Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEW MOON 4EVER

cus lidi... nevite kdy to bude v kine??? ja jsem na tom filmu uz skoro zavisla *14*
    • Re: NEW MOON 4EVER

No jelikož to má premiéru 20.11.09 v Americe,tak v Česku to bude někdy v lednu,nejdýl v únoru *3* .
  • mysak.kol

je m ito líto

lidi, špatná zpráva. jedna z nás napsala pořadatelům festivalu, jestli je to pravda a oni jí odepsali, že o Robově návštěvě vůbec nic neví. takže to byla jen kachna *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16*
    • debussygirl

Re: je m ito líto

Takže Nic jo?? sakra to je děs ....no kdo by taky do ČR jel že?? *10* *10* *16* *16*
      • mysak.kol

Re: Re: je m ito líto

ale napadlo mě, že bychom mohli nějak sepsat cosi, jako dopis, abychom ho k nám přilákali. co? *9*
        • xcornelia14

Re: Re: Re: je m ito líto

Jo ale ne nekam kam ja nemuzu.. nekam bliz.. no uz radsi ta Praha nez KV
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: je m ito líto

neco jako ,,petici'' *15* *15* To by bylo dobry jenomze jak to sepisem kdyz kazdej bydlime nekde jinde!..nebo by to muselo byt na compu no i kdyz to neni ono no!:(:(..
            To mas pravdu Praha by byla lepsi nez KV!:(..Tam od tud skoro nikdo neni!:(..
  • anusqa

Twilight/New moon

Lidi co myslíte že je lepší Twilight nebo New Moon *7*
    • vrtulka

Re: Twilight/New moon

popravdě? mě se víc líbí Stmívání. přišlo mi to víc romantičtější *3*
      • xcornelia14

Re: Re: Twilight/New moon

Popravdě? Twilight! I když tam nejsou moji oblíbení vlčci a ani i když to není moje nej knížka(což NM je) je prostě lepší. New Moon nebyl šálek mého čaje.
        • maeve

Re: Re: Re: Twilight/New moon

Jednoznačně Stmívání. Podle mě se jim NM moc nepovedl. Nějak jsem se nedokázal vžít do toho děje a nebylo to ani tak dobře spracované jako Stmívání, i když vlci působili věrohodně. Jednoduše řečeno NM se mi nelíbíl.
          • Re: Re: Re: Re: Twilight/New moon

me zase o trosku vic bavil new moon
  • beast

pro avrilka.a

nahodou vim co knihkupectv a nahodou vim co je to kniha ale jsou takove filmy ktere byly natocene podle knih a byli priserne, jako treba max payne nebo andele a demoni, vim ze zalezi na prvnim dojmu z traileru ale po tom co sem videl jiz zminene adele a demoni trailer byl skvely film ubohy
  • 1005nc1989

???

*7* nevim préč, ale moc se mi to nezda..... http://www.4tnz.com/content/stephenie-meyer-finally-release-midnight-sun *7* *7* *7*
    • -m.a.t.l.a-

Re: ???

Mě taky, u toho jeden fakt nikdy neví... *1* *9* *7* *9*
  • Twilight

Ahoj lidi, nemohl by mi prosim nekdo poslat do mailu preklad následujích třech knížek po Stmívání. Případně to může být i v ajině...Moc diky
    tady je email: smidova.paja@seznam.cz
  • Filmík

Ahojky lidičky...Nevíte jestli v tom filmu bude to jak je v knize jak se Rosalie omlouvala Belle když přiletěli z Itálie???
  • joliett

tak tohle je moc!

http://www.youtube.com/watch?v=NkYv Yiljf5k&translated=1

fakt funny *1*
  • Všechny díly v .doc

Ahojky, mám všechny díly knížek v pc a klidně vám je pošlu....Mám i čtvrtý díl, naprosto bezchybný překlad-tak jak bude v knížce...Mám kamarádku, která má nějaký známosti a podařilo se to "ukrást";)

PS: kdyby měl někdo zájem, tak mi napiště na mail, nehodlám to tady čekovat každý 2 minuty;o)))
    • Re: Všechny díly v .doc

Ahoj sím pošli mi ty názvy všech knih mc dík.
      • Re: Re: Všechny díly v .doc

Stmívání .... Novej Mesíc .. Zatmění ...Rozbřesk *14*
        • Re: Re: Re: Všechny díly v .doc

ještě Půlnoční Slunce

Ahoj, prosím tě mohla by si mi na mail poslat všechny díly? moc ráda bych si to přečetla....díky moc *4*

Ahojky neposlala by jsi mi ty knížky mailem?Díky moc akasha8

Vracim všechno, co jsem napsala:D...Už mám dost věčně to naprosto všem posílat....Asi mi pod tíhou e-mailu spadne mail....Fakt promiňte, ale už stačí....
  • mysak.kol

PETICE

tak dáme hlavy dohromady a něco vymyslíme, ne? tak může každý napsat ručně dopis a pošleme to na jednu adresu, odkud se to dá do jedné obálky a pošle, jako jediný dopis. Co?
    • bellinka

Re: PETICE

Jo to je dobrej napad!..jenomze to by ta obalka asi praskla!=D *15*
      • deniska-l

Re: Re: PETICE

tjn *15* to bysme museli poslat nějakej balíik *15* *15* no ale tak to by taky šlo!! *5*
        • mysak.kol

Re: Re: Re: PETICE

balík by šel, záleží na tom, kolik nás bude, nebo by se to mohlo poslat na jednoho člověka, který by vše nascenoval a poslalo by se to emailem? co? blbost, žejo *9*
        • keeta

Re: Re: Re: PETICE

balík...ten by šel ale taky se bojim že by se totam všechno nevešlo.... *15* jinak počítejte i se mnou...du do toho s váma!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit