Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

blog

http://www.kristenstewart.blog.cz/ jo a prosím vás máte někdo nějaké nápady co tam napsat mě nic nenapadá *9*
    • kikines

Re: blog

www.kristenstewart1527.blog.cz
  • xcornelia14

Peter Facinelli

No.. pár lidi mozna vi ze se Peter vsadil o to ze na Twiterru bude mit 500 000 folowing takze.. kdo mu chce pomoct odkaz zde:
    http://twitter.com/peterfacin elli

Podporte hoooo!:D *1*
    • xcornelia14

Re: Peter Facinelli

http://twitter.com/peterfacinelli
      Bez ty mezery:D *3*
  • joliett

BestVideo

http://www.youtube.com/watch?v=oIFr 6qT9TIk

Tohle je podle mě zatím nejlepší video na New Moon. Jsou tam všechny trailery a jde to pěkně popořadě tak jak běží děj. Fakt poklona. *3*
    • Re: BestVideo

Wow... To je boží video.. se už nemůžu dočkat až to bude v kinech *3*
    • justia

Re: BestVideo

Hej to video je cool...Už se nemůžu dočkat....New Moon je CRAZY film...Majlujůůů :-D
    • vrtulka

Re: BestVideo

téda, výborný *3* těším se čím dál tím víc *3* holka, kam ty na ta videa chodíš? doufám, že nás takhle budeš zásobovat až bude na pořadí Eclipse *3*
      • joliett

Re: Re: BestVideo

Se spolehni *3*
  • klarik3

:-(

knížka je úžasná.
    film je pro mě zklamání.

bohužel *9*
    • Re: :-(

bohužel s tebou musím souhlasit.twilight sagu absolutne miluju,ale ten film mi prisel jakejsi chladnej a prazdnej.knizku jsem celou prorvala a tam mi to prislo divny v tom kine.jednicka me teda vtahla vic.ale i tak jsem rada,ze uz je to koncne v kine:)
  • klapulinka

hojte všichni hojte

táák, založila jsem si první bleskovku tak doufám, že se tam někdo přidáte...když tak alespoň koukněte na můj blog http://www.klapulinka.blog.cz/

t ěším se, papa
    • Re: hojte všichni hojte

to nikoho nezajima
    • Re: hojte všichni hojte

bez s tim nekam!
  • dra

:-)

nm je prostě úžasnej mě se teda hlavně líbí Edward :-):-) jenom mě trochu štve že ve trojce se objeví málokdy *16*
  • volse

12 kapitol

Prosím vás neposlal by mi někdo z vás těch 12 kapitol z Edwardova pohledu děkuju moc *3*
    • volse

Re: 12 kapitol

Prosím na email volsanska1@seznam.cz *3*
      • deniiii1

Re: Re: 12 kapitol

ono je jich 12???já četla jenom 11 *1*
  • kikines

Kristen a Zathura

Dívejte se Kristen Stewart hraje ve filmu Zathura a to bude na Markíze v neděli 16:30 nebo nějakou takovou dobu, takže dívejte se *13* *13*
    • Re: Kristen a Zathura

jo no, já už jsem to viděla, je to fakt bestovej film, určo se koukejte... *14* *14*
      • karinsy

Re: Re: Kristen a Zathura

jak to ze jsi ho uz videla *1*
        • kikines

Re: Re: Re: Kristen a Zathura

Já jsem ho viděla včera v neděli 22.6. na markéze jak už jsem psala, že to bude ... *1*
  • kajinek011

reklamy

proč si nejdete dělat reklamu někam jinam?tohle není diskuze o tom kdo kde má jakou bleskovku...
  • kikines

To je nefér ...

Co se to se všema děje to vážně nevím všichni úplně zanedbávají Stmívání, ale to je asi tím, že Nový Měsíc je tedˇ taková žhavá novinka *4* *4* Ale spíš chci vědět co se bude dít až v kinech bude Rozbřesk potom asi vážně všichni budou šílet ...Ale Nový Měsíc se dost odchílil od Stmívání, protože je všechno jiné účesy, barva pleti je tedˇ oranžová a ne sněhově bílá *10* , ale za to je hodně kvalitní obraz ten trailer na Nový měsíc byl fakt good, ale nepřebíhá mi z toho mráz po zádech jako u traileru Stmívání, takže hodně se toho změnilo, nemyslíte ? *7*
    • filcek

Re: To je nefér ...

Jn..taky mi to přijde..a hlavně už tam nebude tolik edward..teďkomc bude hl. postava Jacob..čur*k jeden *1*
    • helliii

Re: To je nefér ...

jo no.. změnilo se toho hodně, ale pořád sou to superní knížky a bombastické filmy!! Stmívání je super, a myslím že Nový měsíc bude taky úžasný. Nejvíc se ale těším na Rozbřesk. Knížka je uplně dobrá, tak doufám že nezkazí film.. *3* ale jinak fakt souhlasím, až bude Rozbřesk v Kině, všichni budou šílet *14* *14* *14* *14*
      • kikines

Re: Re: To je nefér ...

NA Rozbřesk se taky těším nejvíc *14*
        • nikous22

Re: Re: Re: To je nefér ...

ae na rozbřesk si ještě budem muset nějakej pátek počkat *15*
          • kikines

Re: Re: Re: Re: To je nefér ...

To rozhodně ...Hodně pátků ještě k tomu Kristen ještě nepodepsala smlouvu na to, že bude hrát v Rozbřesku, ale Rob už jo . *1* *1*
            • efiiinka

Re: Re: Re: Re: Re: To je nefér ...

Jak víte, že Kris to ještě nepodepsala? Máte nějakej zdroj jestli jo pošlete mi ho pls :-) budu fakticky moc ráda :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit