-
...
Mě osobně se ty letopisy líbily->super film, natočený v pěkném prostředí, dobré obsazení herců (zvláště klučičích rolí ((princ Caspian, Peter, Edmund *14* )) -
-
Re: ...
Petr neboli William Moseley je k sežrání njfích nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
To jo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: ...
jj obsazeni bylo maze Kaspian a Petr az na ten konec kde se kaspian libal se Zuzanou tam bych chtela byt ja... *4* *4* *14* *14* *14*
-
-
Je to ůžasný fil vsechny tři a doufejme že se natočí další *3* *3* *3* *6* *5* *5* *15* *15* *15* *1* *1*
-
-
znas i carodejuv synovec je knizka i film hrajitam digory a polly
-
-
kaspian
hej lidi Kaspián je fakt dost hezkej uz s etesim az to bude u nas v kine. *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: kaspian
Já taky všem doporučuju!! Byla jsem na tom v kině a bylo to skvělý!!! Mno taq na konci mě naštvalo hlavně to, že se už nevrátěj, ale taky to, jaq dala Zuzana Kaspiikovi pusu mno...uu uuuu uuu to mě fakt jako žralo..ale taq vopoho..nejlepčí je Kaspiik *14* *15* *14* *14*
VŠEM FILM MOOCINKY DOPORUČUJU!!!
Můžete mrknout ke mě na blog a dočíst se víc! (degolka.blog.cz) -
-
Re: Re: kaspian
Ani ne nooo....Will je nejlepší *3* *4*
-
-
Re: kaspian
Kaspian je fakt drsnej...dokonce i lepší jak první díl letopisů, akorát je smutný konec ptz zuzka a petr se už nikdy nevrátí do Narnie*9*...ale za juknutí to fakt stojí...DOPORUČUJU *15* -
-
Re: Re: kaspian
.......Ale Petr se vrátí ....v Poslední bitvě (tj. poslední díl Narnie) -
-
Re: Re: Re: kaspian
Ne Petr se nevrátí.V Poslední bitvě se akorát dostane do nebe, které má podobu Narnie. -
-
Re: Re: Re: Re: kaspian
To umře nebo coooo?????? *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
díkes
mockrát vám děkuju za odpověd,už jsem to pochopila *1* .ale je to škoda,bez Anny a Willa už to nebude ono *13* .ale hlavně že tam bude hrát Ben *15* -
-
Re: díkes
no pokial tam bude hrat Edmund tak to budem pozerat stale dookola *14* -
-
Re: Re: díkes
mILUJI cASPIANA JE ÚŽASNÝ.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *4* *4* *4*
-
-
Bez Bena by to nešlo *14* ..sice je to blbý, že už tam nebudou hrát, ale vynahradí to jeden pohled na Beníka *14* !!! -
-
Ben sice není špatný, ale jakmile tam chybí Will tak je to na pytel -
Bez Petra už to ani nemá cenu... *9*
-
-
Hey souhlas....ae obávám se ,že to bez petra nedám:'(....bez nich to nebude ono.....:'( *9*
-
-
recenze
Caspiana jsem viděl už dvakrát a nemůžu si pomoct ... mě se to líbilo. Nechápu, proč se na to v recezních tak zvrací!? A navíc se to točilo u nás *3* -
Premiéra ve Francii
Nap premiéře Prince Kaspiana jsem byl ve Francii bylo to uplně super! Po tom co novináři nafotili miliardy snímků bla autogramiáda a tam to bylo nejlepší Ben a Gorgii jsou s tý pětice nejlepší dá se s nima ulně suprově mluvit(ale musíte umět mluvit anglicky čož pro mě nebyl problém jsem napůl angličan a napůl francouz a trošku i čech)jsou strašně mylí povídají si stebou jako by si byl jeden z nich!Dali mi autogram a pak jsme se začali fotit fifotil jsem se snima osmnáctkrát s režisérem Tildou Svimton (Jadis)a prostě skoro s půlkou štábu pak se mi ptali jestly by bylo možný aby se se mnou ještě někdy viděli že by prí se o mě chtěli dozvědět víc!! Bylo to úžasný!!!!!! A uř se těsim na Plavbu Jitřního poutníka *1* *1* *1* *1* -
Premiera v ČR
Ja byla na premiere ve Slovanském domě a to bylo taky super *1* Sice jsem si s nimy nepokecala jako Christian pač neumim zrovna nejlíp anglicky,ale byly opravdu super. hrozne milý *14* žádní nafoukanci,ale normální lidi. Od všech mám podpis a bylo to prostě úžas. *14* Škoda,že se to nebude opakovat *9*
Na mam webu www.narnians.blog.cz je o tom článek a fotky tak se tam můžete mrknou a napsat nejaky komentar *3*
Ten film je taky moc hezky,ale lev,carodejnice a skrin mi prijde takovy víc nyrnijyky *9* .Těšim se na další *15* -
Písnička
ahojky nevíte kde bych našla písničku z Prince Kaspiana ta písnička byla úplně na konci tak se Lucinka, Petr, Zuzka a Edmund loučili s Narnií a s Aslanem atd. prosím napište na email Lucka.Vlckova@seznam.cz .... předem dík -
-
Re: Písnička
tu pesnicku mam..presne z toho filmu....je nadherna... zboznujem ju -
-
Re: Re: Písnička
Ahojky prosím mohla by jsi mě tu písničku poslat na email Holeszovak@seznam.cz
Je to moooc důležité
děkujiiii *3*
-
-
Jo je to sice na youtube ale není tam přesně tak jak je v tom filmu - chybí tam mezihra a taky tam nejsou bubny, kterýma to ve fimu doladili.ale i tak je moc pěkná *3* -
Najdeš jí na Youtube.com a jmenuje se The Call a složila jí Regina Spektor
-
-
ten film je skvělej ale ostaní jsou taky dobrý *1*
-
Lepší je jednička, ale ten princ je docela pohlednej *14*