Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joliett

Re: dotaz

Ve Stmívání byl Jacob přece ještě normální, ne? To až v Novém měsíci se postupně přeměnil.
  • pismule

Re: dotaz

mno nejdřív se musí vyvynout a taky tomu pomáhá když se naštvou bo tak něco
  • ane.tt

Re: Re: Re: premiéra 20. 11. 2009

já už taky *3* musím to vidět *1*
  • dotaz

Ahoj chci se zeptat jakto že se Jacob ve stmívání neproměnil ve vlkodlaka když se potkal s Edvardem na plese na který šel s Belou???A v novým měsíci se s Evardem potká a promění se to fakt nechapu.Možete mi to někdo objasnit???Jináč se na nový měsíc moc těším bude to supr. *1* *3* *14* *15*
  • gabi5111

Re: premiéra 20. 11. 2009

u nas sa tiež hlasovalo urobilo to fun radio a mali sme nazbierat 20 000 hlasov a uz mame 27 000...
  • vrtulka

Re: Re: premiéra 20. 11. 2009

jj, už jsem se registrovala *3*
  • eliss2

Re: premiéra 20. 11. 2009

bez té mezery u "registrace" prosim vás:)udělalo mi to takovou chybu:-/
  • eliss2

premiéra 20. 11. 2009

http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml pokud dáme dohromady 30 000 fanoušků, čeká nás premiéra již 20. 11. 2009, věříte tomu?tak se zaregistrujte:)
  • vrtulka

Re: Re: Re: Premiéra

nemáš vůbec za co *3*
  • jenah

Re: Re: Premiéra

děkuju mooooc
  • xcornelia14

:D

Doufám že si vůbec stihnu zarezervovat lístky do multikina.. jinak budu nekde *1* Proste to bude boj *1*
  • vrtulka

Re: Premiéra

Nový měsíc má premiéru 26. listopadu a Zatmění by mělo mít premiéru 30.6.2010 *3*
  • jenah

Premiéra

Prosím všechny zamilované fanoušky ságy, nebo jen obyčejné fanoušky, jestli by mi neporadili a neřekli, kdy bude u nás premiéra:) moooc vás prosím a dekuju *14*
  • justia

Re: průvodce

kecáš:-D...to teda chci....klíďo i anglicky...Od čeho se jí učím ne??:-D *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • klapulinka

průvodce

hééj lidí, dneska vyšel průvodce k new moon...sice zatím jenom v angličtině, ale snad za chvíli bude tady...už se těšííím...musím ho mííít *14* *14* *14* *14*
  • ducker

Re: Re: Re: Re: Re: New Moon

já taky já ty titulky muluji a ani mi nevadí když nesliším jejich pravý hlas nemužu mít přece všechno ne
    *1*
  • luida

Nový měsíc

Heji někde na amerických stránkách(už si je nepamatuju) je FILM New Moon!! Ale když to chcete vidět musíte si něco stáhnout, ale to bych neriskovala, protože je to určitě plný virů *9* !!!
  • ane.tt

Re: Re: Re: Re: Re: New Moon

děkuju *3*
  • pismule

Re: Re: Re: Re: New Moon

ane.tt 100% s tevou souhlasim
  • ane.tt

Re: Re: Re: New Moon

miluju titulky u filmů... *1* je to mnohem lepší,protože slyšíte jejich pravý hlasy a taky i jak to prožívaj ti herci *4* prostě je to mnohem lepší něž nadabovaný a pak když to ještě nadabuje někdo s nepříjemnym hlasem,nebo někdo,ke komu se ten hlas vůbec nehodí,tak se mi pak na to ani nechce koukat...třeba nadabovaný Twilight je hrozný jako,ale když to dáte s titulkama tak je to opravdu Best Movie 2009 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit