-
High School Musical
Koukněte se na zanny-vanny.blog.cz a přihlašte se do klubu!!! Je to tam super!!!!! *14* -
píčovina jak kráva
je to teda pekná píčovina, fakt rachot...nechapu, jaxe to nekomu muze libit... *13* http://s14.bitefight.cz/c.php?uid=6 5092 *9* -
...
zac je uplne uzasnej... miluju ho *14* *14* *14* *14* -
Novinky
Vanessa Anne Hudgens se nechala vyfotit nahá v hotelovém pokoji. Co na to řekla:Ty fotky jsou soukromé, byly pro Zaca a nikdo mě nefotil, nastavila jsem si samospoušť. A co na to Zac: Pokud je to pravda tak ji vášnivě miluji!!! *16* *16* *16* -
HSM v ČR
jejich podpisy klidně můžete mít a dokonce s nimi můžete být i vyfocení stačí když 27.dubna půjdete na jejich koncert který bude v Pardubicích a 2. a 3. května budou mít koncert v Praze. Bude tam hlavní šestka (tj. Van,Zac,Ashley,Corbin,Monique,Lucas ) možná tam bude eště někdo ale tato šestice tam bude na stoprocent. Tákže kdo chce jejich podpis nebo je vidět naživo nebo chce s nima fotku nebo je chce prostě slyšet jak zpívají tak nezapomeňte že 27.dubna jsou v Pardubicích a 2. a 3. května v Praze. Tak se zdá že neskutečné se začíná stávat skutečným. Dokonce i v ČR budou mít koncert HSM. WAW !!! -
-
Re: HSM v ČR
to není pravda to byly lidi na bruslich co je napodobovali víš a ktomu pouštěli jejich písničky a tncovaly na bruslích jako oni ale oni to nebyly já to četla v časáku tak si nevymýšlej! *16* *8* -
ty trdlo to nebude koncert ale ledni revie ja mam listky a musim rict ze tam bude hooodne lidi a mimochodem v tech pardubicich o bude 29 a ne 27 *3* *9* -
Dobrý den,mám velkou prosbu,chtěla bych aby mladší sestra viděla Hi school musical naživo,ale neustále jsem nezjistila kde budou v Praze vystupovat.Mohl by mi to prosím někdo napsat na můj e-mail.Moc děkuji.
Můj e-mail:T.Matzenauerova@centrum.cz
Předem moc děkuji -
-
Re: Re: HSM v ČR
ne nebudou! *9* aaaaaaaaa *10*
-
-
Fakt?? Ježiš to je úžasný tam musim být!!!
-
-
sbirka
ahoj ja miluju high school musical a mam od nich skoro vsechno a byla jsem i na lednim revi a bylo to tam sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: sbirka
koho to zajima ty troubo? drz pysk ty selatko!!! *8* *8* *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: sbirka
Nech ji ty BUZNO *13* *10* -
-
Re: Re: Re: sbirka
jo nech jí!!
nadáváš jí protože na ní nejspíš žárlíš *15*
-
-
-
-
trochu jinej pohled
Vím,že Vás teď asi všechny namíchnu, ale je jen málo věcí, který nesnášim víc než fyziku,zubaře a Tokio Hotel a jednou z nich je Muzikál ze střední,moje představa o kvalitních hercích a filmech je prostě jiná,dyť se tu mluví o herectví, ne o hezkejch ksichtech... -
:))
lidi pls znate nakou stranku kde lze zhlednout tento filmik???pls jestli ano tak mi napite tu adresu(stranku)predem mooc diky a doufam ze nakou znate :-) *4* -
-
Re: :))
http://uloz.to/1702682/muzikal-ze-s tredni-1..avi
-
-
Supeeeeeeeer
High School Musical je super film viděla jsem 1,2....:o) *14* *14* *14* *14* hlavně zac je sladkej -
-
Re: Supeeeeeeeer
jj zac nej jednička
-
-
Ryan
Ryan je neeeejlepčejší postava z celýho filmu!!*1* ikdo na něj nemá *14* A Lucas je ještě lepčejší *15* -
-
Re: Ryan
on je nejhorsi spis ne?
nej je ta gabriella a troy !
nejlepsi je 1 dil ! jak se poznali! *4* *3* -
-
kamil
jj..souhlasim -
-
Re: kamil
nemáte někdo icq Gabrieli
-
-
Re: Re: Ryan
troj a gabriela by se k sobe moc hodili ale chtela bych je nekdy videt jak si zijou a prazdniny bych si snima chtřela uzit mam je rada a divam se na jejich film a libi se mi to a sem s toho natcena moc moc moc ahojky a at se mi to splni
-
-
Re: Ryan
ryan je ten nejhorsi spis ne? jen je dobrej ve 2 jinak tak stejny jak jeho setra *16* *16* -
-
Re: Re: Ryan
Troy,Gabriella,Sharpay,Ryan,Chad and Taylor---wse jsou nejjjjjj *16*
-
-