Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Renesmee

hmm zamiilujee... ale jo da se tto tak říct, eště když je malá 😟
  • nik011

Re: New Moon

taky doufam ze prijedou to by bylo mrte
  • nik011

Re: premiéra

si delas ass ne!? tyvl dementi ja na nej proste pudu finišido
  • kikines

Re: Renesmee

jj je to tak otiskne se do ní 😟 😟 😂
  • ducker

Renesmee

Mám malá dotaz Jakob se zamiluje do Renesmee?Ráda bych to věděla jestli mi někdo odpoví prosím.
  • anukkyss

Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR

napište jestli souhlasíte, teď se můžete podívat na ty stránky i na to jak chhat vypadá...
    www.newmonnchat.estrank y.cz
  • anukkyss

NEW MOON CHHAT TO JE TRRR

New moon chat založen speciálně pro osobnosti.cz

Zítra 20:00 na www.newmoonchat.estranky.cz
    Prokec et vše přes chat? Teď není problém
    Téma chatu: Zkouška chatu 🙂 a new moon cokoliv. Oficiálně začnem 30.08.09.
    ¨se vrátík odněkud NESTIHLY JSTE? 3O.08.09 Ofišl začátek 20:00 Téma bude zobrazeno pozděj na úvodu stránek 😉
    Téma- proto abycom se měli hned o čem bavit, jinak samozřejmě můžete se bavit o čemkoli
    chat-důvod-Abychom se všichni sešli a mohli chatovat, pochyby o dokonalosti osobnosti.cz diskuze, Lepší je chat servr 😉
  • anukkyss

NÁVRH

Zítra 21:00 všichni co chcou tady, budeme dissutovat online.. myslím že to bude lepší než čekat 24 h. na odezvu vašeho komentáře 😉
  • anukkyss

Re: BOŽE!!!!!

Podle mě někdo tenhle servr teprve objeví a chce slyšet názory ostatních, tak to začne rozvíjet, že s tím přijde jako s nějakou novinou když to tady všichni vědí je jeho trapas... Jinak tak začni nějaké "normální téma" aby jjsme my divní viděli jak to děláte vy "noormální" co ví jak se "normálně" bavit
  • Re: Re: Zboží

byla jsem v italii na dovče a tam měli v knihkupectví úplně tlustou bychli jenom o twilight filmu atd. A tže kalendář snad každým stánku XD
  • Re: Re: Re: ...

já sem na ni zvědavá v runaways tam bude hrát tu zpěvačku co fotila ty fotky co víc odkrývali než zakrývali 😁
  • Re: Re: Re: Re: NEW MOON

jo ale tam se ty mezery udělaj sami, koukni na odkazi jiných lidí ty je tam maj většinou taky. Je to divný 😲
  • Re: Re: Re: premiéra

Jo? a kde?
  • Re: Re: Re: NEW MOON

slepouneeeee 👿
  • pismule

Re: Re: Co je to za scénu?

jo to je fakt
  • Re: Co je to za scénu?

Taky jsem NM četla.
    Řkla bych že je to jednoduché zkrácení děje. Bella v lese s laurentem+ bella zjístí že jacob je vlkodlak - Jeedna scena v lese. KDyby to delali presne podle predlohy film bz bzl dlouhz hodiny
  • Re: GG

mezera v OdKAZU
  • GG

http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys Kdyby jste chtěli vidět czech fanmade video k new moon. Dodívejte do konce, protože ty scény s jacobem sou až v druhý půlce
  • Re: Re: NEW MOON

No jo! Ani jsem si nevšimla e je tam nějaká mezera. Divný... 😟 http://www.youtube.com/watch?v=f6FrHgCgIys
  • bellinka

Re: Re: NEW MOON

mezery..dve

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit