-
Poslední scéna
Ahoj kdo četl setmění?No mě se film líbil ale tu poslední scénu mohli vylepšit já fakt nwm proč třeba nedali že bella řekla jo...Takhle to bylo divný.Sice jsem knížku nečetla ale zajimalo jak se bella vyjádřila tam...napište pls:)!!!! -
-
Re: Poslední scéna
me se ten konec celkem libil.zustal takovej otevrenej a napjatej a skoncilo to v dobrou chvili.dobry:)asi jedina vec ve filmu -
Re: Poslední scéna
no já bych ti doporučovala, aby jsi si nejdřív knížky přečetla, pak to pochopíš, proč to skončilo, tak jak to skončilo. i když i v knížce je konec trošku jinčí než ve filmu.
-
-
a kam?
A DO JAKÝHO KINA MAJ PŘIJECT? -
Behind the scenes
http://www.youtube.com/watch?v=QAFu WsFjZgU
nevím, snad to tu ještě nebylo *3* -
-
Re: Behind the scenes
mě to nevachá jaká mezera prosím??? :( -
-
Re: Re: Behind the scenes
no v tom odkazu je mezi "u" a "W" mezera kterou musíš vymazat (nevíme proč, ale tohle to dělá, když sem dáváš nějaký odkaz). Takže tu mezeru vymaž aby všechno bylo u sebe a pak to půjde *3*
-
-
Parádní video *4* -
-
Re: Re: Behind the scenes
děkuji *3* -
-
Re: Re: Re: Behind the scenes
zrovna včera jsem na to koukala *3* perfect *3*
-
-
-
samozřejmě jako vždy je tam mezera *3*
-
-
blog
ahojte mám blog o Twilight, tak se když tak koukněte *4*
http://www.klapulinka.blog.cz/ -
NÁVRH
Zítra 21:00 všichni co chcou tady, budeme dissutovat online.. myslím že to bude lepší než čekat 24 h. na odezvu vašeho komentáře *3* -
NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
New moon chat založen speciálně pro osobnosti.cz
Zítra 20:00 na www.newmoonchat.estranky.cz
Prokec et vše přes chat? Teď není problém
Téma chatu: Zkouška chatu :-) a new moon cokoliv. Oficiálně začnem 30.08.09.
¨se vrátík odněkud NESTIHLY JSTE? 3O.08.09 Ofišl začátek 20:00 Téma bude zobrazeno pozděj na úvodu stránek *3*
Téma- proto abycom se měli hned o čem bavit, jinak samozřejmě můžete se bavit o čemkoli
chat-důvod-Abychom se všichni sešli a mohli chatovat, pochyby o dokonalosti osobnosti.cz diskuze, Lepší je chat servr *3* -
-
Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
napište jestli souhlasíte, teď se můžete podívat na ty stránky i na to jak chhat vypadá...
www.newmonnchat.estrank y.cz -
-
Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
nejde mi spustit, co s tím? -
-
Re: Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
Co ti nejde spustit, ty stránky? to je kvůli mezeře v odkazu nebo ten chat? To je kvůli nějakýmu programu co musíš mít nebo tak... Mě to spustit de tak nevím... *7*
-
-
-
-
in love to twilight saga
iuplne zeru vsechny knizky ma je precteny stad stokrat ted ajen oiblibeny pasaze samozrejme...jo a dvojka s emi libi nejmim je totiz nejsmutnejsi jednicka ctyrka a to z petky co jsem cetly je ploste nej!!!!!jinak u nas na skole sme takoa tridamaniaku takze nam nits neunikne a ot zeby to melo bejt z edwardova pohledu sme sholkama nikd enenasli!!!!jo jinak plsky nemohl by minekdoposlat 12 kapitolu midnight sum mam jich jenom jedenact *9* -
-
Re: in love to twilight saga
poslala by si mi těch jedenáct kapitol???pl -
-
Re: Re: in love to twilight saga
poslala by si mi těch jedenáct kapitol???pl
-
-
-
Renesmee
Mám malá dotaz Jakob se zamiluje do Renesmee?Ráda bych to věděla jestli mi někdo odpoví prosím. -
-
Re: Renesmee
hmm zamiilujee... ale jo da se tto tak říct, eště když je malá *9* -
-
Re: Re: Renesmee
Aha jo tak děkuji!A Edwardovi to vadit nebude ? -
-
Re: Re: Re: Renesmee
nebude z toho zrovna nadsenej,ale nema na vyber.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Renesmee
jo jo nemá na výběr -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee
Aha tak jo díky moc.všem *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee
Aha tak jo díky moc.všem
-
-
-
-
-
Re: Renesmee
jj je to tak otiskne se do ní *9* *9* *15*
-
-
Blog o Twilight
Ahojky ... prosím mrknite na muj blog ... je o Robovi a jeho kolegách ze Stmívání xD
www.robertpattinson-ooh.blog.cz *3* -
Nový měsíc...
Ahoj nevíte kdy vyjde Nový měsíc v českém dabingu? *4* -
-
Re: Nový měsíc...
rekla bych ze asi v unoru-brezen jako min.rok stmívání
-