Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • volse

Kniha z edwardova pohledu

pls nemate nekdo 2kapitolu-11 z edwardova pohledu dekuju moc! *14*
    • deniiii1

Re: Kniha z edwardova pohledu

http://www.edwardcullen.kx.cz/midni ght_sun_casti.htm
  • klapulinka

kuuk

http://www.klapulinka.blog.cz/
    blo g o Twilight..snad se bude líbit..koukni *3*
    • Taylor je nej z twilight(podle mě)

Už je natočenej New mooc?Asi jo že????? *3*
      • kikines

Re: Taylor je nej z twilight(podle mě)

já nesnáším Taylora
        • nik011

Re: Re: Taylor je nej z twilight(podle mě)

to nam je u prd..
        • amanda18

a ploc nesnasis Taylora??? *7* *7*
      • Re: Taylor je nej z twilight(podle mě)

jojo. 20.11.2009 je premiera *1* *1* *1*
        • timushka

hey uz sa upe tesiiim!!! *14* *14* *14* *1* *1*
          • _fans_niki_

Re: Re: Re: Taylor je nej z twilight(podle mě)

Ale ta premiéra toho 20.11 je v Americe ne?u nás bude později...prej to má být u nás až v lednu...ale mohli by to posunout na dřív *3*
            • Re: Re: Re: Re: Taylor je nej z twilight(podle mě)

U nás to má premiéru 26. listopadu nebo tak nějak. V lednu to má premiéru v Německu, protože tam budou čekat na dabing :D
  • iwetka.v

nej

uplne nejlepsiiii :) byla jsem na tom a uplne awww <3 :) hnedka bych si na to zasla znovu :) *14*
  • mysak.kol

Sam?

hele když už jsme u těch vlkodlaků, netušíte, kdo bude hrát Sama a zbytek smečky? *7*
    • debussygirl

Re: Sam?

Jacoba bude na 100% hrát Taylor Lautner
      Sama Ulyee bude hrát Chaske Spencer
      Quila Ateara bude hrát Tyson Houseman
      Paula bude hrát Alex Meraz
      Embryho Calla bude hrát Kiowa Gordon
      Jareda bude hrát Bronson Pelletier
      Emily bude hrát Tinsel Korey
      Setha Clearwatera bude možná hrát Tyler Posey
      • mysak.kol

Re: Re: Sam?

tak dík! fakt moc děkuju. kde si to našla? jak to víš? tajné zdroje? hele, fakt děkuju
        • debussygirl

Re: Re: Re: Sam?

Na nějakým blogu jedný holčiny je to tam uplně super. Pošlu ti odkaz jestli chceš?? *3*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Sam?

Hej pošleš mi plosím taky ten odkaz??? *3* *14* Dik
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Sam?

jooooooooooooo, to by bylo skvělé. prosím prosím pošli mi ho *8* *8* *15* *15* *15* *15*
  • NEW MOON

ČAU, udělala jsem si vlastní new moon video: koukněte zde chceteli: http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys
    Je tam scéna jak jede na motorce nebo jak je s jacobem v la push, dodívejte do konce jinak to nebude mít ten efekt o kterej sem se snažila *5*
    • Re: NEW MOON

hmmm.... pěkný :) a kdepak jsi našla ty videa na motorce a tak??? :)
    • Re: NEW MOON

no dcl rada bych se jukla, ale nejde mi to *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: NEW MOON

No jo! Ani jsem si nevšimla e je tam nějaká mezera. Divný... *9* http://www.youtube.com/watch?v=f6FrHgCgIys
        • Re: Re: Re: NEW MOON

slepouneeeee *16*
          • Re: Re: Re: Re: NEW MOON

jo ale tam se ty mezery udělaj sami, koukni na odkazi jiných lidí ty je tam maj většinou taky. Je to divný *8*
      • bellinka

Re: Re: NEW MOON

mezery..dve
    • mysak.kol

Re: NEW MOON

koukala jsem na to video a docela dobrý, hele jen mi nejspíš unikl ten tvůj závěr s Jakobem. prostě to beru jako trailer k novému měsíci, jako asi ostatní.
  • ivik666

Sláva!!!

KOnečně! Zaplať Pán Bůh, že aspoň na Osobnostech.cz jsou nezaujatí maniaci.....páč na Csfd.cz jsou pošuci.....! kdo může napsat o New Moon, že je to krví potažený fotoromán z Bravo girl....no to je urážka Stephenie Meyerové. Asi by si měli přečíst knihu...respektive všechny díly, a pak ať mi tvrdí že to je pořád fotoromán....! Prostě skvělí, skvělí, skvělí.
    P.S. Hudba je perfektní...stahněte si soundtrack. Skvěle doplňuje.....byla jsem unešená.... *3*
    • Re: Sláva!!!

úplně souhlasim...úžasnej filmek a luxusní hudba =o)...a taky nechápu, jak mohl někdo napsat o tomhle filmu tak hnusný věci =( (a přesně stránky csfd.cz jsou toho příkladem, a to mě strašně mrzí, páč jinak to jsou úžasný stránky, kde těm hodnocením se dá docela často i věřit, ale u New Moonu ne!!!)
    • claaara

Re: Sláva!!!

Přesně tak! Film naprosto skvělý a soundtrack jakbysmet!
  • kikinecka.kikisek

pisnicka

ahoj chtela jsem se zeptat jestli nekdo nvi jak se jmenuje ta pisnicka, jak ji Bella u Jacka v dilně vypne... prosim kdyby nekdo vedel napiste mi to uz sem docela zoufala dik moooooc
  • nej filmík

to je prostě mrtě film...už jsem přečetla všechny 3díly a těším se až vyjde ten 4...je to vážně strašně zajímavý a na film určitě půjdu...je to prostě mrtě a Robert (edwart) je vážně k sežrání *14*
  • fakt hruza

stmivani a to vse kolem nej? je to hrozna kravina!!!! a prej ze horor uz se bojim xD uplne kravina ja sem teda cekala nejakej horor ale jako hruza a furt o tom samym lidi ja vam chci jenom otevrit oci! prece zadnej Edward vam neskoci do pokoje jako upir! no uplna kravina! ten film me dost zklamal
    • Re: fakt hruza

Promiň ale každý má jiný vkus.. jak říkaš o Edawrdovi a o tom okně..Ten film je Fantasy a trochu se očekává něco jiného nemyslíš ? :D :D *14*
    • Re: fakt hruza

máš naprostou pravdu,ten film jsem dřív měla ráda,ale teťka se mi taky otevřeli oči.a nawíc je to totální slaďák,jak se píše v knížce jak bella furt omdlívá,bo jak nemůže dýchat když cítí jeho vůní a tkví srance *1* *1* *1* ,je mi to fakt k smíchu,přeco to ani není normální
  • headhunter

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit