Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím

Ahojky...prosim vás nemáte někdo celou knihu v počítači myslim new moon jestli jo pošlete mi ji na email Loalinka@seznam.cz moooc prosííím....sou to nejúžasnější knížky a filmy na světě moooc prosííím...:)
    • Re: prosím

najdes to na www.uloz.to new moon *4*
  • překlady

Ahojky, poslal by mi prosím někdo na mail překlady Stmívání, Nový měsíc a další díly? děkuju moc... *4*
    • roxanda

Re: překlady

ahojky lindo, jestli chces muzu ti postupne odeslat vsechny dily.. od stmivani az po rozbresk *3* tak pisni, jestli jo, ju??? *1* *1*
  • Robert

Edward neboli Robert je tam uplne k sezrani porad z nej nemohu potom co jsem shledla film uy se tesim na new moon a dalsi 2 dily.Jsem do nej totiz uplne zabouchlaa *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Robert

pardon j napsala blby email
  • pajusga

OMG

Hele to tu ste fakt většina jen co to viděla a zamilovali se do edwarda?? Proč si to nepřečtete?? Je to tisíckrát lepší než film...
    • Re: OMG

Ty pako já to třeba četla avíš co je na filmu lepší než na knihe? Robert PAttison....nikdo se nazamiloval do Edwarda ae do Roberta v roli Edwarda...proto všichni milujou jak film tak někteří i knihu *1*
      • bublifuck

Re: Re: OMG

Já miluju fkt oboje...aj film aj knížky....v knížkách je to upe šecko luxusně popsaný...a Stephenie je fkt skvělá spisovatelka...podobnou už určo nenajdeme...ae teď se mi stává, že se mi plete první díl s filmem *1* Ae prostě Roberta miluju taky...a myslím že všeci co ten film už viděli...ae chápejte ta puberta prostě!! *1* *1* *1* *5*
        • Re: Re: Re: OMG

tak to s tebou souhlasí na 110%!opravdu film je super *14* a hlavně robert samozřejmě *15* *14*
  • ane.tt

knížka

já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví...
    *3*
    • Re: knížka

Stephenie Meyer
    • pajusga

Re: knížka

Stephenie Meyer
  • ane.tt

...

no už se těšim jako *14*
  • miley-kiki

Stmívání

to je jako dvojka ??????,, napište pls na e-mail miley-kiki@seznam.cz *3* *14* kuju
  • debussygirl

Rozbřesk

Mám už stáhnutej Rozbřesk v češtině...jestli nědo chcete poradit kde tak písňete :-)
    • Re: Rozbřesk

tak to kecáš nemůžeš mít film rozbřešk v češtině...
    • ane.tt

Re: Rozbřesk

no já bych to ráda věděla *1* tak kdyžtak děkuju *1* to je trojka???
  • Odpovím na dotazy

Ahojte...Kdokoli chcete cokoli vedet o prvním až ctvrtem dilu tak mi napiste na icq dva sedm jedna sest devet sest devet sedm dva(271696972) vsechny mam precteny takze cokoli hccete vedet nebo když si chcete jen pokecat urcite napiste..odpovim na 100%
  • nik011

achjo

uz se mrte tesim az to uvidim!!! *14* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit