Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mishellschrei

Role

Já vám teda nevím, ale mě se Dakota v roli Jane nelíbí, má sice vražedný kukuč, ale andělskej obličej??, nezdá se mi...jinak doufám že do role Renesmé vyberou někoho jinýho *4*
    • negri.baju

Re: Role

Mě prijde, ze Dakota je na roli Jane perfektni, ale nesouhlasim s obsazenim do role Aleca! Cameron Bright?? Vzdyt to ani neni blondak! Mel by to byt Tom Felton! A Ara jsem si taky představovala ůplně někoho jinýho! Tenhle vypada jak indian...
      • negri.baju

Re: Re: Role

Beru z5 to stím Arem....jeste vcera jsem se koukala na obsazeni do new moon a jako aro tam byl uplne nikdo jiny... Michael Sheen je dobry, ale není úplně perfektní. Na Ara by mi nejvíc sedl Ben Barnes :)
        • debussygirl

Re: Re: Re: Role

Uplně souhlasím Cameron Bright se na Aleca vůbec nehodí a Aro mě taky příjde divnej Ben Bernes by byl mnohem lepší a je taky mnohem hezčí *14*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Role

Suuhlasim se všim:-D
            • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Re: Role

teda jako z tim že Ben barnes by se na Ara hodil víc!!a herec na Alece je takovej slizkej:-D
          • mishellschrei

Re: Re: Re: Re: Role

No tak každej má na to jinej názor, je fakt že by to měli spíš nebo teda hlavně vybírat podle popisu v knize, ale třeba nás pekvapí a bude to všechno upe jinak...jinak jsem zvědavá jak Tinsel udělaj ty jizvy na obličeji...když je fakt hezká *1*
            • mishellschrei

Jo to taky, podle mě se na to vykvajznou a daj tam normální psy jako vlky...ale třeba je počítačově zvětšej...
            • debussygirl

No právě některý vůbc neouhlasijou s popisem v knížkách ale jak říkáš třeba nás překvapí a taky sem zvědavá jak jí udělaj ty jizvy a taky jak udělaj že maj bejt vlci velcí jako koně :-D to bude taky zajímavý. *1* *3*
  • crazy.girl3

OST

ahojky.dneska jsem na Vive zahlidla klip z oficialniho soundtracku k new moon a posilam odkaz na video.je tam par novych momentu,tak si je uzijte.jinak pisnicka nic moc...paramore byli lepsi....
    http://www.youtube.com/w atch?v=-DxUWGSiyt4
    • bellinka

Re: OST

JJ to uz je delsi dobu,ale tak jako nemuzes rict ze to bylo lepsi jo na Stmívání jo ale tohle jezas na NM!..takze nebuzs rict ktery budlo lepsi!:):)..nebo apson me to tak rpijde kazdej je originalni!!akorat tohle nekdy tak zivi!:) *15*
  • new moon second trailer

http://www.youtube.com/watch?v=pPJR HM8EGkE&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Estm ivani%2Eeu%2F22%2Dvidea%2Fnew%2Dmoo n%2Doficialni%2D2%2Dtrailer%2F&feat ure=player_embedded přeji příjemnou podívanou... *3* *14* *14* *14*
  • rad0vka19

Peckáá

v pátek sem na tom byla v kině..musim říct,že to je úpa peckovej film..dobře udělaný...v jedničce sem chtěla bejt upírka..ae teď jak sem viděla jak se Jacob měnil ve vlkodlaka,tak chci bejt vlkodlak :D ..v jakým ste týmu..já v Jacobovo!!ten je nejlepšííí !!:-*
  • deniiii1

12díl

AHUJ prosím neposlal by mi někdo 12 díl knihy z Edwardova pohledu teda pokud je napsaný protože sem našla jenom do 11tého dílu...
    • iwettka

Re: 12díl

ahoj já ti to ráda pošlu....tak mi napiš meila at vim jakou máš adresu...nebo tady ale vzkazík...ju můj email je Ivettka.89@seznam.cz
  • petruska81

Cast List!

Official New Moon Cast List! New:
    Daniel Cudmore jako Felix
    Christopher Heyerdahl jako Marcus
    Charlie Bewley jako Demetri
    Cameron Bright jako Alec
    Graham Greene jako Harry Clearwater *3*
    • mysak.kol

Re: Cast List!

taky jsem to našla na webu. ještě k tomu přidej Noot Seer: Heidi
      Michael Sheen: Aro
      Graham Greene: Harry Clearwater
      Tinsel Korey: Emilie
      a je to snad kompletní. no podle mě se moc nepředvedli. uvidíme, třeba nás překvapí, že?
  • vrtulka

NM

předchvílí jsem si na poště vyzvedla knižního průvodce filmem Nový měsíc a je to naprosto, naprosto, naprosto dokonalý a úžasný *14* moc, moc, moc fotek, moc povídání *14* bezvadný, jsem nadšená *3*
  • dd

Ahoj máte rádí twilight sagu navštivte muj blog newmoonpage.blog.cz a okomentujte ho
  • Tak To Bude Paráda

Uz se nemuzu dockat, az bude New Moon v Kine.....uz mam nasetreno na 7 kin....takze to na to klidne vyplacam.....je mi to jedno....miluju stmivani....a vse kolem.....hele, od kdy je to vlastne v tom kine??....od 26 nebo od 20. 11. 2009 ? *4*
    • kikines

Re: Tak To Bude Paráda

26 u nás v ČR
      • Re: Re: Tak To Bude Paráda

JJ.....mocinky dik......ja uz se nemuzu dockat....stejne se porad divam kazdej den na twilight....je to super film.....a uz 29. cervence to bude na dvd s ceskym dabingem, ale to uz je jedno......mam s titulkama......je to bomba. *5*
  • dowland knihy

cau hrozne moc miluju stmivani ale ted su taky kvuli necemu jinymu protze vim ze sem kazdej den nekdo chodi :-) potrebuju sehnat 1.-5.dil sagy darrena shana ke stazeni ostatni sem cetla a aji sem je nasla ale tech prvnich 5 nikde nemuzu sehnat help me !!!! PS tyhle knizky + stmivani sou ty neej knizky(aji filmy) na svete!!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit