-
new moon..<3
mm new moon..je nejlepšíí...viděla sem to v neděli *14* *14* bylo to lepší než jsem čekala... *14* *14* *14* -
Kdy bude dabowana ?
Newite nekdo kdy bude NOwy mesic nadabowany???? *5* -
-
Re: Kdy bude dabowana ?
doufam,ze nikdy.nebo aspon s jinyma hlasama nez twilight -
-
Re: Re: Kdy bude dabowana ?
říká se že někdy v březnu....
no nwm nwm nwm...ale bylo by asi kravina kdyby v ´každym dílu je daboval někdo jinej... *7*
-
-
-
Nový měsíc
Můžu se zeptat jako mám stáhlý všechny knížky od dneška ale přemýšlím je to už natočený a někde na netu jako film??protože to nemůžu najít dík -
-
Re: Nový měsíc
nn bohužel ještě není.ale už se nejspíš točí a bude už v listopadu za dlouho no.. *9*
-
-
Jupíí
Tak už jsem na tom byla.. dokonce včera.. užasnej film jen pár tech new stylů natáčení se mi nelíbilo: Př.. jak kluci z LP skáčou z utesu.. samodrejme žeru Jaka.. uplne super.. stejne jako Edward.. ale Bella me tam teda fakt na konci zarazila.. nemám ji ráda;) ale film doporučuju!! -
-
Re: Jupíí
Mě se Bella líbila s jacobem nejvíc, ale z pattinsona sem nemohla jak recitoval ty verše před třídou *1*
-
-
!!New Moon!!
Ahoj lidi sice tu enjsem poprvy ale pisu sem poprvy prispevek!..nepochybuju ze uz vsichni tady mate prectene vsechny dily jako jaa!..a jak uz vsichni vite vsechny 4 sagy jsou super ale podle me nejlepsi knizka a myslim ze i film bude New Moon stane se tam toho opravdu dost!..sice tam nebude moc casto Patty(Robert Pattinson) ale za to tam bude Jacob a ten taky stoji to!..:)..Mno uzs e nemuzu dockat na premieru New Moon jestli to bude opravdu 26 nebo 27.11 tak je to sice jeste dluho doba ale uz se tesim opravdu hoodne!.a myslim nebo spis vim to s jistotou ze enjsem sama taks e mejte!! *14* -
-
Re: !!New Moon!!
jj jsem podobnej šílenec..xD jinak knížky nejsou přímo podobný, ale jsou taky dobrý-... Strážci času (3. díly, Marianne Curley), Meidátor (6.dílů, Meg Cabot)ty jsou bez upírů...xD Jinak s upírama třeba Anita Blake..xD U nás ztatim vyšlo jenom pět dílů, ale je jich napsanejch něco okolo 20 (L.K. Hamilton) -
Re: !!New Moon!!
Ano!! Jacob bude fakt dokonalej...i jako postava ..mam ho radsi nez Eda :-)...hele....mam dotaz...zajimalo by mě, co ctes po tom, co jsi docetla twilight sagu...ja uz to mam taky docteni a cteni me chytlo...chtela bych dal cist, ale vubec nwm, o nicem tak dobrym jako twilight saze...chci cist neco jako bylo stmivani...o upirech, vlkodlacich...ale aby to melo takovou stavu jako melo stmivani...nevis o nicem?? -
-
Re: Re: !!New Moon!!
Jo uplne te chapu *15* Me to fakt chytlo necekane!..ale tayk nwm o zadnych podobnych knizkach!..ale urcite se poptam pdivam se nekde§ *3* *15* a pak ti dam vedet doufam ze ti me taky *7* *15*
-
-
-
fotky
hej lidi neíte kde sehnat fotky z natáčení new moon jak bella slaví narozeniny u edwarda doma? pls ještě někdo víte kde je najít tak mi to napište na mail luckafries@seznam. cz byla bych vám moc vděčná *3* -
hmm
hmm stmívání je mooc hezké(samo že i new moon) *14* ale moc se my nelíbí jak se ve 2 chová edvard k bele!!! *13* -
love
ja stmivaniii a novej mesic a ostatni dilyy tak milujuuuuuuuuuuuuu vsechnyyyyy lidi co tam sou a nejvic Robaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa love ho moc -
Nový měsíc
Heji někde na amerických stránkách(už si je nepamatuju) je FILM New Moon!! Ale když to chcete vidět musíte si něco stáhnout, ale to bych neriskovala, protože je to určitě plný virů *9* !!! -
novinky
nejake novinky ohledne natačeni new moon??