Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simist

??

achojky chtěla jsem se zeptat jestli bude i pátý díl twilight ságy ( knižně ) nebo to rozbřeskem končí prosím odpovězte mi do vzkazíku moc moc dík
  • gallico

Twilight může být už 20.11.2009

Ahoj hezký blog

POZOR!!! PROSÍM!!!! Pokud máte rádi Twilight Sagu a chcete New Moon vidět už 20.11.2009 ve světové premiéře. Tak se zaregistrujte na této stránce http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml . Díky Phoebe.
  • mysak.kol

RUNAWAY

jukni na web, kde se dočteš o důvodu, proč to Kristen ostříhala
    http://seventeen4ever. blog.cz
    *3*
  • andreinka

TEAM JACOB

Ahojky!Máte rádi Stmívání a Talora Lautnera?Přiďte na můj blog a určitě si příjdete na své!Přidejte se k JACOB TEAM!
    http://weareteamjacob.blog.c z/
  • Zatmění

Ahojte lidičky!Prosím Vás nemáte někdo zatmění?Jesli jo tak mi ho pls pošlete na e-mail.Předem moc kuju *14* *14*
  • twilight0saga

Re: Re:Kterou máte nejradši??

No taky mi to hrozně vadí *9* *9* Ale pořád doufám že dostane rozum a napíše ještš nějaký díl *14* *3*
  • _fans_niki_

New moon

Dneska sem na tom byla v Cinestaru a musím uznat že to bylo Krásné :) ale vůůbec nechápu proč ste všichni zbláznění z Jackoba, uznávám, že je pěkný a mně se taky líbí, ale kde sou ty fanynky Edwarda? *9*
    • Re: New moon

Já jsem byla dneska a mega se mi to líbilo.. a s tím Jacobem a tak.. no mě se teda o moc líbí Jacob víc než Edward.. A je mi docela líto (jako ve filmu) Jacoba, když ho ta Bella nechce.. nechápu ji, já bych ho prala hned *14*
  • debussygirl

Renesmé

Viděli ste kdo má hrát Renesmé...Bella Thorne který je 12 let... to doufám že to zrušijou protože ta se mi vůbec nelíbí.
    • deniiii1

Re: Renesmé

To určitě ještě změní protože se to ještě netočíí....to několikrát změníí si myslím...
      • mysak.kol

Re: Re: Renesmé

nový měsíc se už ale točí, ne? všichni říkají, že se točí od března. určitě jo. *7* *7* *7* *8*
        • deniiii1

Re: Re: Re: Renesmé

Jo už se točí já tím myslela že se ještě netočí Rozbřesk že se může Renesmé změnit.
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Renesmé

uf, málem jsem dostala zástavu. ale nezlobila bych se, kdyby to vše stihli natočit v letošním roce. *3*
    • mysak.kol

je stará a vůbec nevypadá na to, že by byla Belly nebo Edwarda. Alespoň nějakou podobu tam měli dát, jako podmínku, ne? Vím o hezčích dětech na tu roli, ale třeba nás překvapí.
      • negri.baju

Re: Re: Renesmé

coze?!?! Néééé ! to snad ne! renesmee preci takhle vubec nema vypadat!! snad se to jeste zmeni...ale myslim si, ze nakonec stejne bude renesmee Bella Thome *9*
        • Re: Re: Re: Renesmé

haha halavně je pěkná blbost strkat tam takovou holku když to má být maly děcko. Chápu že postupem času vyroste*1*ae toto prostě není dítě který se do toho folmu hodí.Možná tak jako upe cizí venkovský dítě ae ne Renesmé!!!*13*už mě pěkně se..!Ale roli Jane vybrali SKVĚLE!!! *15*
          • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Renesmé

No taky sem se právě že divila bá se ani Edwardovi ani Belle tak nevím co jí tam cpou ale souhlasím Jane je super ještě chci vědět jak bude vypadat Alec *3* *14*
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

GASPARD ULLIEL se jmenuje ten herec. *4*
            • mysak.kol

já slyšela, že Aleca bude možná hrát Ulliel Gaspar, nebo jak se píše. Je to francouz. Je hezký a ani bych moc neprotestovala.
            • negri.baju

doufám, že na Aleca vyberou Toma ;)
    • kajinek011

hm..já vím,taky bych tam dala někoho jiného,ještě k tomu když má byt renesmee male decko..rekla bych ze by mela vypadat nanejvis na 6 let
  • kris

to jako v new moon bude mit kratky vlasy nebo co??
    • nikola126

Re: kris

kdo???jacob??
      mno ten bude mit kratky vlasy.....
      nechal se ostrihat,protoze jak dlouhy mate vlasy,tak dlouhy chlupy bude mit jako vlkodlak,,,mno nechtěla bych mit tak dlouchy chlupy...to fakt nn
    • bellinka

Re: kris

neee!..v NM bude mit normlne ty dlouhy vdzyt to uz je natoceny..ale v Zatmeni asi bude mit kratky anebo bude nosit paruku noo!..
      • efiiinka

Re: Re: kris

Já bych řekla, že si je může nechat přidělat. A je klidně možný, že do tý doby jí to háro naroste :-)
      • luida

Re: Re: kris

bude mít dlouhý vlasy, na MTV běželi ukázky. A není náhodou originální název,the twilight saga:New Moon?? Tak to tam bylo nadepsaný!
  • joliett

Break Up

http://www.youtube.com/watch?v=fimY zywdNPI

smutná scéna, pěkně jsem si poplakala
    • Re: Break Up

a co je to za scénku???
      • vrtulka

Re: Re: Break Up

jak jí Edward opouští v tom lese *9*
    • joliett

Re: Break Up

opět bez té mezery. nevím, proč se to furt dělá
      • vrtulka

Re: Re: Break Up

teda to máš pravdu, měla jsem fakt na krajíčku. já už se vážně na to moc těším
        • joliett

Re: Re: Re: Break Up

no mě tekly slzy jako hrachy už při čtení toho úseku v knížce a tohle mě taky pěkně dostalo. Asi jsem nějaká přecitlivělá
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Break Up

tak to jsme přecitlivělý asi dvě *3* já u knížek řvu taky a počítám, že až to uvidím v tom kině tak se taky neudržím. ale co, mě to bude buřt *3*
            • joliett

Re: Re: Re: Re: Re: Break Up

Takovejch tam bude určitě víc. Ale co to bude oproti tomu, jak budu řvát, jestli se na tu premiéru nedostanu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit