Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,,,

nejsem machr pres stahovani... ani na filmy ale cetla jsem knizku a novy mesic vubec nevim kde stahnou poradte prosim jestli uz teda je moznost ho nekde stahnout... *7*
    • petruska81

Re: ,,,

jestli myslíš knížku tak ta je ke stažení na ulozto.cz... ale pokud myslíš film tak ten se teprve teďka točí v Itálii ve Volteře *9*
  • ...

hele a film je jen stmivani?? *7*
  • Jaky je nejlepší díl?

jakej si myslite ze je nejlepsi dil? me osobne se nejvic libi stmívání zatmění a rozbřesk...ale robřesk ma i naky nedostatky..hlavne s tim jacobem...a ten novy mesic se mi skoro vubec nelibil...s tim jacobem to byl nezvyk *9* *3* *3* *3*
    • mishqa

Re: Jaky je nejlepší díl?

Mě se taky moc Nový měsíc nelíbil.. nejlepší je stmívání..
    • Re: Jaky je nejlepší díl?

hej jo uplne s tebou souhlasím ....me strasne vadi jackob.....vubec nechapu proc se tam s nim fut serou...chapu ze musi byt nejaka zapletka ale i tak... *16* nejlepsi je ctverka pac tam uz sou porat spolu a ona je konecne upirka...a hlavne se spolu konecne vyspi *14*
      • debussygirl

Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

Já vás nechápu...co proti Jacobovi máte??? Kdyť bez něj by nemohlo Stmívání ani pokračovat a navíc je hrozně milej tím jak je vtíravej a hroooozně sebejistej *1*
        • mishqa

Re: Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

jacob je strašněj!!
          • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Jaky je nejlepší díl?

Hloupost
  • New moon

Myslíte, že nějaký ty fotky jsou už oficiální(myslím ty s nápisama new moon 2009 - Kristen Stewart, Robert Pattinson)? *3*
    • Re: New moon

já si myslim ze nejsou...to je vytvoreny ze starejch fotek *5*
      • deniiii1

Re: Re: New moon

Souhlasím ikdyž je to přesvědčující ale co se dneska nedá udělat v komplu...
  • Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

No,tak já jsem někde oficiálně četla,že jediný,kdo četl knížku napsanou z Edwardova pohledu byl Robert,aby se víc přiblížil k roli Edwarda.
    Takže už ji nejspíše autorka dopsala,ale nevydala (asi ani nevydá..).
    No,tak ještě aby ji Stephenie Meyerová vydala(nejlépe mnoheem více dílů-třeba jak budou Edward s Bellou spolu) a mi si početli.
    Přeci jenom by jich mohla napsat ještě více..myslím pokračování,né jen ty stejné z pohledu Edwarda..
    Tak snad se dočkáme té z pohledu Edwarda + nějakých dalšíííích krásných knížek,kde budou Bella a Edward spolu šťastní.
    *nechci aby to skončilo :D*
    • debussygirl

Re: Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

Souhlasím...taky bych chtěla aby to pokračovalo a bylo vidět jak to dopadne s Renesmee, Jacobem, Leah atd... prostě jak to bude dál. A hlavně by bylo dobrý kdyby porazili Vultariovi. *3*
      • Re: Re: Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

Přesně,prostě to rozvíjet...
        jako mě osobně by se to teda líbilo. :)
        Protože nemůžu vystát,když se tam Edward neobjevuje a je tam ten Jacob.
        Jednoznačně bych chtěla po 4.díle ještě další!
        A to už,aby tam byli Edward s Bellou navždycky spolu!! :) A ona se nerozhodovala mezi Jacobem. :/
        • debussygirl

Re: Re: Re: Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

No tam Bella už se stejně rozhodla a Jacob taky ale taky bych hrooozně moc chtěla pokračování. *9* Pak už je to jen z pohledu Edwarda a to se ani neví jestli to výjde. *9*
  • petruska81

Aro

neví někdo z vás jestli je už potvrzené že Ben Barnes vzal roli Ara???
    a jestli jsou vž vybráni i jiní herci než Dakota???
  • Film

Kdy ten film víjde na DVD?
    A dá se někde schlédnout už teď?
    A ještě kdy se to dostane do kin
    • debussygirl

Re: Film

Jo dá se to stáhnout na ulozto.cz a je to v docela slušný kvalitě.
  • knížky

Ahoj jestli někdo chcete mužu vam poslat ty čtyři díly na email jen napište!
    • Re: knížky

Psala sem ti na mail
  • Knihy

Mám takovej dotaz.. Jak je ta knížka nový měsíc tak sem našla na netu dvě a každá má jiné balení. Mají stejný obsah nebo je ta druhá pokračování té první knihy (nemyslím stmívání ani zmatení)? *7*
    • Re: Knihy

Ahoj to je pořad ta stejna knížka je jen více balení každa zem ma jíne !
    • adrianga

Re: Knihy

Ahojky.
      Nový měsíc s tím vlkem je první vydání, ten obal červený s tím okem je druhé vydání. (lépe se hodí k prvnímu a třetímu) všimni si že když první,druhý a třetí díl postavíš vedle sebe tou hranou tak se ti udělá celý měsíc. na stmívání máš kousek měsíce, v novým měsíci tam najdeš prostředek a v zatmění další kousek měsíce. myslím že je to pěkné. uvidíme jak na tom bude rozbřesk ;)

p.s : obsah je stejný :)
      • Re: Re: Knihy

Díky..Takže stačí že si koupim jednu *1* *1*
  • adrianga

Jane Volturiova

Jane Volturiovou si zahraje Dakota Fanning, summit uz to potvrdil. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit