Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurá

hele esi chcete vidět jedničku v originálu tak se mrkněte na www.youtube.com a zadejte stmívání a máte tam 12 kapitol celýho nefalšovanýho filmíku, přeji hezkou zábavu *14* *3* *4*
  • mysak.kol

nespěte

halo, je tu někdo, kromě bellinky? haloooo kdo jde se mnou do diskuze? *3*
    • xcornelia14

Re: nespěte

Jhá tady sem takýý:DD
  • Film?

http://www.youtube.com/watch?v=c2Wg EG62kWQ&feature=related nevite co te to za vystrizek filmu - ti kluci menici se ve vlky? Rada bych se na ten film podivala .. diky
  • ...

Co řikáte na to že tam bude hrát Dakota??? *9* Já jí nemam vůbec ráda....je to kráva *15* *16* *16* *16*
    • anca.trhla.anca

Re: ...

joj jak můžeš o někom říct že je kráva když jí ani neznáš:-D *5*
      a podle mně se dakota hodí na Jane Jasně je to můj názor ale i kdyby se mi nelíbila tak neřeknu že je to kráva\:-D třeba je to fajne holka co ty víš:-D a nebo to řikáš jen tak protože jí závidíš:-D *4* *4* To spíš:-D
    • debussygirl

Podle mě se tam Dakota suprově hodí, vypadá přesně tak jak si Jane představuju. *3*
    • Re: ...

Dakota je nejrespektovanější herečka na světě do asi 21 let, má 17 hereckých cen a vydělává víc peněz než Kristen Stewart a Robert Pattinson dohromady(to myslím, bez urážky, já je uznávám).....takže si producenti mnou ruce, i když tak bude mít malej štěk.
      • joliett

Re: Re: ...

Tak tak, svatá pravda. Když jsem jí viděla ve Válce světů, tak jsem z ní nepochopila. Taková malá holčička ale úplně brutálně tu roli zahrála.Nevím, jestli by to někdo jiný takto dokázal. Myslím, že nám roste Oscarová herečka a budoucnost bude mít určitě nadějnou. Pokud o ni bude ovšem ještě pořád zájem (a já doufám, že ano) i když už nebude malá. A v New Moon jsem na ni opravdu zvědavá.
        • Re: Re: Re: ...

já sem na ni zvědavá v runaways tam bude hrát tu zpěvačku co fotila ty fotky co víc odkrývali než zakrývali *1*
          • ajkissinushka

Re: Re: Re: Re: ...

vím že mě za to asi nebudete mít rádi,ale abych řekla pravdu tak se mi na Jane vůbec nehodí, colkové obsazení Volturiů mi nesedí a věc za kterou mě budete nesnášet je že si myslím že Robert se na Edwarda vůůůbce nehodí *13* možná nějaká jiná role v tom filmu by pro něj byla lepší,ale nemůže hrát dokonalého Edwardakdyž k němu má sám hodně daleko, herec je sice dobrej, ale na edwrda se podle mě fatk nehodí. Ale nikomu to neberu ste do něj zblázněné a slintáte nad jeho fotkou tak fajn *3* *4* je to vaše věc *3*
    • deppimpact

Mě se náhodou mrtě líbí myslim,že bude ezva *3* *3* *3*
  • 1.kapitol

ahoj, mohla bych někoho poprosit o poslání 1. dílu midnight sun na email - elementik@seznam.cz ? díky, je to jediná věc, co mi schází ..
  • _fans_niki_

Kniha

právě si čtu tu knihu a myslím podle toho jak to čtu že to bude zajímavý...Těššíím se protože Stmívání se mi strašně líbilo...:)
  • ahs3

:-)

Jakou nadpřirozenou s¨chopnost má dcera Edwarda a Belly Renesmé
    • lyss-claire-anna

Re: :-)

Renesmee bude mít schopnost ukazovat ostatním svoje myšlenky při tělesném kontaktu s danou osobou které bude chtít své myšlenky ukázat a schopnost proražení jakéhokoliv štítu - obrácené schopnosti svých rodičů.
  • nik011

tyvl!

nevite neco o tom jestli premiera bude cesky nebo jenom s ceskejma titulkama???? ja teda doufam ze jenom titulky.. jinak to bude pekne debilni..
    • deniska-l

Re: tyvl!

taky sem nad tim přemejšlela, ale nikde to napsany neni :(....ale ja to chci každopádně s titulkama ...ten dabing se mi ani trochu nelíbí :(...x)
      • anukkyss

Re: Re: tyvl!

Jo na sms.cz je to napsaný . BUDE TO S TITULKAMA !!! JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14*
        • nik011

Re: Re: Re: tyvl!

joo?? mrteee
  • your-darling

:-)

Team Edward... *4* *4* *4*
  • :)

knížky sou o hodně lepší...a myslim si že ve filmu vynechali docela dost podstatnejch věcí.. *16* fakt sem zvědavá jak nafilmujou další díly..:)a sem zvědavá jak natočej 4..doufám že nevynechaj to jak spolu spěj a ani to dítě co čeká bella.. *1* *3*
    • Re: :)

Hej! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit