-
Re: Re: New Moon
to mě titulky vůbec nevadí no je fakt že to je uplně něco jiného než jejich pravý hlas to jo ale nevadí mi to jako skoro všem -
Re: New Moon
přesně .. ty první tři knihy co jsem četla mě totálně okouzlili .. a miluju ty filmy .. ale dabing mame hroznej takže titulky: FOREWAAA -
Re: New Moon
jo přesně jsem s tebou ten film bude na stoprocent super,atd. nemužu se už dočkat -
Re: Rozbřesk
Heji, tan film ještě čeká na schválení, tak nevím kdy to bude. -
New Moon
Jako já s tky moots těším...Půjdu na premiéru,i kdyby mě lístek stál litr *1*
Já ty knížky i film pstě miluju *14* *14* .Připadám si jako malý dítě,co má dostat hračku k narozeninám....Já to budu mít k svátku(trochu opozděně ale přece)...Stačí jedno slovo:SUPER!!!! *15* *15* *15* -
Rozbřesk
Heji lidičky, vytvořila jsem profil Rozbřesku. Zatím tam ale nic není, jenom plakát a 3 fotky, ae objeví se to později. Takže přidávejte věci a nezapomeňta na fanklub! *3* -
Re: Re: Příjezd Roba a Ashley
Pražáci jsou kurvy a neznají dopravní předpisy!!!!!! Když už je chodec na přechodu, tak řidič MUSÍ zastavit!! 2 pražský hovada už mě málem převálcovali!!!!! -
Videa z kin!!!!
Heji na youtube jsou videa z filmu!!!!! Někdo to točil tajně v kině, ae je to anglicky. Jo a když jsem viděla Volturiovi, tak jsem trošililinku zklamaná, protože jsem si je představovala z knížky starší a jsou tak mladí(vím že jim je přes 1000). A Alice už není jak v jedničce, tam byla taková víla, a ani Rosalie, ta měla image takové sexy mrchy. No už se nemůžu dočkat. Asi budu v kině stanovat, ať mám nejlepší místo! *1* -
Re: nedočkavá Stmívko fanynka
ani mi nemluv, já už se nemůžu vůbec dočkat a odpočítávám dny do premiéry *15* -
nedočkavá Stmívko fanynka
ááááááááááááá už to do listopadu nevidržím :D love twilight -
Re: Charlie Bewley
No, uvidíme jak se předvede *3* -
Re: Re: Re: Re: ...
vím že mě za to asi nebudete mít rádi,ale abych řekla pravdu tak se mi na Jane vůbec nehodí, colkové obsazení Volturiů mi nesedí a věc za kterou mě budete nesnášet je že si myslím že Robert se na Edwarda vůůůbce nehodí *13* možná nějaká jiná role v tom filmu by pro něj byla lepší,ale nemůže hrát dokonalého Edwardakdyž k němu má sám hodně daleko, herec je sice dobrej, ale na edwrda se podle mě fatk nehodí. Ale nikomu to neberu ste do něj zblázněné a slintáte nad jeho fotkou tak fajn *3* *4* je to vaše věc *3* -
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho(hraje Demetriho)?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14* -
Re: trailer2 a film o filmu
no jasně, že jsem to viděla, to už je starý, ale stále krásný, nemyslíš? *3* -
trailer2 a film o filmu
http://www.csfd.cz/film/251399-twil ight-saga-novy-mesic-twilight-saga- new-moon-the/videa/?trailer_select= 5536
Už jste viděli tydle dvě videa? dole na této stránce *14* -
Re: Lepší než Stmivani
já taky odpočítávám a jsem na tom total závislák . každej den se musím kouknout na ten třetí trailer *14* *14* četla jsem stmivani, zatměni, novy měsíc a byla jsem vždy nadšenáá takže se máme na co těšit lïličky -
Nov
Ak pojde všetko tak ako ma tak mame aj my premieru v novembri *14* -
knížka je lepší
já mám knížk Stmívání o mnohem radši než film *3* -
já si taky teda rozhodně nemyslím, že jsi blb. já když jsem viděla trailer na Nový měsíc, tak se mi chtělo i brečet jak to bylo úžasný a začínám odpočítávat dny do premiéra u nás v kinech *3* -
já si teda nemysli že si blb já sem do toho upe šílená