-
..........
mám dobrou zprávu pro všechny :)....New Moon by mněl bejt v českých kinech 20.listopadu *14* *15* -
-
Re: ..........
20.listopadu 2009 by měla být premiéra v USA, v ČR není eště přesný termín ale předpokládá se, že by to mělo být na začátku ledna -
20.listopadu 2009 má bejt premiéra New moon , ale v USA a ne v Česku -
Jako 20.listopadu 2009 ??? *16* Cože to snad nee *5* toho se nedočkam :-( chcu to už widět :'(
-
-
Nejlepší - Stmivání
Joo nejlepsi je Robert Pattinson...na nho Nikdo nemá!! o tom žádná *14*
Nechápu ty lidi co pisou ze je zack nebo taylor lepší...Jako ten Zack uz je ohranej...Ted proste letí Edward..Smirte se s tím ..:-P *15* -
premiéra
Víte co jsem ted' četla ?New Moon je až od 15ti !Doufám, že mě tam pustí *8* -
-
Re: premiéra
si delas ass ne!? tyvl dementi ja na nej proste pudu finišido -
-
Re: Re: premiéra
no jo dementi *8*
-
-
Re: premiéra
To pochybuju že bude až od 15. Dit se tam nic závažnýho nedeje:D Horsí to bude s Rozbreskem. -
-
Re: Re: premiéra
podívej se na seznamu na slovanský dům program najed' si na new moon a tam to je napsaný -
-
Re: Re: Re: premiéra
Jo? a kde?
-
-
-
-
nádhera
tak sem viděla tu ukázku z narozeninový scény a je to opravdu úžasnýý.. Nejlepší je tam emmett, ale je škoda, že to skončilo, u toho nejzajímavějšího *9* *1* *14* *14* -
-
Re: nádhera
to teda je no ale mě se tam líbil i Edward jak se fotil s Bellou ten jeho usměv *14* ,ale je to dobré už se nemužu dočkat proboha
-
-
new moon
Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy má oficiálně jít DVD new moon do prodeje. A taky kdy vyjde kniha Druhý krátký život Bree Tannerové? -
pomoc
Ahojte, jak mám dát na vytvoření osobnosti, že jde o filmovou postavu??? Zkouším Renesmee. -
soutěž
ahojda na blog sem dala soutěž je to SONTV (soutěž o nejlepší trapné video)... no prostě jestli znáte na Youtube nějaké video, s herci z Twilight sagy, za vás moc prosííííííííííím zapojte se podrobnosti najdete zde: http://bablbubl.blog.cz/0907/takze- soutez
jestli že se zapojíte mooooooooooooooc děkuju =) =* *4* -
OSTRAVA PREMIERA
ahojky lidičky prosím vás nevíte někdo kdy bude premiera v OWĚ? *7*
Prosím odepište na meila *3* -
NM in 8 Minutes
http://www.youtube.com/watch?v=FvGU N-D1TJ8
fakt hodně, hodně dobrý video. Opět pár nových scén.
Hurá už jen 24 dní lidičky! *3* -
-
Re: NM in 8 Minutes
mam z toho pocit,jako kdybych se prave vratila z kina.uz se nemuzu dockat -
Re: NM in 8 Minutes
úúúžasnýýýýý *3* asi se z toho čekání zblázním, jo asi jo *15* -
-
Re: Re: NM in 8 Minutes
Já taky, nejvíc se nemůžu dočkat. O půl noci budu vstávat, abych si zarezervovala lístky, páč jestli se tam neodstanu, tak mě jebne. Představa, že už to běží a já tam nejsem je šílená. *9*
-
-
-
dotaz
Ahojky...chtela bych se zeptat o cem je 2. dil? Bude tam vystupovat Edward? *3* -
-
Re: dotaz
Proč se všichni ptáte jak to dopadne *1* ,přečtěte si knížky.Jsou fakt super -
-
Re: Re: dotaz
nestiham cist:-) ...mam hafl knizek na cteni...
-
-
Napíšu to stručně. Jasper se neudrží, Cullenovi odjíždí, Belle hrábne, půl roku se potuluje jako zombie, sbližuje s Jacobe Blackem, dává se na adrelinové sporty, z Jacoba se stane příšera - vlkodlak - stále nejlepší přítel Belly, Viktoria se vrací, vlci chrání Bellu, zatímco si Bella skočí z útesu za účelem slyšet hlas Edwarda při zvýšeném adrenalinu. Alice uvidí Bellu skákat a okamžitě jede do Forks, s myšlenkou, že se Bella chtěla zabít. Rose to volá Edwardovi a ten se rozhodne jet do itálie k zámožné "rodině" Volturiových, aby se zabil, protože život bez Belly pro něj nemá cenu. Bella s Alicí ho jedou zastavit, nakonec se to podaří, ale Volturiovy nesouhlasí, že Bella je stále člověk, přestože toho ví až moc. Skončí to dohodou, že Volturiovy se za nějáký čas přijedou ujistit, že Bella již není člověk. Cullenovi se vrací, Bella má domácí vězení, Jacob odveze k Belle její motorku(část adrenalinu) a Charlie zvýší trest. Cullenovi odhlasují že Bella bude upírem. S Carlisleem se dohodnou že se tak stane po maturitě. Bella ovšem chce, aby ji přeměnil Edward a ten souhlasí jen pod podmímnkou, že si ho Bella "předtím" vezme. To ovšem nechce Bella. Konec nachází s tím že Bella je opět téměř šťástná díky Edwardově návratu, ovšem malý kousek zůstal u Jacoba, se kterým jsou v rozepři. Vlkodlaci a upíři se nikdy neměli moc v lásce...
Jejda, promiň řekla jsem stručně... *7* -
-
je to moc hezky stručně napsaný...díky :-* *3* -
Taky bych se chtela zeptat jestli zustane bella s edwardem a stane se upirem prosim napis... *4* *4* -
-
Re: Re: Re: dotaz
jj stane ale as v rozbresku na konci, jo a myslim ze v zatmeni nwm jiste Edward Bellu o něco poprosi aby udelala as se stane upirkou (souvisi to s Emmettem a sílou novorozených) tak si to dobře pamatujte na konci rozbřesku je to pak fakt drsný když jí to Edward připomene. -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
ne uplne na konci asi tak uprostred a pak je popisovanej jeji zivot v podobe upira *3*
-
-
-
hoj chtela sem se teda zeptat stane se bella upirem a teda zustane s edwardem????? *4*
-
-
Napíšu to stručně. Jasper se neudží, Cullenovi odjíždí, Belle hrábne, půl roku se potuluje jako zombie, sbližuje s Jacobe Blackem, dává se na adrelinové sporty, z Jacoba se stane příšera - vlkodlak - stále nejlepší přítel Belly, Viktoria se vrací, vlci chrání Bellu, zatímco si Bella skočí z útesu za účelem slyšet hlas Edwarda při zvýšeném adrenalinu. Alice uvidí Bellu skákat a okamžitě jede do Forks, s myšlenkou, že se Bella chtěla zabít. Rose to volá Edwardovi a ten se rozhodne jet do itálie k zámožné "rodině" Volturiových, aby se zabil, protože život bez Belly pro něj nemá cenu. Bella s Alicí ho jedou zastavit, nakonec se to podaří, ale Volturiovy nesouhlasí, že Bella je stále člověk, přestože toho ví až moc. Skončí to dohodou, že Volturiovy se za nějáký čas přijedou ujistit, že Bella již není člověk. Cullenovi se vrací, Bella má domácí vězení, Jacob odveze k Belle její motorku(část adrenalinu) a Charlie zvýší trest. Cullenovi odhlasují že Bella bude upírem. S Carlisleem se dohodnou že se tak stane po maturitě. Bella ovšem chce, aby ji přeměnil Edward a ten souhlasí jen pod podmímnkou, že si ho Bella "předtím" vezme. To ovšem nechce Bella. Konec nachází s tím že Bella je opět téměř šťástná díky Edwardově návratu, ovšem malý kousek zůstal u Jacoba, se kterým jsou v rozepři. Vlkodlaci a upíři se nikdy neměli moc v lásce...
Jejda, promiň řekla jsem stručně... *7* -
-
Paráda děkuju:-). Už se nemůžu dočkat, až to zfilmují :-D -
-
Re: Re: Re: dotaz
lepší by bylo si to přečíst- je to víc fascinující, a to mi potvrdila i holka co za život přečetla jednu knižku z donucení =D
-
-
-