-
pomooc
ahojky..máte rádi new moon?? asik jj když si tohle čtete...tak sem se vas chtěla zeptat jestlise nekouknete na muj blog...je plnej věcí Twilight saga (ale založila jsem ho včera...ale na muj vkus tam toho je dost) adresa blogu {bellas-blog.blog.cz}
P.S. jestli mate take blog,tak mi napište o spřátelení :)) děkuju mocc -
dadula
Ahojky lidičky mohl by mi někdo prosím poslat děj 3 posledních dílu knihy?Nový Měsíc,Zatmění a Rozbřesk budu vám hrozně vděčná muj mail je D.badrova@seznam.cz -
Jessinečka
No ten program asi to mysleli že bude přestávka protože 2 díly po sobě nejdou nic ve zlim XDJo je to až od 15 let ale myslim že by to mohlo bejt i od menšího věku tak od 12...no to je jen můj názor... *14* Já du teda do Hradce K. a škoda že to nedávájí ve 3D to by byla síla *14* -
-
Re: Jessinečka
Jo díky, to je možný. Aspoň vím. Se v tom zas až tak moc nevyznám. Ale mi bylo hned divný, že by to trvalo jen 130min oba díly. Hold jsem blondýna no, top nezapřu. Tak díky za radu. NEJVÍC SE TĚŠÍM!
-
-
Film new moon
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte webovou adresu abych si mohla stáhnout new moon s českýma titulkama do počítače zdarma...Dneska jsem na tom byla v kině a moc se mi to líbilo...Prosím napište mi vzkazík nebo na email Mireckaxxx@seznam.cz -
-
Re: Film new moon
Tadyk jsi to mužeš stáhnou t s titulkama http://ulozto.cz/hledej/?q=new+moon+cz+titulky -
-
Re: Re: Film new moon
děkuju mockrát
-
-
-
Jacob??
Mě by zajímalo, jak je možný že ve dvojce má hrát Jacoba stejný herec, ptž když se dívám na trailer, tak tam hraje Jacoba pěkněj herec a to Jacob v prvním díle teda není.. -
-
Re: Jacob??
docela vtipný =D .... -
Ved ho ostrihajú a dajú dokopy,ved TayLOR JE SEXI!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
vazne tem trailerum neverte ani jeden z nich neni pravej a jak si rikala o tom hezkym herci to je Steven Strait a harje treba ve filmu Síly temna, zábery z tohohle filmu sou i v tech trailerech pouzity... *3* -
-
Re: Re: Jacob??
Ve fan trilerech je Jacob představen jako Steven, protože do této doby bylo uvažováno, že nahradí místo Taylera, tak proto! -
-
Re: Re: Re: Jacob??
no kdyby ho tam jako zařadili místo Taylera tak bych se nezlobila, pač tohle je fakt borec.. *15* *15*
-
-
-
Ježiš..:D Všechny doposud udělané trailery k New moon jsou jen udělané Fanynkama...protože New Moon se začne natáčet až v březnu
-
-
Twilight saga prostě BEST
Ten film je upa nejjj ze všech .....ja upaaaa mooc žeru..jsem do toho filmu fact blázen.Nemůůůžu se dočkat až v kinech bude New moon!! *14* *14* *14* *3* *9* *4* *5* *14* *14* *14* *14* *14* -
jůůů
Já se tak strašně těšim, až na to půjdu do kina. Nemůžu z těch fotek a videí, který jsem zkoukla. Bude to určo bomba a já se nemůžu dočkat *9* -
-
Re: jůůů
jj, souhlasim *3* ..taky se nehorázně těšim *5* .... -
-
Re: Re: jůůů
To jo už ukazují i ukázky z 3 dílu, ale nejde mi do hlavy jak může být těhotná, když má být až ve čtvrtém díle i ta svatba? *7* -
-
Re: Re: Re: jůůů
ptze to nejsou officialni trailery ale trailery vytvoreny fandama... *3*
-
-
-
-
<3
Miluju tooo <3 Proste nejlepsi... Film bozi, knizky jeste lepsi :) Uz s nejvic tesim na NM *14* -
...
Já jdu na to 26.11. a už se těším *3* nejradši bych na to šla poslední den promítání,abych se mohla ještě pořádně napínat,ale tak jdem hned ten první no *1*nevadí...doufám,že si to pořádně užijete,teda ti,kteří to maj v kinech už od toho 23.11. *3* -
mno
Edwar nemal odísť i keď ju chcel chraniŤ...myslim že jej tym viac ubližil a sebe tiež!!! *16* -
-
Re: mno
Vždyť se k ním vrátí a všechno nakonec dopadne dobže.Stmívání sága je přece na 4 díly takže se tam toho bude dít ještě dost a všechny se budou natáčet. *15*
-