-
krása 2
chyba 26.11.2009 sry -
NEW MOON
Včera jsem poprvé v životě( a asi i naposled) litovala, že nejsem Američanka! No, ale už jen 3 dny a hurááá na premiéru. -
<3
Zatím si můžete užívat ukázek, kterých je teď na youtube opravdu moc hodně jestli chcete nějakou scénu vidět už teď, tak ji tam určo najdete, já jsem před chvilou zkoukla celou tu jak běžela a potom i stím polibkem <3 ---- super----- ale dál jsem nehledala protože ten film chci vidět celej a pak už bych si to tak neužila kdybych si vyžrala všechny dobrý scény už teď--- ale viděla jsem kousek z té poslední scény a ještě s jacobem, a viděla jsem že těch scén je tam mnohem víc... *3* *1* -
-
Re: <3
no, já jsem si zakázala od 20.11 chodit na youtube, aby mě nelákalo podvádět. Nechci vidět už víc ukázek. Lístek do kina je pěkně mastnej a tak si chci ten film taky pořádně užít. Už to vydržím. -
-
Re: Re: <3
ja sem videla skoro jedenacti minutovej trailer takze sem videla asi ty nejdulezitejsi sceny.uz se nemuzu dockat.
-
-
-
odepište mi někdo na to do vzkazůů!! pls
Chtěla jsem se zeptat, vrátí se Edward do Forks a budou tam zas bydlet??? a kolik bude Belle v dalších dílech.. *7* pls napište do vzkazů -
Návštěva
A kam byste jako chtěli aby přijel??? Stejně bychom ho viděli jenom v televizi nějdě přichycenou na stropě. Přes ten nával všech těch fanoušků bychom ho ani neviděli. Ja sem rada že mám jeho autogram a to mi stačí:) -
-
Re: Návštěva
autogram ti přeju, ale my ostatní chceme jeho. jestli ti to stačí, tak jo, není problém, ale nám třeba i postačí vědět, že tu je a vidět ho třeba i na té připíchnuté televizi přes hromady dalších fanynek, protože to je důkaz toho, že je tady a je oblíbený a svým způsobem by to od něj byl důkaz že nás má taky trochu rád a myslí i na české fanynky. třeba to nevyjde, ale třeba opravdu přijede a my, co se podepíšeme budeme hrdí na to, že v tom máme prsty, víš? -
-
Re: Re: Návštěva
Když myslíš. Ale to se jeďte podívat spíš do Londýna. Já sem tam byla v únoru. Tam měl nějakou tiskovou konferenci. Právě tam se mi podepdal. A to jen proto, že je můj táta novinář a dostal se dopředu. Přeji vám hodně štěstí jestli ho dostante i do ČR, když je teď pořád ve Vancouveru.
-
-
Re: Návštěva
Já bych byla nejradši za prahu, autogram mam taky ale staženej z netu radsi bych origoš *15* *15* *15* *15*
-
-
pane boze
ja se uplne tesim na ten film furt se musim divat na ten trailer jezisi ja se upa tesim ale bylo mi lito edwarda jak tam s nim tamten triskal o ty schody a jacob tam nevipada spatne me se tam libi jak je s tema kratkejma vlasama tam je uplne hezkej a edward taky *4* *14* *14* *3* -
-
Re: pane boze
jo, ve mě úplně zatrnulo, když s Edwardem švihl Demetri o schody. To jsem nečekala. Au, chudáček můj malej. To si nezasloužil, doufám, že mu nakope prdel *15* *15* -
-
Re: Re: pane boze
asi tak mno zupe nejvic chudak takovou ranu *5* -
-
Re: Re: Re: pane boze
Jop, přesně *10* *9* *9*
-
-
-
-
tapety
ahoj lidi prosim nevite kdo dela ty tapety. jsou moc hezky prosimvas jestli to tady nekdo vyrabite tak uctiva poklona *4* protoze ty tapety jsou fakt bozi a prosim mohli by ste mi napsat jak to delate jako pres jakej program jestli to treba nemate stahlej dekuju.ja kreslim na tom normalnim kresleni a na neru.tak jestli nevite jestli je nejakej program na to a napsali by ste mi nazev a kde se to da stahnout tak bych vam byl fakt vdecnej *4* *3* *4* -
-
Re: tapety
co já ví, tak některé jsou stažené z anglickýho phtobucket.com a některé jsou dělané "podomácku" Já osobně je dělám v photofiltru. Máš tam hromady variant co s obrázky udělat. stáhni si ho z netu. zadej do vyhledávače jen photofiltr a ono ti to něco najde. Stránku si totiž fakt nepamatuju.. -
-
Re: Re: tapety
diky moc jsi moje zachrana *4*
-
-
-
vcng
Mluvím klidem co napsali že to tady ještě nikdo nemohl vidět
--------------------------- --------------------------------
P remiéra byla už v některých zemích dřív než 20. v los angeles byla předpremiéra 16.11 a nějakej chytrák si tam vzal kameru a natočil to a dal to k stahnuti na internet... tak nežvaňte že to není ještě k vidění, jen proto že zrovna nevíte KDE to najít, neznamená že to není k vidění...
, někde jsem četla že je to nejkradenější film vůbec, a ja ho pravě stahuju přes torrent.... -
jj
Lidi víte o tom že bude i třetí díl ?!
jj a viděla sem ukázky na dvojku a na konec je krása *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *1* *1* *1* *3* *3* *3* -
-
Re: jj
a kde pošly mi pls odkaz na mejla...Mireckaxxx@seznam.cz -
JJ díly jsou vlastně 4! Stmívání,nový měsíc,rozbřesk a zatmění..jo a slyšel sem že prej chce psát další díly páč je to celkem luxusní jakože *14* -
podle neověřene informace se ma natáčet uz od srpna do rijna *7* nevite jestli uz pustily o.s.t k novemu mesici pokud jo kde ho najdu dik
-
-
KDE NAJDU FILM NOVÝ MĚSÍC
Ahoj chtěla bych se zeptat kde najdu nový měsíc ke slédnutí?Nevíte jestli je už na DVD? -
-
Re: KDE NAJDU FILM NOVÝ MĚSÍC
ten asi nenajdes ja to ctu zatim v knizce a to anglicky fung nova kniha..a cesky bude v kinech v listopadu ano twiglich ten prvni je jen anglicky a byl u me teda v irsku vkinech pred mesice tak nevim ale bude to super film ...... *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* *3* -
nikde *15* -
No rekla bych ze zatim nikde kdyz to ma asik nekdy v listopadu teprve premieru:-D
-