-
Twilight
Od: roxanda
22.2.2009 19:25:39
Ahoj Twilighťáci!
Někdo to ví, někdo to tuší a někdo o tom dokonce ani neví! Dne 18.2.2009 se totiž na serveru lidé.cz ukula událost tohoto roku!
SRAZ TWILIGHT FANOUŠKŮ!
Ano! Ano! Ano! Máte možnost setkat se s lidmy, kteří jsou do této série stejní blázni! Není to dokonalá příležitost?
Místo: Hlavní město Praha, Václavské náměstí přímo pod jezdcem na koni
Den: 11.4.2009
Čas: cca 11:00
Program: Na programu je dokonalé "vyplenění" knihkupectví LUXOR. Návštěva McDonaldu. Twilight "pochod" při kterém se bude zuřivě mávat knížkami (pokud se s ní chcete tahat :)) a tento pochod můžeme také spojit a anketou lidí, jestli znají Twilight sérii. Pokud i po těchto věcech budete chtít nadála zůstat ve společnosti Twilighterů - nebojte, program tímto nekončí!
Co s sebou? Jedinou hlavní věcí je přece dobrá nálada! A pokud budete chtít můžete zabalit i nějakou tu knihu :)
Pokud si nechcete tuto událost nechat ujít a popřípadně se o ní dozvědět i něco víc, přijďte mezi Nás na TUTO DISKUZI a my vás rádi uvítáme!
Pokud můžeš, kopíruj tento text na svůj blog :) Ať nás není málo -
Kdy?
Heji kdy bude u nás teda premiéra? Kámoška říkala, že to bude dřív, než bylo původně. Já už se na to tak těším, že budu asi stanovat v kině, ať mám rychle lístek *1* *1* -
Můj názor =)
Než jsem šla na New moon do kina, tak sjem četla plno recenzí na www.csfd.cz a musim říct, že jsem se dost bála, protože ve většině případů je tam tendle filmek absolutně zkritizovaný =( ...Každopádně z kina jsem přišla absolutně nadšená. Byla tam akce (hlavně teda scéna, kdy Bella jde k útesu a ostatní honí Viktorii, ta se vážně povedla, nebo i u Volturiových, kde to v knížce tak akční není, ale i tak se mi to líbilo ;)...) a hlavně se celý film celkem dobře držel knížky, což já beru jako velký plus, i dkyž už jsem četla i pár názorů, že si tam režiséři měli vymyslet něco svýho, ale je to podle mě blbost...jedniý, co si myslim, že mohlo být líp udělaný, bylo třeba jak Edward opoští Bellu a nebo když Jacob prosí Bellu, aby nejela pryč. V knížce jsem u toho byla docela naměko, ale ve filmu bohužel až tak moc ne. Každopádně co je úžasně emotivní, je bezkonkurenčně závěr filmu =)...Takže kdo jste to neviděli, určitě nedejte na špatný hodnocení ostatních a běžte do kina, určitě se nudit nebudete =) ;). ten film nemá ani chvilku, kdy byste chtěli vstát a jít domů, hudba je LUXUSNÍ =) a řekla bych, že herecké výkony taky tak špatný nebyly ;)..jinak nevim jak vám, ale mě to přišlo o hodně lepčejší, než Twilight ;) (taky nebyl špatnej, ale na můj vkus se až moc odkláněl od knihy)... -
VERY NICE VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=VBD7 B2RKrqk
Jsou tam i nějaký nový záběry (teda aspoň já je ještě neviděla). -
-
Re: VERY NICE VIDEO
páni, skvělý *3* já se z toho čekání už asi zblázním, už aby to bylo *3*
-
-
supr
to je fakt supr film -
Výzva
POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu! -
Dabing
Ahojda na ulozto.cz už je Stmívání v češtině už to stahuju ale docela se bojim protože v diskusi na stmívání a cz dabing na to nejsou dobrý ohlasy, hasy sou prej strašný a nikdo se na to nechce dívat *9* *9* *9* ...Takže se bojim -
Pls
Jedu v sobotu na nový mněsíc.Nevíte jestli to je s titulkama nedo to má českej dabing? -
-
Re: Pls
S titulky:) -
film je stopro s titulkama.dabing bude az tak v únoru *3* -
spíš to bude s titulkama, ale věř mi, že je to vážně lepší ;)...třeba Twilight v češtině absolutně poďáli :(, nedali tam moc emoce, ale v angličtině tam jsou =o)...
-
-
jej §
jej už se na to mrtě těšímm !! ,,,viděla jsem stmívání a chci vidět dalšíí !! *15* *15* *15* *15* ..hlavně at tam je robert patinson jinak to bude na hovno *10* ....to je fakt nejlepší saga kterou jsem kdy viděla !!! *15* -
-
Re: jej §
Mno tak Robert se tady v tom filmu objeví na začátku a nakonci... a možná občas v Belliých vzpomínkách, ale to je tak včechno...xD *3*
-
-
stmivani v češtině:-)
hejky stmivani v cestine na dlouhefilmy.com, fakt brutalni, ty hlasy mi tam ale vuuuuuuuuubec nesedi:-( no proste original 4ever:-) *14* -
-
Re: stmivani v češtině:-)
musím souhlasit!! originál je nejlepší! Tohle je fakt hrozné! ještě nic sem neslyšela nadabovat tak špatně jako toto! *16* *16* ale ten film je jinak uplně superní!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: stmivani v češtině:-)
Ten dabing je šíílleennýý:d
-
-