Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h.i.l

edward-robert

já si myslím,že je to blbost,že by ho neměl hrát,proč by to asi dělal?vždyt si tim přijde na pěkný prachy *3* podle me to rozhodně neni pravda *3*
  • kikinecka.kikisek

Edward-Robert

Hele vite nekdo o tom ze robert pattison uz nebud ehrat v novym mesici??? nekdo mi o tom rikal....tak ted ubec newim dik moc *9* *9* *9*
    • Re: Edward-Robert

a kým jiným by ho jako chtěli nahradit? pochybuju že by byli tak slepý a nahradili ho, když on určo přitáhne do kin polovinu lidí,,jen díky své šarmantnosti,,,vdyt je boží
    • edwardcullen12

Re: Edward-Robert

Edward tam bude hrat bude na zacatku a na konci le nebude tam moc jako v prvnim dile v druhym bude figurovat Jacob *16*
    • Re: Edward-Robert

nesmysl...hraje tam ... *3* *3*
      • elik.cmelik

Re: Re: Edward-Robert

Jo,přesně hraje!!! *4*
  • Nový měsíc a Hilary

Ahojky,víte o tom,že Hilary Duff bude asi hrát Heidy od Volturiových v NOvým Měsíci?Já z toho mám strašnou radost *3*
    • isabellka

Re: Nový měsíc a Hilary

seš blbá?????????????????????????????? ???????????
    • veronika16

Re: Nový měsíc a Hilary

ja mam pocit ze ji ma hrat dakotta fanning....jesi tam bude hrat hilary tak to je konec...
      • Re: Re: Nový měsíc a Hilary

jj...hraje tam Dakotta
        • Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary

dakotta bude hrát spíš jane,ne?
          • elik.cmelik

Re: Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary

Ano,Dakotta už tu roli potvrdila! *14*
      • deniiii1

Re: Re: Nový měsíc a Hilary

To nvm ale každej taky řekne cokoliv a nemusí to být zrovna pravda
    • Re: Nový měsíc a Hilary

tak to mužem rovnou zabalit..
  • New moon

Tyjo,ja se na ten film tak strasne moc tesiiiim!..=) *14* *14*
    • volse

Re: New moon

TO ja taky uplne priserne!!! *3* *3* *15* *15*
  • volse

4 díl

Ahoj pls nemate nekdo 4 díl knihy v čj prosím vás?njn čestina je čestina pls na volsanska1@seznam.cz
  • volse

12 kapitol

Prosím vás neposlal by mi někdo z vás těch 12 kapitol z Edwardova pohledu děkuju moc *3*
    • volse

Re: 12 kapitol

Prosím na email volsanska1@seznam.cz *3*
      • deniiii1

Re: Re: 12 kapitol

ono je jich 12???já četla jenom 11 *1*
  • jak to skončí???

vy tady děláte chytrý, místo abyste si to přečetli xD

jinak new moon mi z těch knížek přijde nejslabší, je strašně depresivní .. a vsadim se, že v tom filmu strašně useknou tu půlku knihy, kde není Edward xD ...
    • Re: jak to skončí???

tak to mas pravdu edwart je borec vrati se edwart ve 2 novy mesic spatky k belle? *14*
    • mrs.crash

Re: jak to skončí???

No počkej jak useknou?! (No jo..To samý bylo i z Harry Potterem - Taky tam vynechali ty nej věci xD) ale jako povíídej xDD *7*
  • fries

knihy

ahojky lidičky....jak s emáte? a iž se těšíte až bude nový měsíc v kinech? já rozhodně už mám přečtený všechny ty knížky a je to bomba jeden díl lepší než ten druhej doporučuju přečíst:) *14*
  • volse

písničky

Kdo chce písničky mám podle mě všechny(a všechny jsou nádherný)tak si říkejte a piste na mail volsanska1@seznam.cz
  • otázka

nevíte kdy bude new moon u nás v kině?? vím že už je natočenej ale nevík kdy pujde do kin,, a vím že se už něco natočilo ze zatmění jsou na youtube a i z rozbřesku,, ale chtěla bych vědět ten nový měsíc kdy bude u nás v kinech
    • Re: otázka

u nas v kine bude v lednu *15*
    • Re: otázka

Nový měsíc neni ještě natočeny teprve se bude natačet ma se začit v březnu v kině má být až začatkem zimy, ty videa na youtube dělali jen fanoušci neni to original vetšinou jen sestřihany zaběry s jiných filmů.
      • elik.cmelik

Re: Re: otázka

na youtube jsou jenom originální trailery jinak jsou to všechno dělaný videa fanoušky!
    • kikinecka.kikisek

Re: otázka

ahoj novy mesic uz je natoceny???? *7* *7* *7* *7* jo a jeste sem te chtela poprosit jestli bys mi neposlala dokazy na ten youtub ja to na nem nemuzu nikde najit dekuji moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit