-
Prosíííím!!!
Lidičky, prosím Vás, kde by se dala stáhnout ta písnička(ukolébavka) co hrál Robert(Edward) na klavír. Snažim se ji najít, ale nikdy nenajdu přesně to, co hrál v tom filmu..Díky moc -
Není to náhodou o NM?
Ehm.. Jen tak mimochodem, já myslela, že tohle je diskuse k filmu a né k BD (4. knížce)... *3*
JaniCZka (about-twilight-saga.blog.cz) *3* -
-
Re: Není to náhodou o NM?
Všechno to na sebe navazuje... *8*
-
-
Božííííííí nádhera!!!
To je jeden z nejkrásnějších filmů jakej znám... Neuvěřitelně romantický a v některých scénách smutný.. měla jsem skvělej zážitek... Bezvadně otevřenej konec.. parádní dialogy... Paráda... Plakala jsem, když Edward Bellu opouštěl. To byly skoro niagáry jak jí řekl "Prostě pro mě nejsi dost dobrá" To jsem myslela, že se ubrečím... Na youtube jsem našla sountrack zrovna z té scény... Mrkněte.. je to paráda.... *14* http://www.youtube.com/watch?v=HXezCJbCeGg&feature=player_embedded
Doporučuju... *14* -
Ten film uplně miluju ale knižky sou nej.. jen mě mrzí že se nikdy asi nesetkám s belou a edwardem no prostě s kristen a robem achjo jinak renesmé je krásná a závidim ji tu krásu a i to že si v tom filmu můžou zahrad jen pořád newim jestli spolu rob a kristen doopravdy choděj ? nevite někdo ?? *3* *4*
-
kniha
Připadámi to hodně divny ,že budou mít dite .....no jestli se teda bella stane upírem tak nee...ale jestline a bude clovek tak jo pac edwart se musi porad drzet aby ji nezabil a pochibuju jestli bi s ni spal *7* *7* *5* *5* -
-
Re: kniha
Ahojky ve 4. díle jak odjedou na svatební cestu tak se spou vyspí asi 2X a pak bella zjistí že je těhotná, edward bude chtít aby si to nechala vzít,ale nakonec pomáhá i u porodu. *15* -
-
Re: Re: kniha
Mhm:D Edward pomáhající u porodu:D Zvláštní představa...:D -
-
Re: Re: Re: kniha
no... ani bych neřekla že pomáhal, spíše to celý všechno oddřel, protože Carlisle s ostatníma byly zrovna na lovu když bela začala rodit -
-
Re: Re: Re: Re: kniha
Jo a Rose nemohla ovládnou svoje chutě *1*
-
-
-
-
Re: kniha
jenze on ji to slibil kdyz si ho vezme ve tak ze se s nou vispi ve 3 dile
*4*
-
-
Jared
Nevíte někdo prosím jak se jmenuje ten herec co hraje Jareda (vlkodlaka) moc děkuji :) -
-
Re: Jared
Bronson Pelletier *4* -
Re: Jared
nwm promiň :(
-
-
jak to skonci??
ahojky lidi jak to skonci???zustane bella s dwardem?a co tam este bude? *4* -
-
Re: jak to skonci??
Ahoj všechno skončí dobře bella se stane upírkou a zustane s edwarden navždy ze svojí dcerou Renesme! -
Re: jak to skonci??
Jo zůstane s ním *3* jo a domluví se s Carlisem že ji promění po maturitě -ale v dalších dílech už ne až do 4dílu ji furt nikdo nepromění páč ona řekla že to odloží páč čeká to miminko Renesmee *14* uplně nááádherně to dopadne měla by napsat jště další díl *3* *4*
-
-
pls
ahoj nevíte kde so možu stahnut tento film nebo vždycky mi tam nejde obraz díky *3* *3* *3* -
-
dej si ulož to *5*
-
Re: pls
určitě na ulozto.cz Mám odsud všechny 3 díly..
-
-
Knížky
Ahojky jen jsem se vas chtěla zeptat jestli nemáte nějakou webovku na knižku Stmívání, Nový měsíc a tak kdyžtam mi to prosim napište dík -
new moon
ahoj, chci se jen zeptat budou nakonec Jacob a Renesme spolu? Co na to řeknou Bella a Edward? -
-
Re: new moon
mno rennesme si jacoba oblíbí ale nic o tom že budou spolu ako na pořád tam není... a bella s edwardem mno řekněme že nemaj na výběr -
-
Re: Re: new moon
ale jo, budou spolu napořád... :) -
-
Re: Re: Re: new moon
mno jo no jak jinak :)
-
-
-