-
Ahoj,citim se trapně...ale komu že to Bella píše.?děkuji :)
-
-
Alici :D
-
-
NEW MOON "Battle"
http://www.youtube.com/watch?v=jzzs iyXsuaQ -
PŮLNOČNÍ SLUNCE
Ahoj koukni na můj blog !!! je tam novinka ohledně Půlnočního slunce.. určitě tě to bude zajímat... www.ivetka-q.blog.cz -
Aro
Co si myslíte o herci, který má stvárnit Ara v novém měsíci? Já jsem si ho představovala spíš jako Billa Nighyho .. ale tak nevím.co si myslíte vy? -
-
Re: Aro
no viděla jsem ted ty nový fotky Volturiáků a Ara jsem si taky představovala trochu jinak..ale vypadá vážně jak upír *1* Caius je jak blondýnka a z Marcuse mám normálně nahnáno *1* no a Jane se taky bojim,kvůli těm rudejm očím,ale Alec je v pohodě *3* ty fotky Volturiáků jsem sem dneska přidala,tak uvidíme,jestli je schválej *4* -
-
Re: Re: Aro
podle mě všichni volturiovi sedí perfektně, akorát Aleca jsem si představovala trochu jinak, ale co naděláme -
-
Re: Re: Re: Aro
mno mě příjdou tak docela v pohodě ale jak všichni říkáte toho aleca sem si taky představovala trochu jinak
-
-
-
-
ahojky teď práve čtu knihu a musím říct,že ze stmívání sem byla více zklamana,tam mohli dát více detailů na jejich lásku a poznání... a bylo to troška pozměněný,ale nový měsíc mně docela překvapil sice jsem teprva v půlce,ale více méně daly do filmu i ty detaily nějake... sice ne moc,ale lepší jak stmívání *4*
-
-
souhlasím, jen mě mrzí, že do filmu nedali jak mu říká, že ho vídala.
-
-
zajda404
Ty jo, jak můžete mít v žebříčku TOP 10 film, kterej je sotva natočenej
???
Já pořád vykládám, že Stmívání drží nad vodou jen puberťačky a jim podobní. Víte co, raději jděte na csfd.cz tam je to alespoň trošku objektivní, za to tady... kdo dá HSM, Stmívání, Combebacku, Ošklivce Katce, VKV, Ordinaci apod nad 45% je naprosto mimo, nebo se je zahormonovanej... Věřte mi, že až vám bude takovej 20 a budete mít alespoň rozum, dáte na moje slova... *13* -
-
Re: zajda404
Malá poznámka - tohle je "diskuse", ne sekce "rezence" ... tzn. že zde lidé píši své subjektivní!!! názory ... a tak si říkám, proč sem lezeš, když Tě to podle Tvých řečí asi nezajímá ... mě je 22, Twillight sem viděla v kině, New Moon, Eclipse a Breaking Dawn jsem četla a musím říct, že se mi to líbilo. Líbilo se to i mým kamarádům a známým (holky i kluci!!!) a nejsou to puberťáci, ale vysokoškoláci. Zařazení mezi Comeback nebo Ošklivku Katku mi přijde krajně nepatřičné a co víc - hloupé ... nemůžeš srovnávat seriál stavěný na tom, aby v té TV "něco bylo", a film vzniklý na základě knihy. Je pravda, že Twillight měl pár menších i větších chyb, ale jako celek podle mě splnil to, co od něj lidé nejspíše čekali. Každému se líbí něco jiného a každý má i právo na názor. Ovšem názory typu "Twillight-saga je jen pro poblázněné puberťačky, které miluji Pattinsona (nebo jak se píše *4* )" mi přijdou nevhodné... -
Jo a mimochodem, když jen Puberťáci můzou mít oblíbenou tuhle Ságu a ty kecáš o ostatních co mají a nemají mít oblíbené (jako VKV,...), tak mi řekni, kdo může mít v nejoblíbenějších Harryho Pottera???? *15* -
-
Re: Re: zajda404
*9* *9* mě se líbí i harry potter, ale kvůli té magii. *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: zajda404
Jo to jo, Harry docela jde taky ale je to takové spíš pro děti, co mi přijde. Tím minulým příspěvkem jsem jen reagovala na zajdu, protože ona má v nejoblíbenějších Harryho a o Stmívání tvrdí, že to není pro lidi nad 20 let. Jinak já osobně proti Harrymu nic nemám, koukáme na něj se synem dost často *1*
-
-
-
Řeknu ti jen to, že JE mi přes dvacet už nějakou dobu a mám krásnýho syna - ale to neznamená, že Stmívání sága nebude moct být mým nej k dívání a čtení.
Jsi ubohá, když si myslíš, že lidi budou omezený věkem v těchhle věcech.
Podle tebe jako znamená, že když je někomu pod dvacet tak např. musí číst jen Lanczovou a jak mu je přes dvacet tak musí číst jen Javořickou nebo co?
Uklidni se, stáhni ploutve a odpluj tam, kde o tebe někdo stojí: *16* *8* -
Táhni do bažin ty zajdo...Nikoho tvý stupidní názory nezajímají a jak řekla mysak.kol tady vůbec nejde o věk...každýmu se prostě líbí něco jinýho a to že tobě se to nelíbí si nech pro sebe....a taky nevím co taky kecáš o HSM, VKV apod. když tohle je diskuse Novýho Měsíce....prostě Nám všem se to líbí a to že je někdo jako ty takovej že to nemůže přenést přes srdce je nám uplně ukradený. *3* PS: Vypadni z naší diskuse a už se nevracej!!! *9* *3* *16* -
hele ty, "zajdo"! na takovýhle kecy tu nejsme zvědaví. mě osobně je třeba už přes dvacet a znám tu spoustu lidiček, kteří jsou nad tu tvou věkovou hranici. ten film se nám prostě líbí a pokud máš jiný názor, tak si ho nech pro sebe. nikdo o něj nestojí. kolik ti, že děláš tlaky s věkem?! *16* *16* -
-
Re: Re: zajda404
Ty woe tak tyhle kecy teda miluju.Nikoho to tu nezajima nebo aspon me etda ne!..Nam se libi neco a tobe a kdyz se ti nelibi to ze tu jsme tak si to nehc por sebe a nechod sem!..
A tak kdyz ti je ja nwm nakech X let a mas strasne rozum tak ybs mel mit natolik rozum a nedelat tadyty ,,pubertalni'' nebo jak vy tomu rikate nazory a psat to sem!!! *13* *13* *16*
-
-
-
twilight saga
čaute...ak sa bude dat..tak mi pls pošlite všetky 4 časti na nmaila díky -
-
Re: twilight saga
www.uloz.cz tam jsou preklady twilight doc *3* 3 dily pac 4 vychazi v dubnu nebo breznu -
-
Rozbřesk
pokud si chcete přečíst 4 díl mám ho ale překlad je s chybama. em.tumova@seznam.cz
je to fajn. *4*
-
-
-
Kdo to je?
Víte jak je ten trailer kde se obevuje kluk nakratko ostrihany a stvarnuje tam Jacoba?
Kdo je to a co je to za film?Vim ze to neni Taylor Lautner.. *7* -
-
Re: Kdo to je?
ten krasavec se jmenuje Steven Strait. spekulovalo se o tom, že by hrál místo Taye, ale Tay zabral a nakonec, jak všichni víte, hraje Jacoba.
podívej se na ty síly temna. je to fakt bezvadnej filmeček. *3* -
-
Re: Re: Kdo to je?
Síly temna sou fakt krásný a Steven ještě víc...možná je mi i líto že nehraje Jacoba..je takovej víc mužnější. A Krev jako čokoláda....taky krásnej filmek....moc se těším jak bude vypadat přeměna(z kluku z La Push na vlky) v New Moon. *14* *14* *14* *3* *3* *14* *7* *7*
-
-
Re: Kdo to je?
síly temna se to menuje a je to hezkej film...pak sou taky docela dost v trailerech ukázky z filmu krev jako čokoláda... *4* -
-
Re: Re: Kdo to je?
Díky to prvni jsem vedele: Tu Krev jako cokolada ale to druhy ee:D
-
-
-
....
Ještě bych měla dotaz ohledně 4. dílu..prosím napište mi e-mail..Bude to dítě které bude bella čekat edwardovo? A jaký bude mít renesme vztah k jacobovy??? A ještě mi napište pls děj tohoto dílu...budu vám vděčná...Jo a nevíte Kde bych to našla online?::Myslím obsah knihy......Já jsem ted koukala do počítače že si pudu číst a sestra mi to smazala....Budu vá vděčná....Můj e-mail..Mireckaxxx@seznam.cz *7* -
-
Re: ....
jdi na uloz.to a do vyhledavani zadej rozbřesk a mělo by se ti to najit já už jsem to četla-to dítě je fakt Edwarda ale ten konec je fakt smutny-všichni zemřou-jdou si pro ně Volturiovi *9* -
-
Re: Re: ....
To by mě zajímalo co jsi četla. To je sice pravda, že jdou si pro ně Volturovci, ale dopadlo to dobře. Slyšela jsem, že spisovatelka píše pokračování nevíte nikdo něco o tom? -
-
Re: Re: Re: ....
Jak se to vezme pokračování - psala Midnight Sun, ale není to volné pokračování Breaking Dawn, ale Twilight očima Edwarda. Napsala asi 12 kapitol, ale nějaký její kamarád to zveřejnil na internetu a ona se naštvala a stopla psaní. Na netu si těch 12 nebo kolik kapitol můžeš přečíst. Já je četla, je to opravdu povedené (stejně jako předchozí knihy). Stephenie to ale prý odmítá dopsat. No.. řekla bych, že to kvůli těm penězům dopíše, protože trucovat jako malá holka se v tomhle případě nevyplatí. Alespoň jí ;D -
-
Re: Re: Re: Re: ....
a prosím tě kde bych to stáhla? pošli mi prosím do vzkazů! *3* -
Re: Re: Re: Re: ....
tj mě se to ani číst nechce když to není dopsané...Pak jak se znám budu akorát nervózní jak to bude pokračovat.... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Nic proti ale jestli jsi cetla Stmívání tak to asi nebude moc tezky uhodnout jak to skonci ale mas pravdu je lepsi kdyz uz to ctes aby to bylo cely.
-
-
-
-
Re: Re: ....
CO??????!!!!!!!!! Děláš si prdel???? *10*
-
-
-
evropa2
Nezapomente na evropu2 mužete hlasovat i vícekrát