-
Achujky
Ahojky já strašně miluju Stmívání a jeho všechny díly nemáte někdo na prodej plakáty??prosím ozvěte se *1* *1* *3* -
Re: Re: Kde stáhnout..??
mno jo přeně ale bylo by lepší kdyby to už bylo! *1* -
Re: Kde stáhnout..??
ještě se to ani nedotočilo, začali natáčet až ted' *4* -
Re: Kde stáhnout..??
co dyt to neni ani v kine tak jako co to je za otazkuu!! -
.....
ahoj!chces vyhrat stiny,rasenku nebo lak na nehty?(rimmel bo miss sport)staci kdyz se prihlasis do nektere souteze....http://make-up-cosmetics .blog.cz/rubrika/souteze -
Kde stáhnout..??
Ahojík všem... sííím, kde se to dá stáhnout v češtině a je možné stáhnout už i třetí díl Zatmění v češtině... pište sííím na vzkazník... díky *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee
Aha tak jo díky moc.všem *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee
Aha tak jo díky moc.všem -
Re: NEW MOON
hmmm.... pěkný :) a kdepak jsi našla ty videa na motorce a tak??? :) -
Re: Re: Re: Re: Renesmee
jo jo nemá na výběr -
Re: Re: Re: new moon
mno jo no jak jinak :) -
Re: Re: new moon
ale jo, budou spolu napořád... :) -
Re: Re: Re: Renesmee
nebude z toho zrovna nadsenej,ale nema na vyber.. *15* -
Re: Re: Renesmee
Aha jo tak děkuji!A Edwardovi to vadit nebude ? -
Re: Co je to za scénu?
to v knížce neníí !!! Trošku si to zkrátili.. PRotože Jake se objeví u Laurenta společně se Samem a jeětě jedním vlkodlakem...Ve formě zvířete ne člověka a bella v tuhle chvíli ještě neví že Jake je vlkodlak... *3* -
Re: Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
Co ti nejde spustit, ty stránky? to je kvůli mezeře v odkazu nebo ten chat? To je kvůli nějakýmu programu co musíš mít nebo tak... Mě to spustit de tak nevím... *7* -
Re: new moon
mno rennesme si jacoba oblíbí ale nic o tom že budou spolu ako na pořád tam není... a bella s edwardem mno řekněme že nemaj na výběr -
new moon
ahoj, chci se jen zeptat budou nakonec Jacob a Renesme spolu? Co na to řeknou Bella a Edward? -
Re: Re: premiéra
no jo dementi *8* -
Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
nejde mi spustit, co s tím?