Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NM

Ježiš dokážete si představit ,jak budou ty kina přeplněný?!? Neví někdo kolik dní předem se můžou rezervovat? Dík
  • Dobrý den

Dobrý den sem se chtěla zeptat jestli tu někdo neví kdy by tak mohli být zhruba titulky na tenhle film?? vím že je teprve chvíli natočený ale jsem přesvědčena že to už v americe beží v kinech... takže titulky by mohli být asik za jak dlouho když tento film bude u nás v kinech na konci roku?! prosím pište budu mocinko ráda... a o film by sem se už nějak postarala to není problém
    • Re: Dobrý den

No jelikož Nový měsíc ještě ani není natočený,ale premiéra se plánuje na 20.listopadu 2009,tak počítám že u nás to bude ke konci ledna nebo v únoru,v Německu to má být 7.ledna 2010 takže asi chvíli potom by to mělo být u nás. *3*
  • nightgb

Premiéra ? ? ?

Ahojte:) Teďka jsem brouzdala po stránkách cinestaru a na něco jsem nazarila...
    http://ostrava.cinesta r.cz/datumy.php?tprID=983

Je to divné, protože je tam u premiéry uveden datum 23.11.2009

Neleze mi to do hlavy, jelikož ještě ve středu tam bylo 26.11... nevím možná se popletli nebo to bude opravdu 23.11. *3*
    • nightgb

Re: Premiéra ? ? ?

Jo a ještě jsem nedodala,že je to v cinestaru v Ostravě, ale to jste asi poznali pokud jste na to klikli. Myslím, že se jen popletli...
  • nika.

supr

Dokonalej film. Lepší než Stmívání. Viděla jsem ho už 3x a jsem uchvácena. Obzvlášť Taylor se tam úžasně předvedl, Robert taky, i přesto, že tam Edward nemá zrovna nejlepší úděl...a Kristen hrála skvěle. Film je výborně natočenej, všechno krásně vypilovaný a to i přesto, že to bylo natáčený dosti narychlo. Hudba úchvatná. Těšim se na soundtrack. A taky na Zatmění, který je už ve fázi vytrvalé práce....hurá! *3* *14*
  • Stmívání

http://world3.monstersgame.cz/?ac=v id&vid=300026015 *3* *4*
  • ahs3

Film

Na New moon se už těším a taky se těším na premiéru třetího dílu Zatmění která má být 30.6.2010(ale nevím jestli v Čr) *3*
  • knížka i film....super

Ahoj všem fanouškům Twilight četla jsem ta stupidní hodnocení na csfd. Nevím proč tam píšou že tento film je jen pro pubertačky. Osobně si myslím že sem pubertačkou přestala být už dávno. Nechápu je když se jim ten film nelíbí a cítí se byt tak dospělí že film je pod jejich úroven tak proč na něj lezou. Knížka je velice povedená a co se týče filmu tak ten je úžasnej. Moc se těším na Zatmění. Momentálně čtu Rozbřesk a to už asi po 4 a pořád žasnu nad tím dokonalím příběhem. A co se týče herců ve filmu ta k ti podali skvělej výkon. A já jim za to děkuju
    • tinna06

Re: knížka i film....super

Souhlasím s tebou...Tohle 100% není film jen pro puberťačky.Oni totiž hledí na to,že je tam krásný hlavní hrdina a tím pádem jsou z něj i pubertální holky hotové...Jo a taky nechápu to,že když se jim to tak moc nelíbí,proč o tom vůbec furt dokola mluví a upozorňují na to?Mě když se prostě nějaký film nelíbí,tak to neříkám 150krát dokola...Nj,cítí se být asi teda dospělí jak říkají,ale v tomhle jsou jak malé děti.
    • Re: knížka i film....super

To máš pravdu..taky myslim že tento film není jen pro puberťáky...je to úplně úžasná sága a čte se úplně sama...To zatmění se mi líbilo z nich teda nejméně, ale už se na to těšim..Nevíš jestli natočejí Rozbřesk? Odepiš mi spíše na email Mireckaxxx@seznam.cz děkujuu *3*
  • vrtulka

NM

takže lidi teď jsem koukala na tu registraci na Evropě 2 a je tam zaregistrovaných přesně 30 107 lidí. tak to jsem zvědavá, co se teď stane *3* jestli se opravdu premiéra přešoupne na příští týden nebo ne
  • NM

Na stránkách cinestar.cz je napsané že nový měsíc je od 15ti let.Je to pravda nebo to špatně napsali??????????
    • Re: NM

No tak to nevim ale u nas v kine je to od 12 let.Ale premieru tady u nas mame uz 26.12 coz je sila asi se zblaznim *4*
  • joliett

NM

Lidičky, už jsem si zarezervovala lístek, hurá. Ale nějak to nechápu, je tam napsáno Twilight I., II. (dvojprogram), to jako budou dávat oba díly najednou? No, mě to neva, aspoň budu mít proTWILIGHTovanej celej večer. Stojí to teda 199Kč a dávaj to 24.11. (Cinestar Olomouc). Nejvíc se těšííím. A je to fakt až od 15ti! *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit