Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

soutěž

ahojky, máš rád/a herce ze Stmívání? Směješ se rád/a? tak jukni na můj web, kde vypukla soutěž o nejvtipnější výraz twilight tváře. Dej hlásek nejhezčímu ksichtíku ságy.
    http://seventeen4ever.blog. cz *3*
  • Idioti

Kolik lidí z vás ten film vidělo že je nejoblíbenější????
    • nik011

Re: Idioti

nikdo ale jestli vis tak existujou i knizky
    • anukkyss

když je na prvním místě neznamená to že má nejvíc faoušků, ale že je nejnavštěvovanější, no a proč ne? chodím si sem do diskuze pro aktuality a odlazy *3* *3*
    • ducker

zatí nikdo ale hodně nás to četlo narozdíl od tebe asi a každý věří že bude tak suprový jako kniha *1* *1* *1*
  • lovemiki

Překrásný!!! <3

Nový měsíc je tak nádhernej, že se mi o tom i zdá.. Je to jeden z nejkrásnějších filmů co jsem kdy viděla... Úplně z něj nemůžu... Krása.. Už se nemůžu dočkat zatmění... Asi do té doby umřu.... I love Twilight!! *14* *14* *14* *14*
    • nika.

Re: Překrásný!!! <3

ano ano *1* Tak s tímhle příspěvkem naproso souhlasím *14* *14* *14*
  • Sraz :)

Ahojky..
    hele víte něco o tom Twilight srazu v praze..??:) kdyžtak napište...

jo a nevíte kde je na netu CELÝ midnight sun..?? :) děkuju ..
    • Re: Sraz :)

na netu je zatím 12 kapitol a zbytek možná nebude nikdy dopsanej. Kdyžtak mi napiš na meil a já ti pošlu pár odkazů *3*
  • lidus5

praha

Ahojte, psala jsem mejl do palacecinemas, a prý o příjezdu Roba nic nevědí, že se mám obrátit na distributory filmu... Ví někdo mejl na distributory? *3* Kdyžtak jim napište a zeptejte se, někdo....
  • xcornelia14

Co je to za scénu?

Hele lidi:D Sice sme NM četla nekolikrát ale nemuzu nikam zaradit tu scénu jak Jake/Taylor.. bezí k Belle.. a ona křičí Jake run.. a pak se on promení ve vlka. Vím že je to sestríhaný.. že to nemá nic spol s Laurentem.. ale stejne co je to za scénu? *3*
    • Re: Co je to za scénu?

to v knížce neníí !!! Trošku si to zkrátili.. PRotože Jake se objeví u Laurenta společně se Samem a jeětě jedním vlkodlakem...Ve formě zvířete ne člověka a bella v tuhle chvíli ještě neví že Jake je vlkodlak... *3*
    • Re: Co je to za scénu?

Taky jsem NM četla.
      Řkla bych že je to jednoduché zkrácení děje. Bella v lese s laurentem+ bella zjístí že jacob je vlkodlak - Jeedna scena v lese. KDyby to delali presne podle predlohy film bz bzl dlouhz hodiny
      • pismule

Re: Re: Co je to za scénu?

jo to je fakt
        • xcornelia14

Re: Re: Re: Co je to za scénu?

Uvidime no:)
    • pismule

Re: Co je to za scénu?

hle taky mě to zajímalo a někde sem četla že to je jäk se promění v letu kvůli tomu že Paul se naštve...
  • zuza-nyje

Best

Prostě bestovníí bestovníí bestovníí !!!! Kamí to našla aji na netu i z titulkama (nwm kde je to točení ale jestli v kině tak je to dobrá kvalita-nikdo nesmrká, nekašle, nepšíká, nesměje se...) a koukám na to jaks se dá ikdyž se bojim že si to zachvíli okoukám jako stmívko před rokem, ale prostě na to čučim furt !!! Taky se nejwíc těšim na Zatmění, hlavně ja Setha Clearwatera(sladkej klučíík) a na scénu ze stanem !!! *4* boží, nemá to chybu *14* *14* I LOVE TWILIGHT SAGA !!
  • xxtinaas

Nic Moc!

Já tu knížku četla a nejlepší asi na tom všem je jak Bella zachraňuje Edwarda jinak tam toho zase moc není...
    • b.e.t.u.l.i

Re: Nic Moc!

jednou zachranuje ona jeho vid *15*
  • bellinka

o nej blog

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • myshpulka

!!

hele nejni nekde ke stazení tendle film? neboto musim čekat do listopadu??? *10*
    • deniiii1

Re: !!

Jasně že musíš počkat když se natáčí
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: !!

tjn a navic ne do listopadu ale az do ledna 2010 *9* je to des

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit