Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kino??

Hojky všem, chtěla bych se jenom zeptat ve kterým kině vůbec ta premiéra bude. Nebo jestli se to ještě pořádně neví... Nikde to nemůžu najít a tak doufám, že je aspoň někdo informovanější než já (nejspíš každej je informovanější *1* )
    • kikines

Re: Kino??

ve Slovanským domě *3*
  • Moooc se na to těším

Mooooooooooc se těším jk na Nový Měsíc tak na Zatmění a Stmívání se viděla je to ten nejlepší nejromantější film který sem kdy viděla . dívám se na ten film každej den na pc je to bomba a taky doufám že se Robímu nic nestane je to ten nejsladší a nejhezčí koucurek co sem kdy viděla je prostě k sežrání.... boreček nadevše... at sou ty dva filmy natočený to musím prostě vidět *14* *14* *14* *4* *15*
    • Re: Moooc se na to těším

cauky neví nekdo jak si stahnout stmivani do pc zdarma?pls napiste mi na e-mail dyby nekdo vedel:green-day-ka@seznam.cz *3* *1* *14*

omg...xD Kdyby nebyl Robíí tak úžasnej na ten film bys nešla viď?:D Miluju tenhle způsob myšlení

JJ fakt super filmík a Roberta naprosto žeru, ale jen nevím kde je na PC filmík, už sem ho sice videla 2krat v kine ale stejne, tak jestli nekdo ma nejakj tip tak prosim napiste *7* *4*
      • Re: Re: Moooc se na to těším

Drobnej nepatrnj detail.. Nejspíš mluvíš o Stívání páč NM se ještě pomalu an nezačal atáčet...xD
  • dotaz

Ahoj milovníci Stmívání. Dá se New Moon už někde stáhnout v češtině??? Nějak si nevím rady......
    • Re: dotaz

Myslím že ne...protože to není ještě na dvd chtěla bych se zeptat kdy by to mělo na to dvd vyjít
    • vrtulka

Re: dotaz

bohužel tě musím zklamat, ale v češtině to ještě neseženeš. počítám, že snad někdy v květnu nebo červnu *3*
      • Re: Re: dotaz

Děkuji za odpověď, ale moc mě tedy nepotěšila!!!!!! *3* *4* Tak si ještě počkám, no.
        • Re: Re: Re: dotaz

jmenuje se All I believe in od The Magic Numbers ft. Amadou Mariam *14*
  • anca.trhla.anca

Jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Jukni na můj blog a zapoj se do soutěží a bleskovek
    Dikecc
  • kamca12

Nedočkavost

Už se na něj šíleně těším. Bohužel do Prahy mám daleko, tak snad to Brno. *3* Já se snad nedočkám. *1* Budu muset. *1*
  • Sweet.Amber

Taky se už nemůžu dočkat, podle všeho to bude nádherný *15*
    • maki94

Re: Sweet.Amber

Jj, souhlas *1* ! Když listopad je tak daleko...Ještě čtvrt roku!!! *9*
      PS: Četl tu ještě někdo další krom mě:D Hostitele od Steph Meyerový?
      • xcornelia14

Re: Re: Sweet.Amber

Já jeste ne.. ale hodlám si ho koupit:D I když je drahej.. ale velkej:D
      • mysak.kol

Re: Re: Sweet.Amber

nečetla, ale chtěla bych, jenže to nemůžu sehnat, poradíš mi prosím? napiš mi plsky do vzkazů. prosíííím *8* *8* *8* *8*
  • miku.bou

Help me!!

Hele lidi ze se vsechny sagy natocily/nataci podle knih? Tudiz byly prvne vydane knihy a potom se natacely filmy =)-moje blba segra totiz tvrdi ze prvne byl film Twilight a pak se napsaly knizky xDD a ona to porad nechape a tvrdi opak tak doufam ze me ji pomuzete presvedcit pac tohle vi kazdej spravnej fanda coz ona zrejme neni 8) *1*
    • miku.bou

Re: Help me!!

jooo a nevite jestli je fakt ze u nas bude premiera toho 26.11 ?
      • vrtulka

Re: Re: Help me!!

Ahojky. Tak vyřiď své sestřičce, že nejdříve byly napsány knihy a pak teprve natočeny filmy (podle knih). Stmívání mělo premiéru loni, Nový Měsíc by měl mít opravdu premiéru 26.11 (čímž odpovídám na tvůj druhý příspěvek *3* ) a Zatmění se teď dotočilo a mělo by mít premiéru snad 30.6.2010. Takže nejdřív knížky, pak filmy *3*
        • miku.bou

Re: Re: Re: Help me!!

Dekuju mockraaaaaaaaaaaaaaaat =) ja uz se nemuzu dockat krucajz! xDD ty trailery sleduju porad dokola xD
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Help me!!

tak to já taky, pořád a pořád dokola *15* ani bych se nedivila, kdybych z toho zachvíli zcvokla *15*
            • ane.tt

Re: Re: Re: Re: Re: Help me!!

jooo,tak to já taky na to koukám dokola *1*ten trailer umim už nazpamět i s těma dialogama *1*
  • New moon

Tak včera jsem na tom byla v kině a je to bomba! Každopádně jsem nebyla zklamaná, spíš naopak, klidně bych se na to koukala jednou týdně tak, jako na Stmívání:) Asi začnu znovu číst knížky, než půjde do kin Zatmění:) *3*
  • volse

4 knížka

Tak už jsem docetla 4 knizku A docela me to mrzí byla jsem na nich uplne zavislá a ted nic *9* jenom film ikdyz ten budes az v listopadu *8* *9* *9* *9* tak si to asi budu cist znova a znova ale asi me to neomrzí :-)takže znova na stmívání ale z edwardova pohledu a nebo z Bellinýho pohledu to se uvidi ale urcite si to prectete *14* *14* *3* *3* *3*
    • Re: 4 knížka

Taky jsem to dočetla a teďka konec.Je to takový divný no... Co teďka dál??? Film je až za dlouho

ale premiéra bude až tak v lednu u nás...

ahojky moc prosim o info, kde si tu knížku sehnala, nikde sem jí nenašla. prosím ozvy se mi na mejla. díky

coze ty mas uz 4 dil kdes ho vzala ja ho schanim uz jak dlouho a nemuzu ho sehnat nekdo tvrdi ze ma vyjit 29.4. a nekdo ze uz to cet porad mi pls kde ji muzu sehnat napis mi pls na e-mile *7* PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM! *9* *4*
      • Re: Re: 4 knížka

Jééé, rozbřesk je na internetu už pekelně dlouho, já jsem ho četla před asi půl rokem tady je adresa
        http://uloz.to/1361540/rozbresk-b reaking-dawn-4.dil-sagy-v-cz-.doc
  • HLASUJTE !!!!

Hlasujte !!!! Hlasovat může každej *4* odpovědi napište do zpráv autorovi :-)http://ivana-ferda.blog.cz/0912/ bleskovka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit