Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verikkkk

Trailer:)

Mrkněte na to, stojí to vážně za to!!!
    Běhá mi mráz po zádech!!!!:-*

http://moviesblog .mtv.com/2009/05/31/the-new-moon-tr ailer-is-live-tell-us-your-reaction s-twilight-nation/

*14* Asi se už nedočkám.... *14*
    • Re: Trailer:)

DOBRY POKUS ALE NEJDE TA STRANKA......PIŠI TO TAM AJ BEZ MEZER ANI NIC
  • nový měsíc

ahojky, nemůžu se dočkat. nevíte kdy bude asi mít premiéru Nový měsíc u nás v kinech?
    • maki94

Re: nový měsíc

Premiéra v ČR bude 26.11.! *4*
  • Jéé,dneska dává druhý díl stmívání teda Twilight sága:nový měsíc.Už se moc těším *4*
  • NEW MOON

TO JE UŽ NATOČENY???????
    • b.e.t.u.l.i

Re: NEW MOON

ne jeste ne... *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: NEW MOON

nebo mozna uz jo ale ted to davaj dokupy..
  • love

Ahoj lidi mohly by jste mi poslat odkazi na všechny čtary díly je to úplně napínaví a už z těch ukázek co jsem četla jsem se snad zamilovala. díky moc papa *4*
  • Mazec

Dneska jsme na tom byli v cinestaru a bylo to upe mazecky *14* .. Uz se tesim na 3ku a 4ku :))..
  • KK

OMG v Bravo jenom kecaji same žvásty a pitchoviny!!! Kolikrát to ani není pravda poslední dobou se BRAVO nehutí čím dál víc už jen tyma nekvalitníma dárkama když mam za to vyhodit 30 kč má to stát za to ne !! ? *8*
    • Re: KK

Nj ale tak si vem že třeba nedávno byl v bravu lak na nehty a tak časák může stát 15 Kč a Dárek taky tak nemůžeš čekat nákej kvalitní ne? :)) Když sou ty časáky náky třeba za 50 nebo 60 Kč tak to jj ale za 30 Kč.. nwm :-)))
  • Soundtracks

Ahuj *5* ja wim ze je to jeste predcasne ae objevuju po blogiscich , YouTube atd. list Soundtracku k New Moon a jako snazim se ty songy sehnat a nic *8* Nemáte je Někdo uz odnekud stazene ??? Plska Napiste do Mailu *7* Thanks predem *14* *14*
  • gabriellavanessa

.......

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte jek skončí rozbřesk.díky
    • kikinecka.kikisek

Re: .......

ahoj dopadne to dobre *3* *4* a jestli chces aj bych ti poslala rozbresk jako knizku na email jenom mi ho sem napis ju kdybysi chtela ahoj *3* *3*
  • Nádhera

Včera jsem na tom byla v Golden Apple Cinema, fakt boží film, krásní herci, ukápla mi i ta slzička ( na konci a na začátku, jak ji Edward opustil).. Jen mě mrzí ten konec.. a taky nechápu Bellu, proč chce Edwarda *7* , já bych teda raději brala Jacoba, podle mě je on více sexy :) *14*
    • Re: Nádhera

Kdybys to četla možná bys pochopila mě osobně lezl Jake na nervy hlavně ve trojce.
    • Re: Nádhera

A jéje, další, která by ráda sála (ne ale krev)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit