-
jak to skonci??
ahojky lidi jak to skonci???zustane bella s dwardem?a co tam este bude? *4* -
-
Re: jak to skonci??
Ahoj všechno skončí dobře bella se stane upírkou a zustane s edwarden navždy ze svojí dcerou Renesme! -
Re: jak to skonci??
Jo zůstane s ním *3* jo a domluví se s Carlisem že ji promění po maturitě -ale v dalších dílech už ne až do 4dílu ji furt nikdo nepromění páč ona řekla že to odloží páč čeká to miminko Renesmee *14* uplně nááádherně to dopadne měla by napsat jště další díl *3* *4*
-
-
in love to twilight saga
iuplne zeru vsechny knizky ma je precteny stad stokrat ted ajen oiblibeny pasaze samozrejme...jo a dvojka s emi libi nejmim je totiz nejsmutnejsi jednicka ctyrka a to z petky co jsem cetly je ploste nej!!!!!jinak u nas na skole sme takoa tridamaniaku takze nam nits neunikne a ot zeby to melo bejt z edwardova pohledu sme sholkama nikd enenasli!!!!jo jinak plsky nemohl by minekdoposlat 12 kapitolu midnight sum mam jich jenom jedenact *9* -
-
Re: in love to twilight saga
poslala by si mi těch jedenáct kapitol???pl -
-
Re: Re: in love to twilight saga
poslala by si mi těch jedenáct kapitol???pl
-
-
-
Dakota Fanning
Hej, Dakota Fanning si zahraje Jane Volturiovou!! Už je to 100% :)) *4* -
-
Re: Dakota Fanning
uz to potvrdil i summit !! takze uz je to treti stranka kde jsem o tom cetla...takze to je potvrzeny..tady mate odkaz > http://stmivani.wz.cz/5-info/summit -potvrdil-dakotu/ -
Re: Dakota Fanning
víš to opravdu? -
-
Re: Re: Dakota Fanning
no nasla jsem to na dvouch strankach ze je to potvrzeny tak asi jo no... *3*
-
-
-
New Monn
kniha. nej začátek a ej konec.. jinak co by tam mohlo být zajímavého kdyžtam není edward??.. jackob..je mi zneho na blytííííííí *9* *9* -
ups
Katy...ty kluci menici na vlky??..znam asi 3 Filmy (spís horory pokut chces jeste vedet tak na email!písni!(((Seiren@stream.cz))) )
Jinak miluju ten to film...jen potřebuju sehnat knížky: *16* což s emi nedarí!
*7* a nevíte jestli je to nekde online tedy knížka?? -
-
Re: ups
ty knizky od stmivani az po rozbresk si muzes stahnout na uloz.to...... -
-
Re: Re: ups
ma uložto.cz jsem našla i prvních 12 kapitol midnight sum a nemůžu se dočkat až jich najdu víc -
-
Re: Re: Re: ups
ahoj, když napíšeš na seznamu do vyhledávača Rozbřesk ke stáhnutí, tak na jedné stránce jsou pak ke stáhnutí všešchny 4 díly, já je už přečetla....náááádhera....ale nejmín se mi líbí nový měsíc...když tam není edík, je to misty trosku nudny...do te doby, nez se jacob promění....pak to začne nabírat drama.... *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ups
víc jich napsaných není... je to hrozná škoda ale autorka odložila psaní Midnight Sun (Půlnoční slunce)na neurčito *16*
-
-
-
-
chudak rob
ahoj jak sem četla new moon tak se mi tam nelíbilo že tam skoro vubec nehraje Rob!je to celkem nudne když tam není !nejlepší je asi ten konec !doufam že se dočkam toho filmu už to neumím vydržet! -
:(
skoda ze si tam Rob skoro vubec nezahraje... stejne sou do toho vsichni zblazneni jen kvuli nemu vcetne me *3* je to super herec a vsechno :) -
-
Re: :(
Prý se to natočí více z pohledu Edwarda,aby tam byl Robert více vidět. *3* -
-
Re: Re: :(
a to vis odkud? urciteee??? *4* *4* *4*
-
-
-
!!
hele nejni nekde ke stazení tendle film? neboto musim čekat do listopadu??? *10* -
-
Re: !!
Jasně že musíš počkat když se natáčí -
-
Re: Re: !!
tjn a navic ne do listopadu ale az do ledna 2010 *9* je to des
-
-
-
Nic Moc!
Já tu knížku četla a nejlepší asi na tom všem je jak Bella zachraňuje Edwarda jinak tam toho zase moc není... -
-
Re: Nic Moc!
jednou zachranuje ona jeho vid *15*
-
-
Sraz :)
Ahojky..
hele víte něco o tom Twilight srazu v praze..??:) kdyžtak napište...
jo a nevíte kde je na netu CELÝ midnight sun..?? :) děkuju .. -
-
Re: Sraz :)
na netu je zatím 12 kapitol a zbytek možná nebude nikdy dopsanej. Kdyžtak mi napiš na meil a já ti pošlu pár odkazů *3*
-