-
???
Lidi plsky kdo je to ten Charlie myslím jak Jacob zvedne telefon od Edwarda a řekne že Charli je na pohřubu kdo to teda je koho tam hraje *7* *7* *7* *9* -
-
Re: ???
Charlie je otec Belly. -
-
Re: Re: ???
Díky
*3* ale nechápu proč na návštěvě zvedá telefon -
-
Re: Re: Re: ???
no jestli jsi četla knížku tak to tam najdeš.. jestli jo tak je to tam docela pěkně vysvětlené...ale jinak je to supr že? mě se to moc hezky četlo...vlastně samo *1*
-
-
-
-
:(
Ten film bude bezvadnej.Mnohem lepsi,nez se dalo cekat....jen me trochu mrzi,ze vyskrtli postavu Leah.V knize ma svy urcity misto.meli se toho drzet.Myslim,ze neudelali dobre -
-
Re: :(
tam bude leah...urco.. aji v tech dalsich..mno i kdyz jako myslis ze nebude v tomhle dile?? no v tech dalsich stopro...ale myslim ze aji v new moon *7* *7* *7* *7* *1* -
-
Re: Re: :(
ja prave myslim,ze nebude.nekde se psalo,ze jeji postavu vyskrtli -
-
Re: Re: Re: :(
jjj psali to v bravíčku :)
-
-
-
-
achjo
uz se mrte tesim az to uvidim!!! *14* *8* -
ale
ale vy se tu bavíte spíš o pattinsonovi než o filmu.... *3* *15* *15* -
-
Re: ale
bavíme se o hlavním představiteli role Edwarda, takže i o filmu. Jde o to, že měl přijet na Karlovarský festival, no a nepřijel. tak ho sem chceme dostat. *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak si tak říkám...Jo máš recht. jde spíš o Roberta, než o film. *15* *15* *15*
-
-
meluzina
zdravím no premiera má byt 11.2009 je to na plakatech tak si myslim,ze to bude pravda. jo nemate nekdo o.s.t na novy mesíc dik *7* *3* *13* -
Petice
mysak.kol :JJ jasně:-D Až budou blišíí informace tak to dám na web:-D a *14* *14* a uvidííme třeba sem přijede:-D!!!!!! *3* *3* *3* *1* *1* Mohlby:-D -
-
Re: Petice
doufám, že kdyby nás bylo hodně moc, tak by se mohl slitovat a přijet.
-
-
dotaz
ahojik lidicky myslite si ze se bude tocit i 4 kdyz edward nechce? -
-
Re: dotaz
Ahojky no nwm ale že rob (edward) nechce nevíš na 100% ne? Nebo jsi s ním mluvila? *1* Já si myslím že noviny toho nakecaj jen aby si to lidi kupovali a oni měli o čem psát...všude píšou něco jinýho..tomuhle nemůžeš věřit...oni ví že tato sága tedkon hodně letí a že když o tom budou psát tak víc utží...No já nwm ale byla by škoda kdyby to nenatočily protože si myslím že ta 4 je napínavá od začátku až do konce...Ta trojka je taky hezká ale nějak moc napínavá není...tento díl se mi z těchto líbil nejhůř...Těším se až bude dopsaná 5 teda jestli bude všude píšou prostě něco jiného.... *3* -
Re: dotaz
proboha, kde si přišla na to, že Robert nechce? už to podepsal *8* tak asi musí ne? co? -
-
Re: Re: dotaz
jj podepsal... *14* takže to určo bude! *4* -
Re: Re: dotaz
myslíš že podepsal všechny díly?
-
-
-
odezva
tak jse´m se podívala na ten trailer je to bomba *4* *3* *4* už aby byl listopad, nevěřím že se těším no zase budu o rok starší,ale hezčí dárek jsem ještě nedostala. tak hurá listopade už at jsi tady *14* -
New Sneak Peeks
Ahoooooooooooj *1* mno lidičky....mám na blogu upe nové dva Sneak Peeky s filmu New Moon *1* mno jako je to upe boží heeeeeeeeeej.....je tam ta scéna jak bella spadne z motorky a jacob si sundá tričko mno šak uwidite na www.Christinefly.blog.cz *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: New Sneak Peeks
juknu tam
*3*
-
-
NEW MOON
Jéééé Peter Facinelli má narozeniny zrovna když u nás bude premiéra NEW MOON *3*