-
proč nejlepší?
rád bych se dozvěděl kdo považuje tento film za nejnávštěvuhodnějším! -
Re: Rozbřesk
já ti to pošlu ale přes email to nejde tal mi napiš icq a pošlu ti to -
Rozbřesk
Ahojky prosím nemáte někdo Rozbřesk v pc...poslal by mi ho někdo na meilík prosím...Vrbovaiveta.89@seznam.cz děkuju moc..... -
pls
jukněte se pls na tyto stránky http://peggysss.blog.cz/ moc díky -
NM
Plstě...žeru toooo.......ale nejvíc se těšim na rozbřesk :) -
Re: Re: ???
Jo...už je to potvrzený.....já se na to tááááák těšim :) -
Re: Re: tohle je super!!!
jo to já taky doufám *14* -
Re: ???
tady v ČR 26.listopadu -
???
nevíte kdy by to mělo být v kinech??? -
Re: tohle je super!!!
to jsem taky četla a doufám, že to je pravda *14* -
tohle je super!!!
četla sem že by 13.září na akci MTV Video Music Awads by se měl vysílat Officiální New Moon trailer... teda tim mám namysli další:-) -
Re: Re: Re: polibek
nevšimla jsem si, sorry -
<3
Miluju tooo <3 Proste nejlepsi... Film bozi, knizky jeste lepsi :) Uz s nejvic tesim na NM *14* -
Twilight saga prostě BEST
Ten film je upa nejjj ze všech .....ja upaaaa mooc žeru..jsem do toho filmu fact blázen.Nemůůůžu se dočkat až v kinech bude New moon!! *14* *14* *14* *3* *9* *4* *5* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: polibek
nemusis to sem psat po druhy ale good -
Re: ??
to s tim kvežíznivcem to není jako že by ten vlk zachraňoval před upírem to je z tý scény s Paulem -
Re: polibek
to není polibek. je to jen to před tím telefonátem od Edwarda. ten "skoro polibek" chápeš? -
Re: ??
víc napínavé a práva Summitu pro změnu jakékoliv scény, která se jim zlíbí. to tak bývá. bude tam hodně věcí jinak, tomu věř. je to jako se stmíváním. tam taky hodně věcí překopali. -
??
Nějak jsem nepochopila že v traileru je jak bela utíká před upírem a zaní se vynoří Jackob sám přeskočí ji a pak se promění,ale tak to v knížce vůbec není.Tam se píše že Bella je na mýtině i s krvežíznivcem a za ní se objeví smečka vlků.Proč to tak změnily *9* *13* -
Film
Na New moon se už těším a taky se těším na premiéru třetího dílu Zatmění která má být 30.6.2010(ale nevím jestli v Čr) *3*