-
New Moon
Přemýším že si asi New Moon stáhnu až bude v americe..na Americkejch stránkách a budu na to koukat v angličtině *1* *1* Ale já to prostě do ledna nevydržím. -
-
Re: New Moon
ver tomu nebo ne ale ja to taky nevydrzim...a i kdyz moc dobre anglicky neumim tak se neudrzim *1* ja uz se tak tesim...za mesic to tam ma bejt v kinech a v listopadu u nas *3* -
-
Re: Re: New Moon
Nn u nás to má být až v lednu 2010 ne??? *7* -
-
Re: Re: Re: New Moon
prelom listopadu a prosince *1* -
-
Re: Re: Re: Re: New Moon
Až v lednu.
-
-
-
-
-
...
At už na to jdu do kina *9* nekonečná doba tohle .... -
-
Re: ...
přesně tak! ...ja už se nemůžu dočkááááááááát *5* ...celou sagu už sem přečetla asi 4x ...a ted už jenom čekam až to bude v kinech xD ...nekonečny čekáni *9* *15*
-
-
Pozor:D
Hele varuju, jestli nechcete mít zkaženou náladu jedním zatrpklým blbcem, tak si nečtěte recenzi na moviezone.cz Ten chlap má vážně problém...
:) -
-
Re: Pozor:D
Ten chlap má problém v tom, že všichni zbožňujou Roberta a Taylora a na něj nikdo neletí. A i jeho pes(pokud nějakého má, já bych s ním nevydržela 5vteřin) zbožňuje Bellu!!!! Ten film je naprosto úža, jak Stmívání, tak Nový měsíc(ještě jsem neviděla, ae v sobotu uvidím), tak i Zatmění a Rozbřesk!!!! Prostě a jednoduše, celá sága je perfektní!!!!!!! A Robert je absolutně k sežrání!!!! -
Re: Pozor:D
taky si myslim to co tam napsal je hrůza!!!!!!!!! mě se teda ten film moc líbí *14*
-
-
...
no už se těšim jako *14* -
Lepší než Stmivani
Knihy miluju ale kdyz jsem viděla film byla jsem zklamana.Prostě hruuza jakmile jsem uvidela novy trailer na New Moon ten upa koplekt i s Vultoriovimi tak jsem si malem cvrkla blahem.Sem z toho byla tak nadsena ze jsem musela na balkon nadychat se cerstvim vzduchem:D Vim si musite myslet ze su blb ale to je moje uchylka:D *9* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Lepší než Stmivani
já taky odpočítávám a jsem na tom total závislák . každej den se musím kouknout na ten třetí trailer *14* *14* četla jsem stmivani, zatměni, novy měsíc a byla jsem vždy nadšenáá takže se máme na co těšit lïličky -
já si taky teda rozhodně nemyslím, že jsi blb. já když jsem viděla trailer na Nový měsíc, tak se mi chtělo i brečet jak to bylo úžasný a začínám odpočítávat dny do premiéra u nás v kinech *3* -
já si teda nemysli že si blb já sem do toho upe šílená -
kde jsi viděla nový měsíc?? byla jsi v kině nebo..?? *4*
-
-
frajer
takže v plzni je to v kine uz 24.list.takze frajerinka čau *3* -
Hláásuj
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssoouutteezzz-zacina-d
Prosí m hlasuj *1* o nej blog o Twilght !!Je to jen na tobě komu dáš hlasek:-D ale dikec hlasuj *4* *4* -
knížka
já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví...
*3* -
-
Re: knížka
Stephenie Meyer -
Re: knížka
Stephenie Meyer
-
-
si kráva
Tenhle film je nádhernej není to žádná p******* a jestli se ti nelíbí tak sem nelez a nekaž nám stránky bud tak laskava ju *9* *1* *5* *5* *13* -
-
Re: si kráva
Naprosto s tebou souhlasím jest-li se jí náš film nelíbí ať jsem ani neleze pinda jedna a ty je píčovi kecá nikde jinde neser a vypadni. *8* *8* *8* *8*
-
-
Jeeeeeeeeeeeeeeeee
Já tenhle film zbožňuju je upa super vubec nechapu jak se nekomu nemuze libit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*