Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vrtulka

NM

už mám doma lístky, huráááááá *3*
  • beast

dgfj

nechapu jak muzete byt fandove filmu ktery ste este ani nevidely *7*
    • avrilka.a

Re: dgfj

ty seš zase moc chytrá/ý...oni třeba existují knížky a tam asi ten děj je... *9* stačí jenom zajít do knihkupectví..teda esi víš co to je... *1*
    • Re: dgfj

No jestli jsi viděla 1 tak ta sama o sobě řiká že je to supr filmek...Ale jinak kdyby jsi si přečetla ty knihy jestli jsi už neučinila, tak by jsi znala děj a už by jsi se těšila...A už jenom to čekání o čem asi bude ta dvojka... *7* *1*
      • misssisek

Re: Re: dgfj

Edward Bellu opustí pro její bezpečnost..Bella..bude hodně s Jacobem..a Jacob se do ní zamiluje..nakonec zjistí že Jacob je vlkodlak..atd..nechci ti psát všechno..=D..nech se překvapit..=)
        • Re: Re: Re: dgfj

ale já wim o čem to bude znám děj...čatla jsem knihu...já to myslela ironicky... *7*
    • misicka24

Re: dgfj

Mi čteme knížky takže víme o čem bude!Zhruba!!! *4* *14*
  • anukkyss

achjoooooooo

Tak sem zjístila že do kina bych se nedostala a tak to neuvidím v kině
    No tak si to stáhnu a pak vám senm tak 21.11 napíšu jaký to bylo
    ale stejnak bych rači šla do kina *9*
  • mn.migr

proč nejlepší?

rád bych se dozvěděl kdo považuje tento film za nejnávštěvuhodnějším!
    • miss_cullen

Re: proč nejlepší?

• elushqa

Jo já taky...a jestli se to někomu nelíbí tak je to čistě jeho věc, ale v tom případě si na týhle diskusi moc nepokecá...
    • twilightgirl

ja
    • ducker

já ho za něj považuju určitě ne nějaký debil který tu přijde a dá nějakou blbou otázku kdo ho považ....,atd.
  • deniiii1

Zjuuu

Hej tak já už se hafo těším až to bude v kině ale kdo né že?? *1* jáj ale budou to dávat až tak v prosinci to bude smrt moe *1* Jo a mimochodem co si myslíte o těch ukázkách na YouTube??já si myslím že je to vcelku trapný né že by to bylo hnusný jako sou vcelku aji nějáký pěkný ale když to nemá stím co dělat tak proč k tomu píšou New Moon...ae bylo by super třeba za měsíc vidět aspon minutový video *3*
    • Re: Zjuuu

No to dělaj fanoušci a je to jak si to oni asi zhruba představují.A některý jsou vážně povedený *4* .
    • edwardcullen12

Re: Zjuuu

das mi pls odkaz na to youtube? *4*
      • debussygirl

Re: Re: Zjuuu

http://www.youtube.com/watch?v=fKZG wIOJ3es&feature=related
    • debussygirl

Re: Zjuuu

JJ já už se taky megálně těším a taky už bych chtěla vidět aspoň jedno video, který by s tím fakt souviselo, ale u jedno je fakt dobrý ten kousek z filmu krev jako čokoláda kde se taky měněj lidi ve vlky. Ale fakt mě zajímá jak chcou udělat ...když ty vlci maj bejt velcí jako koně *1*
  • anca.trhla.anca

Achojiky

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Prosím jukni na můj blog...Bude se ti líbit ..mám tam bleskovky,Soutěž o nejlepší celebritu....atd tak se přihlaš ....A snad budeš naštěvovat můj blog pravidelně dikec moc:D
  • s kym Bella zustane???

ahojky newite s kym bella zustane jesi s Edwardem bo s kym??
    • Re: s kym Bella zustane???

Bella zůstane s Edwardem...s kým jiným:) Jacob bude mít Renesmee:) (Nessie - dcera Belli a Edwarda)...ou....nějak moc to vyzrazuju...
      • pajusga

Re: Re: s kym Bella zustane???

no ani ne... kdyby se tady všem opravdu libil tento přiběh tak by to věděli takže klidek.. aspon budou vic napjatý
  • renesme

nevite kdo ji bude hrat tu jeji dceru
    ,?????????,,
    • Re: renesme

Tak to netuším,podle mě je blbost aby už měli určenou herečku,když to bude minimálně za dva roky.To se jim mezitim změní vzhledem *1* .
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: renesme

to asi jn :D by museli vybrat nejaky miminko
        • debussygirl

Re: Re: Re: renesme

Jenže jak poznáš, jestli pak ve dvou letech bude hezká a bude mít kudrnatý vlasy. *1*
  • joliett

Jane Alice Edward Bella Felix Demitri

Je to sice hrozná kvalita ale aspoň zase něco novýho
    http://www.youtube.com/watch?v=-- RcJVS865U
    • vrtulka

Re: Jane Alice Edward Bella Felix Demitri

kvalita nekvalita, úžasnýýýýýýýý *3* Rob tam v tu chvíli sice vypadá trošku divně ale i tak z něj vyzařuje něco co mě dostává do kolen *14*
  • mysak.kol

SLYŠELI JSTE TO????

jsem v šoku! to snad ani není pravda. nebo ano...on přijede...asi teda pořijede *15* *15* *15* do Karlových Varů..wow!!! nevěřím, ale co když... *15* *15* *15* *15* páni to by bylo skvělýýýýýýýýýýýýýýýýýý *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Robert Pattinson v Čechách!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* přijeď, pojď, přijeď, pojď...už tě nepustíme zpátky *15* *15* *15* *15* *15*
    • xcornelia14

Re: SLYŠELI JSTE TO????

Sice bylo ale bylo by lepsi kdyby nekam jinam nez do Karlaku... prece jenom je to dalka..
      • anca.trhla.anca

Re: Re: SLYŠELI JSTE TO????

Tak Karlovy vary je zase hezké místo:-D A co pro Roba by neudělili jeho oddanéé faninkkkyy *3* *14* *14* *3*
    • xcornelia14

Cetla jsem to ale nakonec k tomu napsal ze v tu dobu nebude zrejme cas takze neprijede.. teda spis nebude jezdit nikam ale natacet!
      • mysak.kol

řekl to Bartoška, že prý přijede sexy upír z nejnovějšího trháku. nejznámější upír. tak nevím, ale bylo by to *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* wow
        • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: SLYŠELI JSTE TO????

jo bylo byto:-D:-D SSUUPPEERR!!!
          :-D Už vidim ty faninky:-D
    • debussygirl

Cože??? Cože??? Cože???? Kde si to vzala??? Vážně??? To by bylo totiž nehorázně božííííí.....áááááááá áááááááááááááááá... .to je masakr a kdy???
      • anca.trhla.anca

Taky sem to četla :!!!!!!!!!!!ale POOZZOOORR neni nic jistýý/!!Rob udajně tu bude na Korlovarský festival!!:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit