-
rozbřesk
Mám překlad rozbřesku, je to fajn ale je to s chybama tak pokud ho chcete tak mi napiště na em.tumova@seznam.cz -
4.díl
Rozbřezk má vyjít 25. března myslim to nák posunuli z února -
4.díl
hej kdy vyjde 4.DÍl Rozbřesk někde je že v únorua někde že v březnu tak jak to je napište pls *7* *7* *7* -
-
Re: 4.díl
jj v únoru, myslím, že má vyjít 14. února -
-
Re: Re: 4.díl
jj rozbřesk vyjde na Valentýna *14* *1* -
-
Re: Re: Re: 4.díl
Ejj jn 14. a ty jo na Valentýna megaaa...sem si ani newšimla...wnímawý člowěk×D...už se nemůžu dočkat...ihned kupuju!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 4.díl
bohužel to přesunuli až na březen *9*
-
-
-
-
-
Jacob??
Mě by zajímalo, jak je možný že ve dvojce má hrát Jacoba stejný herec, ptž když se dívám na trailer, tak tam hraje Jacoba pěkněj herec a to Jacob v prvním díle teda není.. -
-
Re: Jacob??
docela vtipný =D .... -
Ved ho ostrihajú a dajú dokopy,ved TayLOR JE SEXI!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
vazne tem trailerum neverte ani jeden z nich neni pravej a jak si rikala o tom hezkym herci to je Steven Strait a harje treba ve filmu Síly temna, zábery z tohohle filmu sou i v tech trailerech pouzity... *3* -
-
Re: Re: Jacob??
Ve fan trilerech je Jacob představen jako Steven, protože do této doby bylo uvažováno, že nahradí místo Taylera, tak proto! -
-
Re: Re: Re: Jacob??
no kdyby ho tam jako zařadili místo Taylera tak bych se nezlobila, pač tohle je fakt borec.. *15* *15*
-
-
-
Ježiš..:D Všechny doposud udělané trailery k New moon jsou jen udělané Fanynkama...protože New Moon se začne natáčet až v březnu
-
-
New Moon
kurva dneska sem se dočetla že tam má hrat Vanessa Hudgens!!vlkodlaka Leah! No to si snad dělají prdel..Oni do takoveho filmu hodí slaďounkou hvězdičku Vanessku z HSM..tím ten film možná tak poserou..zajimalo by mě jakeho debila to napadlo hodit tam Vanessu *10* *16* *15* -
-
Re: New Moon
Ahojda pokud já vím tak Leah by se v New Moon neměla objevit vůbec... až v Eclipse nebo možná až v Breaking Dawn tam je docela podstatná *3* -
Re: New Moon
No ale nakonec jí tam nevzaly místo ní vzaly nákou this galovou ,a jednoho upíra z Itálie bude hrát Alan Rickman-Snape z harryho Potera,Ara bude hrát Ian McKellen a Jane Jodelle Ferland....a je super že tam Vanessu nevzaly i když jí mám ráda tak do New Moon by se fakt nehodila (o konkurzu toho je víc tady - http://www.filmgecko.com/new-moon-casting-news-and-rumors-discuss/) *3* -
-
Re: Re: New Moon
tendlecten nemuže hrát Ara.. ne to prostě nejde.... ten se tam absolutně nehodí =( -
Re: Re: New Moon
Vanessu já teda ráda nemám to ne..!! ale do toho filmu by se celkem hodila kdyby hrála vlkodlaka tak jo..!!ale ráda ji nemám takže jsem ráda že ji nevybraly..:D -
-
Re: Re: Re: New Moon
no nevim.. na dlaka?? ona?? dyt je bílá.. oni potřebujou někoho trochu tmavšího řekla bych -
Re: Re: Re: New Moon
Jj, souhlasím, ta by se tam vůbec nehodila - nemám jí ráda... *9* Ale jsem ráda, že tam bude hrát "Snape"... *3*
-
-
-
-
twilight saga
čaute...ak sa bude dat..tak mi pls pošlite všetky 4 časti na nmaila díky -
-
Re: twilight saga
www.uloz.cz tam jsou preklady twilight doc *3* 3 dily pac 4 vychazi v dubnu nebo breznu -
-
Rozbřesk
pokud si chcete přečíst 4 díl mám ho ale překlad je s chybama. em.tumova@seznam.cz
je to fajn. *4*
-
-
-
jee
JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo??? -
-
Re: jee
ne neboj Bella neumře.. ve 4 si vezme Edwarda a budou mít spolu dítě- holčičku, ale při porodu málem zemře a tam ji Edweard přemění v upíra.. *3* -
-
Re: Re: jee
jek to víš to o ty holčičce a tak *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: jee
Je to všechno napsané ve 4. knize-Rozbřesk -
-
Re: Re: Re: Re: jee
zdar 4 kniha je k nalezení na netu a Bella opravdu neumře, ale konec knihy je na jedno brdo , jelikož Mayersová nebude psát 5 knihu takže děj zůstane hodně otevřenej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jee
Meyerová knihu 5. už napsala...jmenuje se to Midnight Sun - půlnoční slunce
Je to vyprávění Stmívání, ale z Edwardova pohledu! Doporučuji si to přečíst! Už i první kapitola je super! *4*
-
-
-
-
Re: Re: jee
já se tak těším, až to bude všechno natočené... yahoo!! *1*
-
-
-
Filmeček :)
newíte náhodou jestli mají Nový měsíc už zfilmovaný? Pokud ano vyšel už v amerických kinech či lépe dá se už někde najít na internetu? Díky moc za odp *3* -
-
Re: Filmeček :)
Film ma v americe premieru az 20.11.2009
-
-
Knížky
Cau..pls kde se dají stáhnou všechny díly(knížky)???děkuju moc pište pls sem bo na e-mail děkuju moc *4* -
jezisi
trapky... *9*