to ,,letí"! *16* Prostě blbost! *9* -
hsm
Prosím nemáte tenhle film někdo?Když tak mi ho prosím pošlete na e-mail.Děkuju moc -
Re: ,,,
No přece Vanessa. Už podepsala s Ashley smlouvu na HSM 3 *3* -
WEB
Koukni!!! -
Hodinky
Vanessa se potkala se Zacem. Co se pak stalo. Nic jen se pozdravili a zašli na drink. Jako by se vůbec nic nestalo. Daly si ktomu ješte nové rande. To na ně práskla dcera majitele šesti hvězdičkové restaurace. Na rande přišli oba včas a pak se nechali ve fotící kabině vyfotit. Jedna fotka však chyběla. To jen novináři nemohly odolat tomu, že tak rostomilí pár je zase spolu. A co na to oni. Jen jsme se chtěli vyfotit kvůli tomu že náš vztah je opět vážný.Ale to jsou jen drby co jsem se dozvěděla. Bůh ví jestli je to prvda *1* *1* *1* -
Novinky
Vanessa Anne Hudgens se nechala vyfotit nahá v hotelovém pokoji. Co na to řekla:Ty fotky jsou soukromé, byly pro Zaca a nikdo mě nefotil, nastavila jsem si samospoušť. A co na to Zac: Pokud je to pravda tak ji vášnivě miluji!!! *16* *16* *16* -
Smlova
Vanessa Anne Hudgens a Ashley Tisadle už podepsaly smlouvu na High School Musical 3. Ostatní prozatím ne!!! Dělej Zacu a ostatní!!!Bez Vás to nebude ono!!! -
High School Musical
Koukněte se na zanny-vanny.blog.cz a přihlašte se do klubu!!! Je to tam super!!!!! *14* -
hth
domca je super. *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Ahojky
AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :D -
HSM CZ WEB
www.high-school-musical.cz
*14* -
HSM WEB
www.high-school-musical.cz
Nejv -
HSM WEB
Největší česká stránka o High School Musical!
http://www.high-school-mu sical.cz/ -
uoli
vi víte že vanessa bila šokem pro fanoušky i zaca víte co udělala ona v časopisech bila nahatá 8 8 8 -
high
supeeeeer film!! *1* -
High school musical je nej
všihni kdo to hrajou jsou nej *3* *3* ale nejlepší je Zac Efron *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
High school musica je nej
všihni kdo to hrajou sou nej *3* *3* ale nejlepší je Zac Efron *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
high school musical
hejjj to je upe bozsky film jak cippp ale nejlepsi je 2 aj 1 *3*