-
Re: INFORMACE O NATÁČENÍ
dobra stranka je taky stmivani.eu -
Re: Re: polibek
no prave.. oni to v tom filmu uplne meni *9* -
INFORMACE O NATÁČENÍ
Pokud hledáte české stránky o informacích z natáčení tak určo koukněte sem, je tam všechno! :)
www.gossiptwilight.blog.cz -
Re: polibek
v knížce to není. A oni se nelíbají. Bella se rozhodne být s Jacobem a skoro se už políbí ale vyruší je telefon edwarda -
polibek
jsem trosku nastvana z jedny fotky z nataceni.. jak tam je Bella a Jacob jak se líbají. To v knížce snad není. Četla jsem jí 3x a ani jednou to tam nebylo tak nevim.. -
Re: Re: Re: Aro
mno mě příjdou tak docela v pohodě ale jak všichni říkáte toho aleca sem si taky představovala trochu jinak -
Re: Re: Achujky
a za kolik ??? -
Re: Re: Aro
podle mě všichni volturiovi sedí perfektně, akorát Aleca jsem si představovala trochu jinak, ale co naděláme -
Re: Aro
no viděla jsem ted ty nový fotky Volturiáků a Ara jsem si taky představovala trochu jinak..ale vypadá vážně jak upír *1* Caius je jak blondýnka a z Marcuse mám normálně nahnáno *1* no a Jane se taky bojim,kvůli těm rudejm očím,ale Alec je v pohodě *3* ty fotky Volturiáků jsem sem dneska přidala,tak uvidíme,jestli je schválej *4* -
Aro
Co si myslíte o herci, který má stvárnit Ara v novém měsíci? Já jsem si ho představovala spíš jako Billa Nighyho .. ale tak nevím.co si myslíte vy? -
Re: Achujky
Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P -
Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P -
Re: Re: Nový měsíc
jo bohužel až 26.listopadu... když už je new moon hotovej tak na co čekat? bože! já je nechápu... už chci listopad -
Re: Nový měsíc
Nový měsíc má premiéru v kinech 26. listopadu 2009 -
Nový měsíc
Možná si budete o mě myslet bůh ví co al ejá jsem se do sady Twilight fakt zamilovala a já jenom nevím vůbec kdy má vyjít ten film nový měsíc? koukala jsem se do starších příspěvků a psalo se tady něco o listopadu? *7* -
Re: Re: Re: Kde stáhnout..??
JJ TJ *4* -
Re: Dakota
Dakota hraje Jane Volturi, Volturijskou upírku...Bydlí v Itálii, kam pojede Bella s Alice za Edwardem, který tam jede právě za Volturiovými...
Jane má moc, že dokáže pouhou myšlenkou způsobit komukoliv v místnosti bolest, aniž by pohla rukou apod.. *3* -
Re: Dakota
tebe zajímá jako co tam má za roli? -
Dakota
ahoj, nevíte nějaký detailnější info o roli Dakoty Fanning. Moc se o ni v souvislosti s tímhle filmem nepíše a taky v ukázce se blejskne na setinu sekundy. *9* -
*1* mno to sem zvědavá kdo se ti ozve *7* :-) teda já bych plakáty NEDALA *1* *9* *3*