-
Re: dotaz
Ve Stmívání byl Jacob přece ještě normální, ne? To až v Novém měsíci se postupně přeměnil. -
Re: dotaz
mno nejdřív se musí vyvynout a taky tomu pomáhá když se naštvou bo tak něco -
Re: Re: Re: premiéra 20. 11. 2009
já už taky *3* musím to vidět *1* -
dotaz
Ahoj chci se zeptat jakto že se Jacob ve stmívání neproměnil ve vlkodlaka když se potkal s Edvardem na plese na který šel s Belou???A v novým měsíci se s Evardem potká a promění se to fakt nechapu.Možete mi to někdo objasnit???Jináč se na nový měsíc moc těším bude to supr. *1* *3* *14* *15* -
Re: premiéra 20. 11. 2009
u nas sa tiež hlasovalo urobilo to fun radio a mali sme nazbierat 20 000 hlasov a uz mame 27 000... -
Re: Re: premiéra 20. 11. 2009
jj, už jsem se registrovala *3* -
Re: premiéra 20. 11. 2009
bez té mezery u "registrace" prosim vás:)udělalo mi to takovou chybu:-/ -
premiéra 20. 11. 2009
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml pokud dáme dohromady 30 000 fanoušků, čeká nás premiéra již 20. 11. 2009, věříte tomu?tak se zaregistrujte:) -
Re: Re: Re: Premiéra
nemáš vůbec za co *3* -
Re: Re: Premiéra
děkuju mooooc -
:D
Doufám že si vůbec stihnu zarezervovat lístky do multikina.. jinak budu nekde *1* Proste to bude boj *1* -
Re: Premiéra
Nový měsíc má premiéru 26. listopadu a Zatmění by mělo mít premiéru 30.6.2010 *3* -
Premiéra
Prosím všechny zamilované fanoušky ságy, nebo jen obyčejné fanoušky, jestli by mi neporadili a neřekli, kdy bude u nás premiéra:) moooc vás prosím a dekuju *14* -
Re: průvodce
kecáš:-D...to teda chci....klíďo i anglicky...Od čeho se jí učím ne??:-D *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
průvodce
hééj lidí, dneska vyšel průvodce k new moon...sice zatím jenom v angličtině, ale snad za chvíli bude tady...už se těšííím...musím ho mííít *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: New Moon
já taky já ty titulky muluji a ani mi nevadí když nesliším jejich pravý hlas nemužu mít přece všechno ne
*1* -
Nový měsíc
Heji někde na amerických stránkách(už si je nepamatuju) je FILM New Moon!! Ale když to chcete vidět musíte si něco stáhnout, ale to bych neriskovala, protože je to určitě plný virů *9* !!! -
Re: Re: Re: Re: Re: New Moon
děkuju *3* -
Re: Re: Re: Re: New Moon
ane.tt 100% s tevou souhlasim -
Re: Re: Re: New Moon
miluju titulky u filmů... *1* je to mnohem lepší,protože slyšíte jejich pravý hlasy a taky i jak to prožívaj ti herci *4* prostě je to mnohem lepší něž nadabovaný a pak když to ještě nadabuje někdo s nepříjemnym hlasem,nebo někdo,ke komu se ten hlas vůbec nehodí,tak se mi pak na to ani nechce koukat...třeba nadabovaný Twilight je hrozný jako,ale když to dáte s titulkama tak je to opravdu Best Movie 2009 *3*