Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rozbřesk

Mám překlad rozbřesku, je to fajn ale je to s chybama tak pokud ho chcete tak mi napiště na em.tumova@seznam.cz
  • janushe

4.díl

Rozbřezk má vyjít 25. března myslim to nák posunuli z února
  • ddaaddaa

4.díl

hej kdy vyjde 4.DÍl Rozbřesk někde je že v únorua někde že v březnu tak jak to je napište pls *7* *7* *7*
    • pajuska87

Re: 4.díl

jj v únoru, myslím, že má vyjít 14. února
      • 0-petunka-0

Re: Re: 4.díl

jj rozbřesk vyjde na Valentýna *14* *1*
        • bublifuck

Re: Re: Re: 4.díl

Ejj jn 14. a ty jo na Valentýna megaaa...sem si ani newšimla...wnímawý člowěk×D...už se nemůžu dočkat...ihned kupuju!!! *15*
          • Re: Re: Re: Re: 4.díl

bohužel to přesunuli až na březen *9*
  • Jacob??

Mě by zajímalo, jak je možný že ve dvojce má hrát Jacoba stejný herec, ptž když se dívám na trailer, tak tam hraje Jacoba pěkněj herec a to Jacob v prvním díle teda není..
    • pajusga

Re: Jacob??

docela vtipný =D ....
    • kikinicky

Ved ho ostrihajú a dajú dokopy,ved TayLOR JE SEXI!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: Jacob??

vazne tem trailerum neverte ani jeden z nich neni pravej a jak si rikala o tom hezkym herci to je Steven Strait a harje treba ve filmu Síly temna, zábery z tohohle filmu sou i v tech trailerech pouzity... *3*
      • Re: Re: Jacob??

Ve fan trilerech je Jacob představen jako Steven, protože do této doby bylo uvažováno, že nahradí místo Taylera, tak proto!
        • Re: Re: Re: Jacob??

no kdyby ho tam jako zařadili místo Taylera tak bych se nezlobila, pač tohle je fakt borec.. *15* *15*
    • kiki.nnka

Ježiš..:D Všechny doposud udělané trailery k New moon jsou jen udělané Fanynkama...protože New Moon se začne natáčet až v březnu
  • karoliiiinka

New Moon

kurva dneska sem se dočetla že tam má hrat Vanessa Hudgens!!vlkodlaka Leah! No to si snad dělají prdel..Oni do takoveho filmu hodí slaďounkou hvězdičku Vanessku z HSM..tím ten film možná tak poserou..zajimalo by mě jakeho debila to napadlo hodit tam Vanessu *10* *16* *15*
    • Re: New Moon

Ahojda pokud já vím tak Leah by se v New Moon neměla objevit vůbec... až v Eclipse nebo možná až v Breaking Dawn tam je docela podstatná *3*
    • lucykate

Re: New Moon

No ale nakonec jí tam nevzaly místo ní vzaly nákou this galovou ,a jednoho upíra z Itálie bude hrát Alan Rickman-Snape z harryho Potera,Ara bude hrát Ian McKellen a Jane Jodelle Ferland....a je super že tam Vanessu nevzaly i když jí mám ráda tak do New Moon by se fakt nehodila (o konkurzu toho je víc tady - http://www.filmgecko.com/new-moon-casting-news-and-rumors-discuss/) *3*
      • pajusga

Re: Re: New Moon

tendlecten nemuže hrát Ara.. ne to prostě nejde.... ten se tam absolutně nehodí =(
      • zdenkas

Re: Re: New Moon

Vanessu já teda ráda nemám to ne..!! ale do toho filmu by se celkem hodila kdyby hrála vlkodlaka tak jo..!!ale ráda ji nemám takže jsem ráda že ji nevybraly..:D
        • pajusga

Re: Re: Re: New Moon

no nevim.. na dlaka?? ona?? dyt je bílá.. oni potřebujou někoho trochu tmavšího řekla bych
        • Re: Re: Re: New Moon

Jj, souhlasím, ta by se tam vůbec nehodila - nemám jí ráda... *9* Ale jsem ráda, že tam bude hrát "Snape"... *3*
  • twilight saga

čaute...ak sa bude dat..tak mi pls pošlite všetky 4 časti na nmaila díky
    • Re: twilight saga

www.uloz.cz tam jsou preklady twilight doc *3* 3 dily pac 4 vychazi v dubnu nebo breznu
      • Rozbřesk

pokud si chcete přečíst 4 díl mám ho ale překlad je s chybama. em.tumova@seznam.cz
        je to fajn. *4*
  • jee

JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo???
    • Re: jee

ne neboj Bella neumře.. ve 4 si vezme Edwarda a budou mít spolu dítě- holčičku, ale při porodu málem zemře a tam ji Edweard přemění v upíra.. *3*
      • ddaaddaa

Re: Re: jee

jek to víš to o ty holčičce a tak *7* *7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: jee

Je to všechno napsané ve 4. knize-Rozbřesk
          • Re: Re: Re: Re: jee

zdar 4 kniha je k nalezení na netu a Bella opravdu neumře, ale konec knihy je na jedno brdo , jelikož Mayersová nebude psát 5 knihu takže děj zůstane hodně otevřenej
            • Re: Re: Re: Re: Re: jee

Meyerová knihu 5. už napsala...jmenuje se to Midnight Sun - půlnoční slunce
              Je to vyprávění Stmívání, ale z Edwardova pohledu! Doporučuji si to přečíst! Už i první kapitola je super! *4*
      • mitote

Re: Re: jee

já se tak těším, až to bude všechno natočené... yahoo!! *1*
  • linette195

Filmeček :)

newíte náhodou jestli mají Nový měsíc už zfilmovaný? Pokud ano vyšel už v amerických kinech či lépe dá se už někde najít na internetu? Díky moc za odp *3*
    • Re: Filmeček :)

Film ma v americe premieru az 20.11.2009
  • Knížky

Cau..pls kde se dají stáhnou všechny díly(knížky)???děkuju moc pište pls sem bo na e-mail děkuju moc *4*
  • jezisi

trapky... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit