-
NeW mOoN
Ach jo to je hrozně pozdě než se to bude dawat w Brně do te doby newydržim :-( sem si o tom už aji přečetla a štwe mě to :-( pač sem chtěla byt napnuta jak to bude :-( ale prostě Stmíwání na to žadnej film zatim nema..tak sem zwědawa jak to bude s tim new moon ...:-)Už chcu aby to bylo w kinech..=) Hey chcu najit někoho kdo by to měl už na dvd xDD ale to se nepodaří :-( -
Ahojky
Ahoj lidi, můžu vám teda říct, že než jsem začala číst Stmívání, tak sem si říkala jaká to je blbost, pak mi kámoška řekla že je to úplně boží, a teď mám přečtené všechny 4 díly (Stmívání, Nový měsíc, Zartmění a Rozbřesk) a nemůžu to přestat číst znovu a znovu. Jsem fakt ráda že mě kámoška přemluvila, jsem jí moc vděčná *3* *3* *4* *4* -
-
Re: Ahojky
já jsem na tom podobně. nejdříve jsem se s kámoškou podívala na film. jako líbil se mi, ale že bych hnedka začala bláznit, to ne. až po nějaké době jsem se pustila do knížky a chytlo mě to tak, že jsem měla první díl během čtyř dnů přečtený. asi si dovedete představit, jak to pokračovalo dále *1* -
Re: Ahojky
Souhlasim .. když se ta mánie rozjela ..vlastně těsně než se rozjela, myslela jsem, jaká to nebude blbost ... Pak jsem si na truc koupila knížku Stmívání a ....*14* bez komentáře. Propadla jsem tomu, jako mnoho dalších holek už ve chvíli, kdy jsem tu knížku otevřela ... Teďka dočítám Rozbřesk a na svou oblíbenou ságu nedám dopustit kdykoliv, kdy je čas .. *1* -
-
Re: Re: Ahojky
Mě to chytlo díky filmu, jsem nechtěla vubec do kina že to bude kravina a pak asi 14 dní po premieře mi mati řekla jdem do kina vyber film no a tak jsme šly. A po filmu hned do knih a už je čtu po 3. dokola mati se země muže zbláznit *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
Tak v tom ti uplne rozumim.Ja zacala cist ctvrty dil a za 13hodin jsem ji mela prectenou.A ted ji ctu znova.Zamilovala jsem si ten pribeh hned co jsem ho videla a hned jak jsem si ho zacala cist.Film je fakt super ale knizce se nevyrovna.cauko *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
Chytlo mě to díky filmu ale jinak knížka je lepší a všechny kníšky jsou báječný:-D Miluju *14* *14* *3* *3*
-
-
-
-
-
nový měsíc
lidi když chci jít do kina tak si musím objednat lístky předem žeo??? a newítw kolik to tk většinou stojíí ??? *7* -
nový měsíc česky online
ahojky...konečně je nový měsíc česky ke shlédnutí......... to je odkaz http://filmy.kinotip.cz/twilight-sa ga-novy-mesic-2009/ *3* -
-
Re: nový měsíc česky online
tamta adresa co jsem vám psala nejde takže tahle jde.....
http://filmy.kinotip.cz/t wilight-saga-novy-mesic-2009/
-
-
Chci tam!
Zrawim! Jako chci jít na new moon (No asi jako všichni že?! xD) Podle těch ,,fans" trailerů na Youtubku to bude super! Jenom škoda že tam tolik nebude Edward!! x(( -
New Moon
Nový měsíc se mi moc nelíbí kniha byla 100% lepší. Ten konec je strašnej.Ale ta scéna s Volturiovyma byl super hlavně jak sé tam ten Aro chlamal jaj nejlepsi scéna s filmu. Jinak jako celkem v pohodě !!!(konec a zacatek byl hroznej) -
Barbie
Heji, ta Barbie a Ken alias Edward a Bella je mazec. Škoda, že už jsem na to velká *9* *1* *1* -
-
Re: Barbie
no, ale podoba teda žádná. Ten Ken vypadá spíš víc jak Emmet, než jak Edward *1* -
-
Re: Re: Barbie
jo jo přesně na Edwarda teda není vůbec podobnej
*1*
-
-
-
čeksy online
ahojky konečně je česky online nový měcís......
http://filmy.kinotip .cz/
a pak si vyhledáte nový měsíc,nebo najdete v kategorii horory...... -
-
Re: čeksy online
hele ja na to na tyhle strance koukala a jde se na to koukat jen 75 min proc??? -
Re: čeksy online
a nebo si napíšete do vyhledávače
filmy.kinotip.cz -
-
Re: Re: čeksy online
ale nadabovane je to fakt desne radeji zustanu u originalu na ten nic nema -
-
Re: Re: Re: čeksy online
strašně nadabovaný,to je pravda..na to nejsou slova..takhle zkazit tak dokonalý film... *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: čeksy online
tak si přečti knihu-když ti dabing u filmu vadí *7* *7* *7* -
no nadabovany je to dost spatne a kdyz to poznam i ja tak to je fakt hruza kdyby aspon nechali ty sami dabery tak by to znelo dobre ae tohle je des -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čeksy online
to je taky fakt,ale oni kolikrát změnili celý text a to už je moc...malý nesrovnalosti bych pochopila,ale tohle bylo fakt moc...radši v angličtině než vidět zkaženej film.. *16* *16* *16*
-
-
no učitě lepší než ho neviděl vůbec......
a na internetu se dá stáhnout....a je to originální.... *4*
-
-
-
-
-
...
ty voe ty trailery nanew moon na youtubku jsou uplne debilni..maj to tam sestrihany z jinych filmu....docela jako na hovno........ *10* -
-
Re: ...
Souhlas ale mocz na hovnoOoO___sou trapní no___
-
-
Knížky
ahojky chtela bych se zeptat jak se jmenují ty knížky??? díky -
-
Re: Knížky
1.díl-Stmívání
2.díl-Nový Měsíc
3.díl-Zatmění
4.díl-R ozbřesk(nevišel ještě) -
-
Re: Re: Knížky
rozbřesk už vyšel -
Re: Re: Knížky
5.díl-Půlnoční slunce(píše se(z pohledu Edwarda)) -
-
Re: Re: Re: Knížky
DĚLÁŠ SI SRANDU? TO JE PRO MĚ NOVÉ! FAKT MÁM RADOST. KONEČNĚ SE MÁM NA CO ZASE TĚŠIT. DÍK ZA ZPŘÍJEMNĚNÍ DNU! *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-