Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adrianga

rozbresk

Prosim poslete mi nekdo na adrianga@seznam.cz preklad rozbresku prosiiiiiiiiiim.. *5*
  • kikinecka.kikisek

kde?

ahojte ... znova se ptam .. kde si muzu stahnout rozbresk????? *7* *7* *7* *7* *7*
  • Prosíííím

Lidičky já vás strašně prosím, jestli máte někdo film Nový měsíc a Zatmění tak moc prosím pošlete mi to na email:lestata@seznam.cz. A může to bejt klidně i v angličtině to mi vůbec nevadí hlavně když to budu mít. Dík. *15*
    • Re: Prosíííím

druhej a třetí film ještě nebyl natočenej takže ti ho asi někdo těžko pošle *3*

ahoj.. film nový mesíc se tedka točí a zatmení bude až tak za 2 roky..

Ty se ještě nenatočily.Bohužel samozřejmě *3*
      • Re: Re: Prosíííím

Tak to nějak nechápu ja myslela že je prvně stmívání potom nový měsíc pak zatmění a nakonec rozbřesk. A rozbřesk je už natočenej jak to teda je? *7*
        • Re: Re: Re: Prosíííím

rozbřesk ještě natočenej nejni, kdes to slyšela?je to kravina, v březnu teprv vyjde knížka (u nás) a film bude až tak v listopadu prosinci 2011, jestli dodrží plán co rok to film
        • Re: Re: Re: Prosíííím

Natočeny je stmívání!!!
  • kikinecka.kikisek

rozbřesk

jeste jsem se chtela zeptat jestli nekdo nevi kde bych si mohla stahnout rozbresk prosim ...... dik moc *7* *7*
    • Re: rozbřesk

Napiš mi svůj E mail a já ti ho pošlu
      • kikinecka.kikisek

Re: Re: rozbřesk

muj e-mail je : kymtytyk@seznam.cz dekuju moc
        • Re: Re: Re: rozbřesk

Mohli byste mi ho prosim taky poslat? *3*
          • hannaaah

Re: Re: Re: Re: rozbřesk

jako pcbook? mohla bych taky poprosit ja mam jenom ty tři ... mail: vAnErKoVa.hAnA@seznam.cz *14*
  • kikinecka.kikisek

upírka

ahuj chtela sem se zeptat v kterym dile se stane Bella upírkou jestli v Zatmění nebo v Rozbřesku ahoj a dik *1* *3* jo a Tilight forever *1* *1* *14* *14*
    • nwwwm

Re: upírka

Bella bude upír až v Rozbřesku, jinak už se strašně těšim až to zfilmujou!!! *14*
  • anhenka

už se těšim

těšim se až bude novej měsíc v kinech ale nebude to ono když tam pořát nebude edward love you *14* *14* *14* *14*
    • deniiii1

Re: už se těšim

to teda není jak byl na začátku to sem měla upa rychle přečtený ale vůbec upa pomohla *15*
  • deniiii1

Nový měsíc

Můžu se zeptat jako mám stáhlý všechny knížky od dneška ale přemýšlím je to už natočený a někde na netu jako film??protože to nemůžu najít dík
    • Re: Nový měsíc

nn bohužel ještě není.ale už se nejspíš točí a bude už v listopadu za dlouho no.. *9*
  • adrianga

plakaat new moon

lidi ten plakat tadydle new moon.to je oficialni nebo jste ho vytvoril nekdo z vas? :]
  • knizky

Plosiim vas lidi nemate ty knizky na poslani???pls starsne rada bych si je precetla prosiim *9*
    • deniiii1

Re: knizky

já si je stáhla všechny na netu =D
    • Re: knizky

vsecky knizky najdes na www.uloz.to fakt knizky muzu doporucit *4* filmy se velce lisej od filmu coz me trsoku zamrzelo
    • Re: knizky

Jasně že pošlu ti je *4*
      • Re: Re: knizky

ahojky..já bych byla taky strašně rády kdabys mi ty knížky poslala....já jich na internetu nemohla najít..tak už sem to vdala ale jestl bys byla tak hodná a poslala mi je.....pls byla bych strašně ráda....ale kdybyste mi ´je kdokoli poslal byla bych strašně ráda... *1*
        • Re: Re: Re: knizky

sorry už jich nepotřebuju už si jich stahuju...já sem to sem napsala ale až pak sem si všimla toho co tam napsala eliska1234 že si to můžu stáhnout na www.uloz.to takže díky
      • Re: Re: knizky

Ahojky nnaty...pls poslala bysmi taky ty knizky??na e-mail..byla bych ti mooc vdecna diiikas plooosim *7*
  • milování

Jak prestati milovat nekoho jako Roberta když vim ze ho nikdy nemohu mit? *9*
    • Re: milování

Hele nikdy neřikej nikdy:D...Ale on neni normálně zas až tak úžasnej:o)...Když je sám sebou, tak bysch si ho asi možná na ulici nevšimla...Nebo se spíš timdle uklidňuju já:D
      • Re: Re: milování

tak díky ale jako ve filmu je nádhernéj ne *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: milování

Tak s tim souhlasim....a ty pohledy....mmmm *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit