-
New Moon
Nevím, jak Vy lidi, ale je už se nemůžu dočkat, až bude listopad a konečně půjdu do kina na New Moon. Když vidím ty videa na YouTubeu, tak jsem z toho úplně hotová. Bude to asi pěknej mazec... -
-
Re: New Moon
nejsi sama já už se taky upe mrt'os těším *15* *15* -
Já taky už aby byl listopad! *14*
-
-
Videa z kin!!!!
Heji na youtube jsou videa z filmu!!!!! Někdo to točil tajně v kině, ae je to anglicky. Jo a když jsem viděla Volturiovi, tak jsem trošililinku zklamaná, protože jsem si je představovala z knížky starší a jsou tak mladí(vím že jim je přes 1000). A Alice už není jak v jedničce, tam byla taková víla, a ani Rosalie, ta měla image takové sexy mrchy. No už se nemůžu dočkat. Asi budu v kině stanovat, ať mám nejlepší místo! *1* -
knizky
Plosiim vas lidi nemate ty knizky na poslani???pls starsne rada bych si je precetla prosiim *9* -
-
Re: knizky
já si je stáhla všechny na netu =D -
vsecky knizky najdes na www.uloz.to fakt knizky muzu doporucit *4* filmy se velce lisej od filmu coz me trsoku zamrzelo -
Jasně že pošlu ti je *4* -
-
Re: Re: knizky
ahojky..já bych byla taky strašně rády kdabys mi ty knížky poslala....já jich na internetu nemohla najít..tak už sem to vdala ale jestl bys byla tak hodná a poslala mi je.....pls byla bych strašně ráda....ale kdybyste mi ´je kdokoli poslal byla bych strašně ráda... *1* -
-
Re: Re: Re: knizky
sorry už jich nepotřebuju už si jich stahuju...já sem to sem napsala ale až pak sem si všimla toho co tam napsala eliska1234 že si to můžu stáhnout na www.uloz.to takže díky
-
-
Re: Re: knizky
Ahojky nnaty...pls poslala bysmi taky ty knizky??na e-mail..byla bych ti mooc vdecna diiikas plooosim *7*
-
-
-
New Monn v kinech ČR
Lidi, tak už je konečně zveřejněný datum New Moon premiéry v ČR !!!! 26.11.09 oficiálně !!!!! Páni, já se nemůžu dočkat !!!! -
-
Re: New Monn v kinech ČR
jo taky se už nemuzu dockat -
mě se tomu nějak nechce věřit, že by to unás bylo 6 dní po premieře v americe... to je nějak moc brzo. Ale jestli je to pravda budu jedině ráda. *15* -
-
Re: Re: New Monn v kinech ČR
uz se nemuzu dockat *3* a twilight myslim by¨l v kinech taky sest dni po americe... myslim :) ze tam byl 21 a v CR 27 -
-
Re: Re: Re: New Monn v kinech ČR
jojo,máš pravdu xD já na tom byla 29 xD
-
-
-
fakt to ma byt u nas ješte tento rok??někde psali že až 2010
-
-
love
No já jsem četla jako první New moon,před 3 lety!!!Když tahle mánie ještě vůbec nebyla a naprosto jsem se do toho zamilovala...Potom jsem tak půl roku čekala na 1.díl,protože byl zabranej už takhle dopředu...A potom mi mamka koupila všechny 3 díly...Potom jsem měla registraci na 4 a hned jak vyšla tak mi ho poslali...Na internetu jsem si přečetla 12 kapitol Midnight sun a doufám že ho dopíše...Prostě,já jsem byla maniak do ságy už dávno před tímhle šílenstvím...Myslim že lidi co viděli jen film a nečetli to se o hodně ochuzujou...Ty emoce,Belliny myšlenky a detaily ve filmu neuvidíte...Doporučuju přečíst,je to hrozně emotivní a srdeční záležitost *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: love
souhlasim, knizky jsou lepsi nez ty filmy, je tam hodne tech emoci a krasne vtahnou do deje -
-
Re: Re: love
Ale taky je dobrý, když vidíš napřed film a úpak čteš knížku. Už víš, jak kdo vypadá a tak si to můžeš líp představit.
-
-
Re: love
No jo, ale v knížce neuvidím Roba a to je právě na tom filmu to THE BEST, ale tak věřím že knížka je určo ještě o 100% lepší, tak to bývá.
-
-
New Moon
Jako já s tky moots těším...Půjdu na premiéru,i kdyby mě lístek stál litr *1*
Já ty knížky i film pstě miluju *14* *14* .Připadám si jako malý dítě,co má dostat hračku k narozeninám....Já to budu mít k svátku(trochu opozděně ale přece)...Stačí jedno slovo:SUPER!!!! *15* *15* *15* -
-
přesně .. ty první tři knihy co jsem četla mě totálně okouzlili .. a miluju ty filmy .. ale dabing mame hroznej takže titulky: FOREWAAA -
-
Re: Re: New Moon
to mě titulky vůbec nevadí no je fakt že to je uplně něco jiného než jejich pravý hlas to jo ale nevadí mi to jako skoro všem -
-
Re: Re: Re: New Moon
miluju titulky u filmů... *1* je to mnohem lepší,protože slyšíte jejich pravý hlasy a taky i jak to prožívaj ti herci *4* prostě je to mnohem lepší něž nadabovaný a pak když to ještě nadabuje někdo s nepříjemnym hlasem,nebo někdo,ke komu se ten hlas vůbec nehodí,tak se mi pak na to ani nechce koukat...třeba nadabovaný Twilight je hrozný jako,ale když to dáte s titulkama tak je to opravdu Best Movie 2009 *3* -
-
Re: Re: Re: Re: New Moon
ane.tt 100% s tevou souhlasim -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New Moon
já taky já ty titulky muluji a ani mi nevadí když nesliším jejich pravý hlas nemužu mít přece všechno ne
*1* -
Re: Re: Re: Re: Re: New Moon
děkuju *3*
-
-
-
-
-
jo přesně jsem s tebou ten film bude na stoprocent super,atd. nemužu se už dočkat
-
-
patý díl
Nevíte jak se menuje pátej díl pls? *7* *7* -
-
Re: patý díl
no pátý díl by mělo být "Půlnoční slunce", což je vlastně Stmívání, ale z pohledu Edwarda *3* -
-
Re: Re: patý díl
Ahojky newíš jestli je už dopsané nebo kdy bude dopsané??díky -
-
Re: Re: Re: patý díl
no bohužel to dopsané není a obávám se, že to Stephenie jen tak nedopíše *9* zatím je napsaných jen 12. kapitol. -
-
Re: Re: Re: Re: patý díl
Do dvou let to bude *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: patý díl
*1* díky....snad 2 roky vydžím... *1*
-
-
-
-
Re: Re: patý díl
diky moc
-
-
-
hmm
NM točí Chris Weitz, který točil prcičky, protože Stmívání od Catherine Hardwicke se producentům nelíbilo(v některých částech to bylo vážně nezáživné, ale přesto mě ten příběh uchvátil). Takže se máme na co těšit, doufám že NM bude aspoň slabý horor, když už ho nazývají hororem. Četla jsem, že v NM měla hrát Vanessa Hudgens vlkodlaka Leah, ale tu postavu nakonec úplně vypustili(ještě že tak). Zatmění se má dostat do kin už přští léto, což je dost brzo nemyslíte? Teda kvůli náročnosti provedení. Trojku asi bude taky točit Chris takže doufejme, že umí dělat zázraky... Nevím jak vám, ale mě připadá nejdrsnější a nejhororovější Zatmění z těch 3 dílů. A asi na jeho filmové provedení se nejvíc těším. Rozbřesk mi připadá jako směska. *4* -
-
Re: hmm
3. díl má točit jiný režisér - David Slade, navíc Zatmění by mělo být taktéž v listopadě roku 2010... -
-
Re: Re: hmm
A budou tam hrát pořád ti samí harci? Doufám, že jo.... -
-
Re: Re: Re: hmm
ano i ne. přibudou další 3 postavy. tentokrát tam Leah bude, k ní se přidá Riley a Seth.
-
-
-
Re: hmm
Promin', ale vůbec s tebou nesouhlasím .
-
-
plakaat new moon
lidi ten plakat tadydle new moon.to je oficialni nebo jste ho vytvoril nekdo z vas? :] -
malá reklamka
ahoj, hele založila jsem si blog a byla bych moc ráda, kdybyste se tam jukli a pak mi tam nechali komentář o tom, jakej je. předem dík i za negativní reakce. alespon se do příště zlepším.
http://seventeen4ever.b log.cz/