-
HP&TWI
Lidi... já mám ráda jak HP tak i Twilight.. když jeste Twilight nebyl moc znamej.. byla jsem blazen do HP.. a pak zase naopak.. ted se u me ale stalo.. ze si rikam ze HP je lepsi už diky tomu že je to vic vypracovanejsi nez Twi. No uvidim po NM *1* -
-
Re: HP&TWI
Co si myslíš, že dalo víc práce s natáčením ? Samozřejmě Twilight .
-
-
buu :´-(
Ahoj, jsem hrozně zklamaná, protože je prý New moon od 15-ti let!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *13* *9* *7* *16* -
-
Re: buu :´-(
v klidu-já na tom byla s kámoškama(je mi 13-skoro 14)a nekontrolovali to(v ČR). *3* -
Vazne??? To je divny???
Tady v USA pri premiere ve ctvrtek v noci a pote v patek a v sobotu ( ja na to uz sla 3x LOL ) byl sal plny 12 13 lettych slecen ktere omndlevajic kricely a tleskaly kdykoliv se objevil Edward nebo Jacob hahaha (AMICI :-) )
A hlavne Amici jsou docela prisny na to kdo jaky film smi videt tak bych se docela divila kdyby to v CR dali az od 15 let -
Myslíš že to někde kontrolujou? No já teda myslim že ne, by se z toho museli zbláznit! *15*
-
-
týýý jóóóóo
lidi dnes sem si koupila knížku new moon a je krásná za ndešek sem přečetla 187stran a je to krása a knížka je jiná to ví každej ale ve filmu(ukázkách) je že Edward odrazí Jaspera ale v knize se píše že naradí na edwarda a že se sápe na belu oni ho chytí a odvedou ven ale brání se a sápe se na ní a nic takovýho ve filmu není ale kniha je nádherná nemůžu se od ní odtrhnout *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: týýý jóóóóo
já jsem do Čtení byla tak zabraná, že jsem přečetla za den celou knížku, aby ne, když jsem to četla asi 6-7 hodin *1* -
Ahojky jj to se máš já jsem všechny 4 díly četla na kompu a čte se to samo, že? Jinak film bývá vždy jiný a jsem zvědavá jaký bude, protože new moon natáčí jiná režisérka nejž twilight. Jinak se na to těším až na to půjdu do kina....A v jaké části dílu už jsi? *3* -
-
Re: Re: týýý jóóóóo
sorry za puntičkaření, ale new moon nenatáčí jiná režisérka, ale jiný režisér. Je to chlap. neber to jako ztrapnění, prosím. jen jsem to uvedla na pravou míru.
-
-
*1* *1* film nikdy není stejný,jako jeho předloha,tam bude víc rozdílných věcí.Ta knížka se mi taky líbí, stejně jako všechny díly *3*
-
-
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho(hraje Demetriho)?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14* -
-
Re: Charlie Bewley
No, uvidíme jak se předvede *3*
-
-
NM
teda lidi tenhle týden pro mě bude neskutečně dlouhej a hlavně krutej. na New moon jdu až v sobotu a už od dnešního rána slyším všude v rádiích reklamy, na netu jsou upoutávky a mě to začíná dohánět k šílenství *15* takže je taky dost možný, že se do tý soboty zblázním a neuvidím nic *15* -
-
Re: NM
ja tam jdu az za mesic .tak si nezoufejte *4* -
haha neboj nezblaznis...ja na to cekala skoro 2 roky od te doby co jsem to cetla a kdyz uz jsem sledovala na jare jak to nataci tak uz jsem si myslela ze to nevydrzim LOL :-)
Ale vydrzela :-) (ono mi nic jineho nezbylo).
Nam to tady v USA prislo do kin ve ctvrtek po pul noci a ja mela stesti ze jsem si koupila listky predem. :-D
Takze se nezblazni do soboty pac New Moon stoji za to videt :-) *3* -
-
Re: Re: NM
já bych to teda taky nevydržela. Já na to přišla (stmívání) teprve v pátek, ale i tak sem si to rychle zamilovala a sem do toho blázen. *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: NM
já jsem v tom naprosto utopená *14*
-
-
Re: Re: NM
páni kdybych na to měla čekat 2 roky jako ty, tak se tuplem zblázním *15* já se k tomu dostala teprve před 3 měsíci, takže trpím jenom 3 měsíce a i tak je to pro mě šílený *15* no těch pár dní to snad zvládnu a v sobotu budu nejšťastnější člověk *3*
-
-
Na to je nejlepší, naprat si den samýma aktivitama, aby jsi neměla čas, na to myslet. Já měla dnešek tak navalenej, že jsem skoro zapoměla, že na to jdu už zítra. Ne, kecám, nezapoměla, ale bylo to mnohem lepší, než když jsem na to musela pořád myslet. Hurá už zítra! *3*
-
-
no opět něco superrr
tak se připojuji k dlouhé řadě nadšenců fandů této ságy,samozřejmně jsem přečetla všechny díly,to se čte fakt samo.Nový měsíc mě filmově nezklamal,ikdyž knížka byla o něco zajímavější,múj názor.jinak obsazení,no bez chyby.hlavně tedy ti hoši,co se měnili na vlky..krása pro ženské oko....už se těším na další díl v kině...pokud se tedy někdy bude točit i rozbřesk....tak to nejvíc. *3* -
??
kdo ce všechny 4 knižky tak mi písněte na janahermions@seznam.cz -
Kdy budou další?
Jinak my mail Freeze.12@seznam.cz dekuju za každou odpověd :) -
Caius
NewMoonMovie.org hlásí, že Caius bude v obsazení Jamie Campbell-Bowera -
-
Re: Caius
aha a kdo to je??
-
-
nedočkavá Stmívko fanynka