Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petruska81

Aro

neví někdo z vás jestli je už potvrzené že Ben Barnes vzal roli Ara???
    a jestli jsou vž vybráni i jiní herci než Dakota???
  • Kde stáhnout..??

Ahojík všem... sííím, kde se to dá stáhnout v češtině a je možné stáhnout už i třetí díl Zatmění v češtině... pište sííím na vzkazník... díky *4*
    • kikines

Re: Kde stáhnout..??

ještě se to ani nedotočilo, začali natáčet až ted' *4*
      • pismule

Re: Re: Kde stáhnout..??

mno jo přeně ale bylo by lepší kdyby to už bylo! *1*
        • kikines

Re: Re: Re: Kde stáhnout..??

JJ TJ *4*
    • nik011

Re: Kde stáhnout..??

co dyt to neni ani v kine tak jako co to je za otazkuu!!
  • new

Ahoj já jsem si založila stránku o Twilight.Tak jestli se vám chce tak se podívejte.Proty co nečetly knihu nebo chtějí znova tam bude kniha online (asi do konce ledna to bude kompletní).Taky najdete novinky o filmu a osobnostech a další.k dispozici je také chat a vzkaník.kdyby jste se koukli nechte na té stánce ve vzkazníku prosím vzkaz jak se vám stránka líbí.děkuju Claire http://twilightinfo.pise.cz/
  • Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

No,tak já jsem někde oficiálně četla,že jediný,kdo četl knížku napsanou z Edwardova pohledu byl Robert,aby se víc přiblížil k roli Edwarda.
    Takže už ji nejspíše autorka dopsala,ale nevydala (asi ani nevydá..).
    No,tak ještě aby ji Stephenie Meyerová vydala(nejlépe mnoheem více dílů-třeba jak budou Edward s Bellou spolu) a mi si početli.
    Přeci jenom by jich mohla napsat ještě více..myslím pokračování,né jen ty stejné z pohledu Edwarda..
    Tak snad se dočkáme té z pohledu Edwarda + nějakých dalšíííích krásných knížek,kde budou Bella a Edward spolu šťastní.
    *nechci aby to skončilo :D*
    • debussygirl

Re: Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

Souhlasím...taky bych chtěla aby to pokračovalo a bylo vidět jak to dopadne s Renesmee, Jacobem, Leah atd... prostě jak to bude dál. A hlavně by bylo dobrý kdyby porazili Vultariovi. *3*
      • Re: Re: Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

Přesně,prostě to rozvíjet...
        jako mě osobně by se to teda líbilo. :)
        Protože nemůžu vystát,když se tam Edward neobjevuje a je tam ten Jacob.
        Jednoznačně bych chtěla po 4.díle ještě další!
        A to už,aby tam byli Edward s Bellou navždycky spolu!! :) A ona se nerozhodovala mezi Jacobem. :/
        • debussygirl

Re: Re: Re: Robert četl knížku z Edwardova pohledu..

No tam Bella už se stejně rozhodla a Jacob taky ale taky bych hrooozně moc chtěla pokračování. *9* Pak už je to jen z pohledu Edwarda a to se ani neví jestli to výjde. *9*
  • ajulina

.....

ahoj!chces vyhrat stiny,rasenku nebo lak na nehty?(rimmel bo miss sport)staci kdyz se prihlasis do nektere souteze....http://make-up-cosmetics .blog.cz/rubrika/souteze
  • Edward nebo Jacob

No kdybych si měla vybrat mezi Edwardem a Jacobem...Tak bych si vybrala Edwarda...Edward je tak krásnej,milej....Jacob má zase hezký tělo...Takže bych si vybrala Edwarda..MucQ *14* *14* *14* No prostě Team Edward *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • No já jsem team Jacob ,já ratši teplo než zimu.:D
    • your-darling

Re: Edward nebo Jacob

ty seš můj človíček...Přesně moje řeč...Jake má možná (asi určitě) hezčí tělo, ale Edward je prostě třída...
      Mno jo, víchova z minulého století se pozná...
      tekže TEAM EDWARD... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Kronoss1
        Pravopis i/y ti nic neříká? Jako fakt napsat výchova s měkkým "i" je fakt něco.
      • Re: Re: Edward nebo Jacob

edvard je bombicka *14* *16*
        • Re: Re: Re: Edward nebo Jacob

edvard je tak krasni a mili je hezky jake je taky dobrej ale edvard je petelice *14* *14* *14*
          • lucik188p

Re: Re: Re: Re: Edward nebo Jacob

edvard je proste nej *14* *14* *14* *14*
  • jezisi

trapky... *9*
  • New moon

Myslíte, že nějaký ty fotky jsou už oficiální(myslím ty s nápisama new moon 2009 - Kristen Stewart, Robert Pattinson)? *3*
    • Re: New moon

já si myslim ze nejsou...to je vytvoreny ze starejch fotek *5*
      • deniiii1

Re: Re: New moon

Souhlasím ikdyž je to přesvědčující ale co se dneska nedá udělat v komplu...
  • Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

Já bych to spíše brala více reálně. Co se tak vyjádřili určití lidé na filmovém festivalu v KV, tak tyto hvězdy do ČR nepřiletí na 100% dřív, než se dotočí poslední díl slavné ságy. Nehledě na to, že díky stoupající popularitě jsou žádáni ve více a více filmech.
    Je proto vcelku logické,že nebudou vážit cestu do tak bezvýznamné země jako je Česká republika, protože, co by z toho měli? :) Pochybuji, že jim můžeme ať už ze strany honoráře nebo fanoušků nabídnout víc než taková sama Amerika.
    • meluzina

Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

je to fakt co by tady dělali nemají to američane lepší vidí je furt a my abysme se spokojili jen s fotkama *14* meluzina
      • andreinka

Re: Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

jj to je pravda *9*
    • peldiklucik

Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

máš pravdu...proč by se trmáceli zrovna do týhle republiky *7*
  • .

dokonalejší film prostě neznám *14*
    pro vrtulku: jacoba taky nemusím :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit