-
PROTIVA
LIDI, NECHCI BÝT PROTIVA, ALE PROČ VYZRAZUJETE TO, CO BUDE? MRZÍ MĚ TO, PROTOŽE NĚKDO SI TŘEBA CHCE TY KNÍŽKY PŘEČÍST I S TAJEMSTVÍM, KTERÉ SKRÝVAJÍ. VÍM, ŽE 99% Z NÁS MÁ CELOU SÁGU PŘEČTENOU, ALE I TO 1% MÁ PRÁVO SI TO PŘEČÍST. NO NEVÍM, ALE KDYŽ SEM NĚKDO VPADNE S "NOVINKOU", ŽE SE STANE TO A TO, TAK JE TO DOCELA OŠKLIVÝ. NO VŽIJTE SE DO KŮŽE TĚCH, CO TO JEŠTĚ NEČETLI A VY JIM TAK PROZRADÍTE ZBYTEK. FAKT TO NEBERTE, JAKO RÝPÁNÍ, ALE ŘEKNĚTE, ŽE NA TOM NĚCO NENÍ. MĚ BY TO TEDA TROCHU NAŠTVALO, KDYBYCH NEPATŘILA K TĚM 99%. *9* *9* -
-
Re: PROTIVA
Já s tebou naprosto souhlasím.Přesně tohle mě štvalo,když jsem četla Harryho Pottera a relikvie smrti.Nemohla jsem zabrousit vůbec nikam,kde byla jen zmínka o této knize.Taky nechápu,jak to někdo může chtít vědět dopředu.Vždyť to postrádá to pravé napětí a překvapení. -
Re: PROTIVA
Ten kdo to logicky nechce vedet do predu si to asi nebude cist ne !!!!!!! -
-
Re: Re: PROTIVA
jo, jenže kdo odolá, když to vidí? *15* -
-
Re: Re: Re: PROTIVA
ja teda vzdycky odolalal ale pak mi to kamsoka cely prevyprave teda Ztameni mi prevypravela zaaa 3hoidny *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
HB
Vše nej Ashley! -
druhy dil
ahoj hele a kdy prijde k nam do kin dvojka?? -
-
Re: druhy dil
26.11.2009 a když klapne těch 30 000 zaregistrovanejch fandů (nebo kolik jich to má být) tak možná už 20.11.2009. To bude boj o lístky, doufám že si aspoň jeden vybojuju. půjdu na to do kina klidně aj sama, ale musím to vidět!!! -
-
Re: Re: druhy dil
diky moc preju abys ten listek dostala:-)
-
-
-
titulky
Já nwm,ale myslím si že s titulkama je to lepší,ten náš dubing je taky dobrej,ale prostě si nemůžu pomoct,ale anglicky se mi to líbí víc.Jinak ten film miluju,nemůžu se dočkat až vyjde DVD,jsem z toho ůplnej blázen,budu se na to čumět každej den *14* už i na stmívání jsem se koukala jak idiot pořád dokola.já to pstě milujuuuu *1* *1* -
-
Re: titulky
Ty už si viděla New moon s dabingem??? *7* *14*
-
-
*YAHOO*
Ty voe děckááá... jak já se těším na ten film... už aby byl, bo jako knížky šecki přečtené během jednoho týdne a není teď vbc co dělat... :(:( mrtě se těším.. aj na trojku a čtyřku... <3 -
knížka
Ahoj všichni co milujete twilight sagu.....mam tu pro vás asi špatnou zprávu,četla jsem v BRAVU že třetí díl twilight ZATMĚNÍ by moh bejt taky poslední,že prý natáčení Rozbřesku brání problémi se smlouvou.....musíme jen doufat,že to tak nebude!!! *9* *9* -
-
Re: knížka
a já jsem teď viděla video s Kristen z nedávný doby, kde hovoří o tom, že natáčet by se snad mělo začít v listopadu tohoto roku. takže asi budu věřit Kristen než nějakýmu Bravu *15* -
-
Re: Re: knížka
http://www.intoxicated.cz/index.php ?subaction=showfull&id=1266584068&a rchive=&start_from=&ucat=11&
tad y je kdyžtak odkaz, kde to video najdeš, ale pozor, v odkaze budou asi mezery *3* -
-
Re: Re: Re: knížka
zkus ten odkaz sem dat este jednou prosiiim -
-
Re: Re: Re: Re: knížka
jo uz dobry uz sem nasla tu mezeru:D dik
-
-
-
-
-
.....
Lidi mohla bych prosím požádat někoho, aby mi poslal knížku Rozbřesk na email?? mám to sice doma, ale bylo to strašně s chybama a nedalo se to číst.. :( některé věty ani nebyly přeložené.. byla bych moc vděčná.. díky moc předem tomu, kdo mi to pošleee :-* -
soutěž
http://seventeen4ever.blog.cz/0906/ stooooop#comment59146470
hlasuj prosím o best of twilight zadeček -
Novinky
Máte ňekdo ňáký novinky???:D.D -
knihy-písně
Ahoj Ivetko prosím mohla bys mií teda poslat na mejla ty knížky...Byla bych ti hrozně vděčná...Předem děkujíííí *3* -
-
Re: knihy-písně
napiš mi icq....(do vzkazu) a já ti to ráda pošlu....
-