-
High school musical
Vážení diváci tenhle film jsem viděl nejmín 20 krat a to jak 1 tak 2 a pořád me baví se na to dívat jen škoda že neni i dil třetí *3* -
-
Re: High school musical
ahojky, ja to nevidela, ale na youtube jsou pekny ukazky takze chtela bych, nemuzete mi to nejak zprostredkovat?=) dyztak piste namail dík! *4*
-
-
oba
jako oba díly sou the best *1* -
-
Re: oba
Jj je to plostě klásný a 3 díl je nej.............. *14* *14* *14* *14* miluju HSM 1 2 3 *14* *14* -
Re: oba
To určitě,ale 1.díl je super,že se tam spolu vlastně seznámí.. *1* -
-
Re: Re: oba
mi se líbil jen ten 1.díl
-
-
-
práce
Tato práce je založena na rozesílání, skládání a balení letáků s informacemi o fotbalovém klubu Manchester United do nadepsaných obálek, které obdržíte spolu s adresami.Tuto práci vykonáváte v klidu a pohodlí vašeho domova. Věková hranice není nijak omezená. Nebudete hradit známky, ani žádné potřebné věci k této práci.Váš plat, vám bude posílán poštou a bude záležet jen na vás, jak budete snaživí (2000-5000 kč týdně).Kontaktujte mě na e-mail (denda.prace.doma@seznam.cz) a budou vám zaslány informace o této práci. -
Ahojky
AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :D -
-
Re: Ahojky
je hustej *14* *4*
-
-
Trapárna
muzikál ze střední je ta největší trapárna a zac efron je strašnej *9* viděla sem to jednou a už nikdy nechci *13* *13* -
-
Re: Trapárna
hele terezo ten film má bejt komedie tak jako se nediv. *13* *13* chapu tě nejlepší jsou ty písničky *3* *3* *3* *3*
-
-
hmm
Film High school musical a high school musical 2 je ta největší blbost a nesmysl jaký jsem živ viděla je to trapárna jak prase a zac efron je hnusný srab který se bojí i holky. *13* -
High School Musical
V High School Musical(Středoškolský muzikál,jak se to správně přeloží,a kterému někdo říká nesprávně "Muzikál ze střední") se mi asi nejvíc líbí píseň "Something new". *3* -
-
Re: High School Musical
přesnější by to bylo vysokoškolský muzikál i když mají jinou stupnici škol
-
-
HSM
Tohle je prostě úžasnej filmík! Všichni kdo řikají že je HSM trapárna tak je to jejich názor jejich věc!! Tak ale proč stím otravují ty kterým se tenhle filmík nelíbí?! PRO MNE TO STEJNĚ BUDE FURT TEN SUPROVEJ FILMÍK!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: HSM
souhlasím je to super filmík
*3* *3* -
-
Re: Re: HSM
Jojo je to v poho filmík na kterej se dá kdykoliv mrknout *4* *4*
-
-
-
High school musical
high school musical je nej filmík mám ho ráda *14* *14* *3* *1* -
misicka
je to super a moc se mi to libi je to vsechno a nejvic se mi libi troy a gabriela
*14* *9*