-
Rozbřesk
Čau *1* tak dneska jsem tu knížku přečetla ale bude ještě nějáká další??protože ten konec byl divný protože se bavily o Volturiových nebo jak se to píše to je fuk ale oni nepřišly a nic a pak to skončilo kolik u toho máte stránek??já jenom 561!? *9* -
-
Re: Rozbřesk
No tak mas asi nejakou divnou verzi ja mam ze ty volturiovi pridou ... jestli to chces poslat tak sem napis svuj email a ja ti to poslu jo a nekde sem cetla ze dalsi dil bude jako prvni ale z Edwardova pohledu takze rozbresk je asi uplne konec co se tyce Belly , Edwarda , Jacoba.............. *9* *9* -
-
Re: Re: Rozbřesk
Ano to ano Rozbřesk už je poslední díl! -
-
Re: Re: Re: Rozbřesk
Tak k tomuhle mám taky něco. :D Kdysi jsem kdesi, četla. 6e stephenie plánovala napsat víc dílů, ale dostala smlouvu jen na čtyři. Takže jsou jen čtyři.
No, ale podle toho otevřeněneotevřenýho konce BD(rozbřesku) si myslím, že si nechává "volnej prostor" kdyby ji něco napadlo, tak aby to mohla napsat. Ale tohle je čistě jenmůj názor. *3*
-
-
-
Ahoj...celkem sou 4 knížky Stmívání,Nový Měsíc Zatmění a Rozbřesk..a pak je eště jedna a ta je napsana z pohledu edwarda ale ten rozbřeska a ta z edwardova pohledu este nejsou přeložený -
-
Re: Re: Rozbřesk
Přeložený??tak proč sem ten rozbřesk četla česky? -
-
Myslím, že myslela oficiální překlad. Ten totiž vychází až 25.3.2009 -
Samozřejmě že jsou přeložený!!! *7* Akorát Midnight Sun ještě není dopasné:) -
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Proč by to Midnight sun dopisovala? vždyť je to celkem logický, že je to půlka Twilightu, do tý doby, než začnou podnikat všechno spolu x). A je to docela dobrý x). Když si teda nepřečtete nějakej amatérskej překlad, co sem našla já, ale v angličtině x). -
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
No a já bych řekla, že asi ani hned tak dopsané nebude. Páč jsem myslím četla něco o tom, že někdo zveřejnil bez souhlasu Meyerové těch 12(nebo kolik kapitol měla napsaných) a ona se naštvala a řekla, že to nehodlá momentálně dopisovat. Když to někdo takhle "ukradl".
-
-
-
-
-
Nový měsíc a Rozbřesk
ahoj!Mohli byste mi prosím někdo poslat na e-mail Nový měsíc a rozbřesk?Předem moc děkuju *14* -
Nový měsíc
Ahojte,mohli by ste mi prosím niekto poslať Nový měsíc??...môj mail je martina.lomnicka@gmail.com...straš ne moc ďakujem:))...nikde to nemôžem na nete zohnať, už som zúfalá:( -
-
Re: Nový měsíc
Ja ti to poslem
-
-
rozbřesk
Ahoj,už jsem četla všechny knihy,až na Rozbřesk.Prosím,pošlete mi ho někdo na email: Petrova29@seznam.cz.Moc děkuji. -
knihy
Ahojky Lidičky!! Mohl byste mi někdo poslat pcbooks této skvělé série. zatím jsem viděla pouze film, ale ohromilo mě to a ráda bych si to i přečetla. Předem díky ;o) mail: krataska.petula@seznam.cz -
Rozbřesk
hele,ale prosímte,v čem to mám otevřít? -
-
to by se ti mělo samo otevřít v určitým programu...
-
-
Rozbřesk
děkuju ti moc!!!!!! *4* *4* *4* *4* -
Stmívání,Nový měsíc,Zatmění,Rozbřesk
Ahoj lidiii *1* jako musím dodat že všechny ty díly mají hodně do sebe teda tedka su sice na Rozbřesku ale už jenom asi 100 stran *15* už se těším jak to postupně budou natáčet *15* by mohly skusit za rok natočit dva *1* jelikož bude každej rok jeden tak se máme na co těšit =) -
Rozbřesk
ahojky lidičky,prosím vás,chtěla bych se vás zeptat,nevíte někdo, kdy má vycházet rozbřesk?jo a nebyl by jste někdo tak hodnej a poslal mi překlad rozbřesku na tento e-mail: butterfly.m.w@seznam.cz ?????děkuju moc *4* -
...
Docela mě udivuje, že tenhle film ještě nikdy nikdo neviděl páč neni natočenej a už má tolik fanouškou. Tak doufam, že bude aspoň tak dobrej jako stmívání...