Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinecka.kikisek

...

ty voe ty trailery nanew moon na youtubku jsou uplne debilni..maj to tam sestrihany z jinych filmu....docela jako na hovno........ *10*
    • deniiii1

Re: ...

Souhlas ale mocz na hovnoOoO___sou trapní no___
  • mrs.crash

Chci tam!

Zrawim! Jako chci jít na new moon (No asi jako všichni že?! xD) Podle těch ,,fans" trailerů na Youtubku to bude super! Jenom škoda že tam tolik nebude Edward!! x((
  • niqinka

NeW mOoN

Ach jo to je hrozně pozdě než se to bude dawat w Brně do te doby newydržim :-( sem si o tom už aji přečetla a štwe mě to :-( pač sem chtěla byt napnuta jak to bude :-( ale prostě Stmíwání na to žadnej film zatim nema..tak sem zwědawa jak to bude s tim new moon ...:-)Už chcu aby to bylo w kinech..=) Hey chcu najit někoho kdo by to měl už na dvd xDD ale to se nepodaří :-(
  • edwardcullen12

..........

mám dobrou zprávu pro všechny :)....New Moon by mněl bejt v českých kinech 20.listopadu *14* *15*
    • pattysek

Re: ..........

20.listopadu 2009 by měla být premiéra v USA, v ČR není eště přesný termín ale předpokládá se, že by to mělo být na začátku ledna
    • Re: ..........

20.listopadu 2009 má bejt premiéra New moon , ale v USA a ne v Česku
    • niqinka

Re: ..........

Jako 20.listopadu 2009 ??? *16* Cože to snad nee *5* toho se nedočkam :-( chcu to už widět :'(
  • 1.kapitol

ahoj, mohla bych někoho poprosit o poslání 1. dílu midnight sun na email - elementik@seznam.cz ? díky, je to jediná věc, co mi schází ..
  • Film?

http://www.youtube.com/watch?v=c2Wg EG62kWQ&feature=related nevite co te to za vystrizek filmu - ti kluci menici se ve vlky? Rada bych se na ten film podivala .. diky
  • volse

Kniha z edwardova pohledu

pls nemate nekdo 2kapitolu-11 z edwardova pohledu dekuju moc! *14*
    • deniiii1

Re: Kniha z edwardova pohledu

http://www.edwardcullen.kx.cz/midni ght_sun_casti.htm
  • volse

4 knížka

Tak už jsem docetla 4 knizku A docela me to mrzí byla jsem na nich uplne zavislá a ted nic *9* jenom film ikdyz ten budes az v listopadu *8* *9* *9* *9* tak si to asi budu cist znova a znova ale asi me to neomrzí :-)takže znova na stmívání ale z edwardova pohledu a nebo z Bellinýho pohledu to se uvidi ale urcite si to prectete *14* *14* *3* *3* *3*
    • Re: 4 knížka

Taky jsem to dočetla a teďka konec.Je to takový divný no... Co teďka dál??? Film je až za dlouho

ale premiéra bude až tak v lednu u nás...

ahojky moc prosim o info, kde si tu knížku sehnala, nikde sem jí nenašla. prosím ozvy se mi na mejla. díky

coze ty mas uz 4 dil kdes ho vzala ja ho schanim uz jak dlouho a nemuzu ho sehnat nekdo tvrdi ze ma vyjit 29.4. a nekdo ze uz to cet porad mi pls kde ji muzu sehnat napis mi pls na e-mile *7* PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM! *9* *4*
      • Re: Re: 4 knížka

Jééé, rozbřesk je na internetu už pekelně dlouho, já jsem ho četla před asi půl rokem tady je adresa
        http://uloz.to/1361540/rozbresk-b reaking-dawn-4.dil-sagy-v-cz-.doc
  • elik.cmelik

Twilight

Od: roxanda
    22.2.2009 19:25:39
    Ahoj Twilighťáci!
    Někdo to ví, někdo to tuší a někdo o tom dokonce ani neví! Dne 18.2.2009 se totiž na serveru lidé.cz ukula událost tohoto roku!
    SRAZ TWILIGHT FANOUŠKŮ!
    Ano! Ano! Ano! Máte možnost setkat se s lidmy, kteří jsou do této série stejní blázni! Není to dokonalá příležitost?

Místo: Hlavní město Praha, Václavské náměstí přímo pod jezdcem na koni

Den: 11.4.2009

Čas: cca 11:00

Program: Na programu je dokonalé "vyplenění" knihkupectví LUXOR. Návštěva McDonaldu. Twilight "pochod" při kterém se bude zuřivě mávat knížkami (pokud se s ní chcete tahat :)) a tento pochod můžeme také spojit a anketou lidí, jestli znají Twilight sérii. Pokud i po těchto věcech budete chtít nadála zůstat ve společnosti Twilighterů - nebojte, program tímto nekončí!
    Co s sebou? Jedinou hlavní věcí je přece dobrá nálada! A pokud budete chtít můžete zabalit i nějakou tu knihu :)

Pokud si nechcete tuto událost nechat ujít a popřípadně se o ní dozvědět i něco víc, přijďte mezi Nás na TUTO DISKUZI a my vás rádi uvítáme!
    Pokud můžeš, kopíruj tento text na svůj blog :) Ať nás není málo
  • deniiii1

12díl

AHUJ prosím neposlal by mi někdo 12 díl knihy z Edwardova pohledu teda pokud je napsaný protože sem našla jenom do 11tého dílu...
    • iwettka

Re: 12díl

ahoj já ti to ráda pošlu....tak mi napiš meila at vim jakou máš adresu...nebo tady ale vzkazík...ju můj email je Ivettka.89@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit