-
Next stories
Zdravím všechny lidi, upíry i vlkodlaky... *1* . Pokud byste si chtěli, než vyjde Další kniha (tím myslím Bree Tanner :D)přečíst nějaký krátký fan fictions, tak utíkejte na www.nextstories.webnode.cz. Je to normálně z pohledu Belly a navazuje to vooolně na New moon. Have fun!!!
*4* -
SUPÉR
www.alltwilight.blog.cz -
-
Re: SUPÉR
byla jsem tam, je to fakt skvělý. Ty ankety se mi líbí. jen mě trošku naštval ten trailer k Novému měsíci, kde je za Jakoba považován Steven Strait. -
-
Re: Re: SUPÉR
Mě by se Steven líbil víc jako Jacob ...Taylor je takovej klučíčí pořád a v nevém měsíci má už vypadat na 25. -
-
Re: Re: Re: SUPÉR
Steven je miláček, nepochybuj o tom, jenže tu roli nedostal, tak mi vadí, že ho jako Jakoba stále prezentují. Vůči Tayovi to je nefér. -
-
Re: Re: Re: Re: SUPÉR
Tak to máš pravdu...ale m Taylorovi nechat jak se snaží a maká na sobě aby se co nejvíc podobal Jacobovi z Novýho měsíce ...takže mu tu roli přeju *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SUPÉR
souhlasím na 1000000000%. zaslouží si to. a proto je to s tím Stevenem nespravedlivé. Steven je jinak taky jednička. mám ho ve svých oblíbencích :-D
-
-
-
-
-
-
ééh
Jéžiš, na new moon přece navazuje eclipse... -
-
new moon
to je snad jasny vzdyt vsechno na sebe nadvazuje *7*
-
-
jak to bude
newíte někdo jestli pk bella bude upírem??? -
-
Re: jak to bude
tak to by me zajimalo....ale nekde jsem cetla, ze v tom 2. dile Bella zachrani Edwarda...tim, ze se musi stat upirem a Carlisle rekl ze pry az po maturite ...tak nevim ....ale zajimalo by me to....:-) -
-
Re: Re: jak to bude
No však ano, ale to je v druhém díle, pak nachází další dva... radši si to přečtěte a pak se dohadujte
-
-
Re: jak to bude
Přečti si 4.díl *1* .Jestli budeš chtít můžu ti to poslat e-mailem.Je to neoficiální překlad.Hoď sem e-mail a já ti to v pátek pošlu *4* -
-
ahojky,hele poslala bys mi na mail ten 4. dil???Byla by ti moc vděčná..moe adressa je:ancovickar@seznam.cz *4* *7* -
ahojky...prosím moc..poslala by jsi mi ho také?:)..byla bych ti mocík vděčná *3* -
ahojky. mohla bys mi pls taky poslat 4 dil? i když je neofiiální.. předem ti děkuju... -
ahojky muzes mi ho poslat taky na email?sisi6666@seznam.cz dekuju *14* -
ahojky prosim prosim neposlala by jsi mi taky ten preklad rozbresku??? *3* moc moc prosim *4* -
Ahojky!!taky bych prosila ten poslední díleček *14* kukuju *14* eskymakpetra@seznam.cz
-
-
-
Skvělý
Skvělý film, horor to sice nebyl, ale tak to má být. Líbil se mi o hodně víc než Stmívání. Pan režisér si s tím dal hodně práce a to se vyplatilo. Dost mě pobavil ten Arův hysterický smích. Chris odvedl skvělou práci. Navodil úžasnou atmosféru. Jsem ráda že je takový puntičkář a zajímal se o sebemenší detaily. Už jak oznámili, že druhý díl bude točit on, jsem věděla, že to bude lepší než podle mě ne moc vydařený první. A to samé si myslím o Davidovi. Už teď se nemůžu dočkat léta. Chrisovi a celému týmu dávám 1* -
New Monn
kniha. nej začátek a ej konec.. jinak co by tam mohlo být zajímavého kdyžtam není edward??.. jackob..je mi zneho na blytííííííí *9* *9* -
New moon
Dabing není kvalitní ale to není vždycky u filmů ze zahraničí.Nebo jo? *13* Jinak je dabují stejní dabléři jako v předešlém díle.I když trochu jinak to se musí uznat. -
-
Re: New moon
jo,ale je to horší než Stmívání a navíc Esmée a Emmetta mluví úplně někdo jiný..a je to děs..Emmettův hlas zní tak nějak moc dospěle a Esméin zase jako by jí mluvila náctiletá holka..
Takže fakt nwm.... *13* -
-
Re: Re: New moon
jo ten emmett je hroznej...ten hlas se k němu vůbec nehodí a zní to tak nějak úchylně *9* -
-
Re: Re: Re: New moon
zní to fakt hrozně,ale oproti Esmé je Emmett ještě dobrej..když má chlap hrubší hlas tak to ještě jde,ale když dají pětatřicetiletý herečce hlas jako od sedmnáctky tak je to trochu trapný... -
-
Re: Re: Re: Re: New moon
to je fakt ten hlas Esme je strašnej
-
-
-
-
-
Stahování
Kdyžtak se da celej film v cestine a celkem dobry grafice stahnout tady: http://ulozto.cz/5037290/twilight-2 -scifi-horor-cz.avi *1* -
stmívání..
já sem vydela v ang. i v čestine a zdá se mi to dobrý oboje...a v ty cestine me ty hlasy sedej.. jinas uz se mocka tesim na novej mesic... knížka se suprova, tak doufam ze se jim podari i ten filmik *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: stmívání..
Český hlasy ti k nim seděj?Bože....a ten překlad....Já jsem horší dabing ještě neslyšela -
Mno tak si zkus pustit 10x za sebou anglicky a pak 1 česky a uvidíš ten rozdíl....mno ale je to čistě jenom můj názor....já osobně dávám přednost originálu v angličtině....jdou tam slyšet ty jejich pravý hlasy ....prostě je to celý takowý lepší.Mě vůbec ten českej dabing k nim nesedí...ani k jedný osobě.Když jsem si to pustila česky tak sem se ani smát nemohla jaká je to katastrofa.....opravdu takhle dojebat nejlepší film rok to se jim vážně povedlo....nemožné se stává možný!Zkrátka českej dabing je hnus! *16* *10* *8* *13* *9* -
-
Re: Re: stmívání..
Angličtina s titulama je MNOHEM LEPŠÍ taky teď často zajdu na film v Anglině s titulama (trénink na New Moon) a hlasy?? a překlad?? No skrátka Děss -
priklanim se k nazoru,ze dabovat něco tak suproveho je pěkná hnusárna *13* sice anglicky neumím,ale tytulky stačí. jinak jsem hodně zvědavá jak natočily 2 knihy jsou suprové už aby to pustily *14* -
přesně tak, souhlasím s tebou, anglicky je to nejlepší.
Jinak co se týče knihy a filmu, to nikdy nemůžeš srovnávat, knížka bejvá, a u tohohle to tak je, vždycky lepší než film samotnej... -
-
SOUHLAS!
-
-
přesně tak, souhlasím s tebou, anglicky je to nejlepší.
Jinak co se týče knihy a filmu, to nikdy nemůžeš srovnávat, knížka bejvá, a u tohohle to tak je, vždycky lepší než film samotnej...
-
-
-
A dost!
Heji vytvořte někdo profil rozbřesku!! Já už ho dělala 5x a furt tady není!!!!! Já se na to ...... !!!!