Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: INFORMACE O NATÁČENÍ

dobra stranka je taky stmivani.eu
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: polibek

no prave.. oni to v tom filmu uplne meni *9*
  • adrianga

INFORMACE O NATÁČENÍ

Pokud hledáte české stránky o informacích z natáčení tak určo koukněte sem, je tam všechno! :)

www.gossiptwilight.blog.cz
  • Re: polibek

v knížce to není. A oni se nelíbají. Bella se rozhodne být s Jacobem a skoro se už políbí ale vyruší je telefon edwarda
  • b.e.t.u.l.i

polibek

jsem trosku nastvana z jedny fotky z nataceni.. jak tam je Bella a Jacob jak se líbají. To v knížce snad není. Četla jsem jí 3x a ani jednou to tam nebylo tak nevim..
  • pismule

Re: Re: Re: Aro

mno mě příjdou tak docela v pohodě ale jak všichni říkáte toho aleca sem si taky představovala trochu jinak
  • kikines

Re: Re: Achujky

a za kolik ???
  • maeve

Re: Re: Aro

podle mě všichni volturiovi sedí perfektně, akorát Aleca jsem si představovala trochu jinak, ale co naděláme
  • ane.tt

Re: Aro

no viděla jsem ted ty nový fotky Volturiáků a Ara jsem si taky představovala trochu jinak..ale vypadá vážně jak upír *1* Caius je jak blondýnka a z Marcuse mám normálně nahnáno *1* no a Jane se taky bojim,kvůli těm rudejm očím,ale Alec je v pohodě *3* ty fotky Volturiáků jsem sem dneska přidala,tak uvidíme,jestli je schválej *4*
  • b.e.t.u.l.i

Aro

Co si myslíte o herci, který má stvárnit Ara v novém měsíci? Já jsem si ho představovala spíš jako Billa Nighyho .. ale tak nevím.co si myslíte vy?
  • Re: Achujky

Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P
  • Re: Achujky

Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P
  • pismule

Re: Re: Nový měsíc

jo bohužel až 26.listopadu... když už je new moon hotovej tak na co čekat? bože! já je nechápu... už chci listopad
  • mysak.kol

Re: Nový měsíc

Nový měsíc má premiéru v kinech 26. listopadu 2009
  • veris-avril

Nový měsíc

Možná si budete o mě myslet bůh ví co al ejá jsem se do sady Twilight fakt zamilovala a já jenom nevím vůbec kdy má vyjít ten film nový měsíc? koukala jsem se do starších příspěvků a psalo se tady něco o listopadu? *7*
  • kikines

Re: Re: Re: Kde stáhnout..??

JJ TJ *4*
  • Re: Dakota

Dakota hraje Jane Volturi, Volturijskou upírku...Bydlí v Itálii, kam pojede Bella s Alice za Edwardem, který tam jede právě za Volturiovými...
    Jane má moc, že dokáže pouhou myšlenkou způsobit komukoliv v místnosti bolest, aniž by pohla rukou apod.. *3*
  • pismule

Re: Dakota

tebe zajímá jako co tam má za roli?
  • Dakota

ahoj, nevíte nějaký detailnější info o roli Dakoty Fanning. Moc se o ni v souvislosti s tímhle filmem nepíše a taky v ukázce se blejskne na setinu sekundy. *9*
  • pismule

Re: Achujky

*1* mno to sem zvědavá kdo se ti ozve *7* :-) teda já bych plakáty NEDALA *1* *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit