Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Lepší než Stmivani

kde jsi viděla nový měsíc?? byla jsi v kině nebo..?? *4*
  • Re: Re: Re: :(

jjj psali to v bravíčku :)
  • crazy.girl3

Re: Re: :(

ja prave myslim,ze nebude.nekde se psalo,ze jeji postavu vyskrtli
  • jessica_k

Re: :(

tam bude leah...urco.. aji v tech dalsich..mno i kdyz jako myslis ze nebude v tomhle dile?? no v tech dalsich stopro...ale myslim ze aji v new moon *7* *7* *7* *7* *1*
  • -m.a.t.l.a-

Re: ???

Mě taky, u toho jeden fakt nikdy neví... *1* *9* *7* *9*
  • Lepší než Stmivani

Knihy miluju ale kdyz jsem viděla film byla jsem zklamana.Prostě hruuza jakmile jsem uvidela novy trailer na New Moon ten upa koplekt i s Vultoriovimi tak jsem si malem cvrkla blahem.Sem z toho byla tak nadsena ze jsem musela na balkon nadychat se cerstvim vzduchem:D Vim si musite myslet ze su blb ale to je moje uchylka:D *9* *1* *1* *1* *1*
  • -m.a.t.l.a-

Re: Re: Re: pane boze

Jop, přesně *10* *9* *9*
  • joliett

NEW MOON

Jéééé Peter Facinelli má narozeniny zrovna když u nás bude premiéra NEW MOON *3*
  • Re: Re: tapety

diky moc jsi moje zachrana *4*
  • meluzina

odezva

tak jse´m se podívala na ten trailer je to bomba *4* *3* *4* už aby byl listopad, nevěřím že se těším no zase budu o rok starší,ale hezčí dárek jsem ještě nedostala. tak hurá listopade už at jsi tady *14*
  • Re: Re: pane boze

asi tak mno zupe nejvic chudak takovou ranu *5*
  • mysak.kol

Re: pane boze

jo, ve mě úplně zatrnulo, když s Edwardem švihl Demetri o schody. To jsem nečekala. Au, chudáček můj malej. To si nezasloužil, doufám, že mu nakope prdel *15* *15*
  • mysak.kol

Re: tapety

co já ví, tak některé jsou stažené z anglickýho phtobucket.com a některé jsou dělané "podomácku" Já osobně je dělám v photofiltru. Máš tam hromady variant co s obrázky udělat. stáhni si ho z netu. zadej do vyhledávače jen photofiltr a ono ti to něco najde. Stránku si totiž fakt nepamatuju..
  • crazy.girl3

:(

Ten film bude bezvadnej.Mnohem lepsi,nez se dalo cekat....jen me trochu mrzi,ze vyskrtli postavu Leah.V knize ma svy urcity misto.meli se toho drzet.Myslim,ze neudelali dobre
  • crazy.girl3

Re: ...

tak tohle byl narez!!!ten stab se vazne snazil.film bude jeste lepsi nez jsem si myslela....ale pri scene u Volturiovych asi radej zavru oci...Uz at je listopad....prosim
  • joliett

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ty jo, no ještě že je Edvard nesmrtelnej. Ale jinak masakr, upa mi běhal mráz po zádech. To bude uplně nejlepčejší film, já zimu uplně nenávidím, ale letos už se nemůžu dočkat listopadu. Díky za zveřejnění adresy toho traileru. Je to THE BEST! *3*
  • tapety

ahoj lidi prosim nevite kdo dela ty tapety. jsou moc hezky prosimvas jestli to tady nekdo vyrabite tak uctiva poklona *4* protoze ty tapety jsou fakt bozi a prosim mohli by ste mi napsat jak to delate jako pres jakej program jestli to treba nemate stahlej dekuju.ja kreslim na tom normalnim kresleni a na neru.tak jestli nevite jestli je nejakej program na to a napsali by ste mi nazev a kde se to da stahnout tak bych vam byl fakt vdecnej *4* *3* *4*
  • pane boze

ja se uplne tesim na ten film furt se musim divat na ten trailer jezisi ja se upa tesim ale bylo mi lito edwarda jak tam s nim tamten triskal o ty schody a jacob tam nevipada spatne me se tam libi jak je s tema kratkejma vlasama tam je uplne hezkej a edward taky *4* *14* *14* *3*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: ...

jj to teda je :Y) *9* *9*
  • ane.tt

Re: Re: Re: ...

přesně tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit